שאלה של טעם

newKiticat

New member
שאלה של טעם

ממש ממש ממש (!!) בא לי מכנס דמוי עור. משהו קצת מבריק, לא יותר מדי. אבל אני תוהה איך ללבוש את זה. אני צריכה משהו שיעלה את רמת תחושת הסקסיות הפנימית שלי.
ברור לי שזה לא לגמרי תואם את הטעם שלי- ובכל מקרה מדובר על משהו שהייתי לובשת רק ליציאות פאביות שכאלה ולא למסעדות... מה אתן חושבות? זה לגמרי מזעזע? או שזה יכול לעבוד?

newKiticat

New member
בא לי משהו סקסי

לא אלגנטי. לא יודעת להסביר את זה.
כשאני בתהליכים של להתעורר מדיכאון יש לי דחפים מאוד מאוד מאוד מוזרים.

kaij

New member
אמממ לא

הייתי מחפשת בטחון עצמי בדרכים אחרות
המראה הרטוב לא עושה לי את זה בכלל

sheffys1

New member
לא אוהבת...

זה תמיד מזכיר לי את הפרק בחברים עם רוס, מכנסי העור וקרם הגוף
put that aside... זה מסוג הדברים שיכול להראות לי מושך לפרקים (כמו nail art, למשל), אבל ממש לא משתלב לי באיך שאני רואה את עצמי.

שאפולי

New member
יכול לעבוד

בהנחה שהוא מט ובהנחה שהוא "נלבש כמו טייץ ולכיוון הרוקנרול... לא בטוחה כמה זה "את" אבל..

לי וולף

New member
לדעתי

מכנסי עור שחורים זה מדליק. לא רואה את עצמי באמת לובשת כאלו אבל לרוב מאוד אוהבת לראות לוקים מוצלחים עם מכנסיים כאלו. אבל....המרחק בין יפה או COOL לזול ו"ליד" הוא קצר. לא שאני לא חושבת שתדעי לעשות את זה... כי תוכלי. וגם יש לך את הרגליים בשביל זה, רק מבהירה שזה לא "LIKE" גורף

Taltul R

New member

מה לעשות שהגברת וולף מוציאה לי את המילים מהמקלדת דרך קבע?!

shogile

New member
יש לי טייץ עם "אפקט" של עור

טיפהל'ה מבריק כזה שהייתי ממש אוהבת ללבוש ביציאות, אבל עכשיו הוא גדול עליי (מידה 18 בריטית) אז אם בא לך לנסות אותו אני אשמח להעביר אותו אלייך :)

newKiticat

New member
דווקא טייצים

אני בדרך כלל נוטה לכיוון 14.
לכי תביני. חשבתי באמת על הכיוון הרוקנרולי. אבל אני לא מסוגלת סתם ללכת על זה מבלי לפענח איך בדיוק אני עושה את זה... חשבתי באמת על טוניקה שחורה רפויה- אולי קצת שקופה (עם גופיה אטומה מתחת כמובן)... שיער פזור... לא יודעת. בא לי פתאום.

בעיניי זה מדהים

ברור שלא על כל אחת עלייך זה יראה מעולה עם עקבים (כאלה כמו שיש לך) או בלרינות מדליקות חולצה אוברסייז
מצרפת קישור

איי לייק.

לא לכל אחת, אבל עם הרגליים שלך, ועם עקבים... נראה לי מדליק לגמרי! רואה אותך משלבת עם זה חלק עליון נוזלי כזה, אולי אפילו גופיית שיפון... אבל טוב, נו, הטעם שלי בד"כ לא מתיישר עם קונוונציות אופנתיות.

קרקלה

New member
יש לי זוג אחד והוא הטייץ האהוב עליי.

גיליתי שהוא ממש לא רק לפאבים ואפילו לא מגה-סקסי. הוא פשוט מגניב. זו טקסטורה מעניינת של מכנסיים, זה אפילו לא מעלה יותר מדי קונוטציות (אולי חוץ משל גיבורת על). אני אוהבת ללכת איתו דווקא עם נעליים גסות ובלייזר אמא, וזה לוק נהדר. אז כן, עם סטילטוס אדומות ושמלה מנומרת הוא יעורר קונוטציה אחרת, אבל עם פריטים שונים, הוא פשוט מגניב.

למעלה