שאלה של גובה...

gamgam

New member
לא.

עם פלטפורמות אי אפשר להעביר הילוכים (אני לא יכולה, בכל אופן), והעקבים בהחלט מוסיפים עוד כמה סנטימטרים לגובה. תעמוד על קצות האצבעות ותראה כמה תוספת יש לך לגובה.... רק לשים עקבים רחבים, כן? לרגע לא המלצתי על שפיץ........

כשאני יושב על דו"ש גבוה אני מושיט רגל אחת

ונוגע עם כרית הרגל בקרקע (כאילו אני עומד על קצות האצבעות). אני לא רואה כיצד תמיכה בעקב, שגם ככה מעל הקרקע יגביה אותי. (התמונה להמחשה בלבד)

gamgam

New member
כי המשקל יכול להתחלק לאורך כל כף הרגל

שכן יש לה תמיכה ואז צריך להשקיע פחות מאמץ בשמירה על איזון. לך, אני מניחה, אין ברירה*, אז קצות האצבעות זה פיתרון ראוי. עם עקבים זה פשוט יוצר קל. *לא כי עקבים לא יהלמו אותך, אלא כי בשטח גם ל-
לא מומלץ לבוא על עקבים

gamgam

New member
אותי הם מגביהים

למרות שאני מאוד מאוד גבוהה גם בלעדיהם

gamgam

New member
ההבדל הוא בין להיות גבוה לרגע קצר על קצות

האצבעות או להיות במצב הזה קבוע, עד שמורידים את הנעלים. כל השאר רק סמנטיקה והתפלפלות לשם התפלפלות.
העקבים מאפשרים תוספת קבועה של כמה סנטימטרים. אפשר להשיג אותם גם בדרכים אחרות.

שום סמנטיקה ושום התפלפלות ../images/Emo140.gif

שום גובה (הוספת רווח בין כרית הרגל והאספלט) לא ייתווסף לך אם תנעלי עקבים או סתם תעמדי יחפה על האצבעות. אבל את מוזמנת להמשיך להאמין במה שאת מאמינה בו. סליחה. לא התכוונתי להיות טרחן או "להתפלפל"

דדינגו

New member
זה אחד המשפטים המטופשים ששמעתי בחיי:

"שום גובה (הוספת רווח בין כרית הרגל והאספלט) לא ייתווסף לך אם תנעלי עקבים או סתם תעמדי יחפה על האצבעות." אתה פשוט חושב שגובה נוסף רק כשמגביהים את כרית הרגל. הגובה (של הראש/של התחת/של הכתפיים/ של הכל יא ליצן) עולה כשעומדים על האצבעות. אני פשוט לא מאמין שכתבת את זה בלי לנסות. הרי בלי עקבים, אם אתה מספיק גבוה - אתה מוריד רגל שטוחה לאספלט. אם אתה לא מספיק גבוה - אתה מוריד רגל רק עם הכרית לאספלט (אתה אמרת). כלומר - עומד על האצבעות. לא מוסיף שום דבר לכרית, רק מוריד אותה עוד כמה סנטימטרים למטה. כלומר - אתה מאריך את הרגל כדי להגיע לאספלט ע"י עמידה על הכרית (שזה עמידה על אצבעות). נעל עקב עושה בדיוק את זה. כל אשה עם עקבים גבוהה מעצמה בלי עקבים. קרעת אותי מצחוק, תודה.

../images/Emo124.gif יש פיזיקאים באולם ../images/Emo35.gif(../images/Emo264.gif)

נניח ואתם רואים בתמונה רק את הרגל הימנית. ונניח שהרגל הזו היא של אופנוענית ברמזור ... (כבר כשל לוגי - ימנית צריכה להיות על הבלם) . מישהי/ו יכל להסביר לי כיצד נעל העקב תורמת לגובה של האופנוענית ? תודה.

gamgam

New member
לי יש הוכחה מדעית!

מכיוון שנעל עקב מקורה בחברה פטריאכלית-שמרנית, ומטרתה ע"י יצירת דימוי לכאורה נשי, ליצור שליטה באישה באופן שמגביל אתה פיזית, ומשאיר אותה חסרת אונים בהתנהלותה היומיומית לעומת הגבר - לאור כל זאת אם בכל זאת בחרתי לייעץ לאישה אחרת לעשות שימוש באותו מוסד פטריאכלי, סימן שיש לו שימוש נוסף חיובי - וזוהי התוספת גובה שאותו עקב-מרסן מייצר. אם ע"י שימוש בסמל של הגבלת האישה (קרי:עקב) אפשר ליצור מנוף לסמל של שחרור האישה מהשליטה הגברית בה היתה נתונה מאות שנים ומאפשר לאישה לצאת מהאזור שתוחם לה על ידי הגברים ולהיכנס היישר לליבה הגברית (קרי: אופנועים), אז אני לוקחת על עצמי את האחריות על שימור העולם הישן, שכן זוהי למטרה טובה - פריצת המסכמות החברתיות כפי שהוכתבו ע"י הממסד הגברי. את כל זה אני מוכנה לעשות רק אם באמת זה מאפשר עוד 5# על מה שנתן הטבע. יותר מדעי מזה אין. ברכותי בפני הקוראים הנאמנים שצלחו את הקריאה עד פה ואי אפשר בלי

למה רגל ימנית צריכה להיות על הבלם

כדי לעמוד כל הרמזור והפקק עם יד על הקלצ' משוך כשהילוך משולב? מה? אי אפשר להטות את האופנוע ימינה, רגל ימין על הרצפה, יד ימין על הבלם הקדמי (או המשולב למי שיש) יד שמאל ורגל שמאל משוחררות לשלב מתי שנכון ונוח?

למעלה