שאלה של טעם

newKiticat

New member
מה הסיכוי שיש תמונה?

אני אשמח לראות השראות.

קרקלה

New member
לצערי אין.

לדעתי הוא איפשהו בבית של החבר. אבל הלוק שאני חושבת עליו הוא משהו כזה (נא להתעלם מהפקאציות), רק עם מגפיים קצת גסות (או אפילו באקסטרים עם נעליים שנראות צבאיות). משום מה כמעט כל קומבינציות הבלייזר+טייץ עור שמצאתי בגוגל משתמשות בטוניקה לבנה. למה? אני לא מבינה את השחור לבן הזה. אני חשבתי על שמלת מיני צבעונית, שמבצבצת מתחת לבלייזר.

קרקלה

New member
אופס! התגובה מחדש

לדעתי הוא איפשהו בבית של החבר. אבל הלוק שאני חושבת עליו הוא משהו כזה (נא להתעלם מהפקאציות), רק עם מגפיים קצת גסות (או אפילו באקסטרים עם נעליים שנראות צבאיות). משום מה כמעט כל קומבינציות הבלייזר+טייץ עור שמצאתי בגוגל משתמשות בטוניקה לבנה. למה? אני לא מבינה את השחור לבן הזה. אני חשבתי על שמלת מיני צבעונית, שמבצבצת מתחת לבלייזר.

MacabreDoll

New member
אם את בעניין רוק כבד וכאלה

אז אחלה בחלה אם לא, זה יראה קצת כאילו התחפשת

iditush forever

New member
מכנסי עור זה משהו בעייתי בעיני

מתאים לרוב לאלה שנמצאים חזק בסצנה של הרוק הכבד. יותר מראה רוקיסטי כזה, ובעיקר מתאים לבחורות סופר דקיקות ורזות שאין עליהן גרם מיותר. היה לי פעם זוג כזה מהתקופה הרזה שלי ועם השנים פיתחתי מודעות סביבתית וכיום אני סולדת מבגדי עור או דמוי עור. כי דמוי עור תמיד יראה זול כזה, זה משהו שלא מתאים לכל אחת לדעתי האישית. בחורות שהן מלאות, עם גזרה שופעת, לדעתי יראו מגוחך במכנסי עור או דמוי עור.

efrato1

New member
בוודאי שיכול לעבוד

כל עוד את מתחשבת במבנה גופך, בשעה ובאירוע. הדוגמא שמירב הביאה יכולה מאוד להתאים לך כלומר מכנסיים בגזרה סקיני עם חולצה רפויה, מכיוון שיש לך רגליים ארוכות ויפות . בתמונה שצירפתי עדיף שתאמצי את המראה של שרליז ת'רון משמאל כולל ה Statement shoes ותמנעי משני המראות האחרים. אפילו אנג'לינה ג'ולי לא מצליחה להיראות טוב עם פדלפון העור הזה ומהמראה האמצעי אני חושבת שכולנו צריכות להזהר! כמובן שכדאי להגביל את מראה מכנסי העור לערב (מכנסי עור בשעות היום זה כבר באמת מוגזם) ולבילוי המתאים (לא ליום הנישואין ה 60 של סבא וסבתא). בכל מקרה, ממה שהתרשמתי ממך אני בטוחה שתצליחי

fairytale10

New member
מכנסי עור זה אחד הדברים שלדעתי

הולך על נשים רזות-נעריות כאלו.. לא יודעת... אבל בגדול זה יכול לעבוד כמו הדוגמאות שהביאו כאן עם טופ רחב, בלייזר ועקבים. יכול להראות דיי טוב אפילו.. אבל בעיקרון כל מכנס צמוד יראה טוב בשילוב כזה.

Aניס

New member
בעיניי זה יפה

והדוגמאות שהעלו כאן ממש נהדרות. קניתי מכנסיים בגזרת סקיני דמוי עור מזארה לפני כחודש ושילבתי עם נעלי עקב עדינות מקטיפה שחורה וטופ בצבע זהב כהה (יציאה לבר). קיבלתי הרבה מחמאות על השילוב. כמו כל טרנד- תלוי מי לובשת,איך ולאן

Merrry

New member
אני מתה על מכנסיי דמויי עור

קניתי אותם לפניי איזה שנה וחצי בתחנה מרכזית ת"א לצערי עכשיו הם כבר לא נראים ככה, נראה לי בגלל שכיבסתי אותם לא נכון, הם נהיו קצת רופפים ולא כאלו צמודים כמו בתמונה
אז בהזדמנות אקנה עוד זוג:) וכמו שציינו כבר, עם עקבים הם ממש הולכים טוב. פה שילבתי אותם עם חותלות(שיצאו עקומות קצת חח), אני אוהבת את הלוק שהחותלות יוצרות

לא חייבים דמוי עור

יש עכשיו הרבה ג׳ינסים בגזרת סקיני שיש להם מן שכבה של ציפוי מעט מבריק. זה ממש יפה ומאוד טרנדי ולא מעורר קונוטציות קיצוניות כמו מכנסי דמוי ער. זה יוצר לוק רוקנרולי די מגניב גם כן. קוראים לזה waxed jeans או משהו כזה. אני חושבת שזה יכול להראות מהמם עם גופיה דקה וארוכה. או משהו קצת מנצנץ ילך עם זה גם.

למעלה