שאלה של גובה...

שאלה של גובה...

אני מחפש מורה נהגיה טוב וקשוב לחברה שלי..... הסיפור הוא כזה, מדובר בבחורה שאוהבת אופנועים, מתה על טיולים, נהנת להיות מורכבת וכבר שנים רוצה להוציא רשיון על אופנוע והמורה היחידי שלימד אותה היה לא הכי סימפטי בעולם בגלל שהיא בסך הכל 1.5 מ' והוא פחד שהיא תפיל את האופנוע וכו' וכו'..... אני אשמח לשמוע פה מהאנשים הפחות גבוהים איפה הם למדו נהיגה, מי לימד אותם ולאן אני צריך לקחת אותה כדי שגם היא תוכל להצטרף למשפחת האופנוענים הישראלית. אנחנו מוכנים להצפין עד לתל אביב בשביל מורה קשוב שבאמת רוצה ללמד... אני יותר מאשמח לשמוע חוות דעת של מישהי או מישהו שגובהו הוא 1.5 מ' תודה מראש לכולכם על התגובות, זה ממש חשוב לי!

dannyaram

New member
יש לי בדיוק את אותה שאלה רק לאיזור חיפה.

לאשתי נמאס מהמושב האחורי והיא רוצה אופנוע משלה. רק לה אין בעית גובה...

asparagos

New member
והוא חרא של מורה.

לא שאני מכיר מישהו יותר טוב, ויכול להיות שבהשוואה לשאר הוא סבבה. אבל אין לו מושג ירוק בללמד. ואת זה אני אומר בתור אחד שעזר לXית 1.5 שלו להוציא רישיון אצלו. "תוציאי ברך" הוא משפט שגור בפיו, כשזה לא נחוץ ולא מועיל בשום אלמנט מגרש. זה הגיע למצב שהיא כמעט התייאשה, אז שהגעתי איתה לשיעורים ופשוט עשיתי איתה 1 על 1 את התרגילים במגרש. זה נגמר בזה ששאר התלמידים הסתכלו עליה בהשתאות במגרש ולא הבינו מאיפה היא באה להם בכלל. אז... אולי הטיפ שלי הוא בעצם לבוא איתה לשיעורים ולסייע לה שם. זאת כמובן בהנחה שיש לערום על כביש שש ידע וגישה חיובית להדרכה.

אולי. אבל לצערי, בהשוואה לאחרים הוא עילוי.

הוא היחידי שראיתי שמלווה את התלמידים במגרש, בניגוד למורים אחרים שיושבים בצל ומדברים עם חברים, בפלאפון , קוראים עיתון, אוכלים בורקסים וכ"ו בזמן שהתלמידים שלהם מפרפרים שמיניות במגרש במשך 40 דקות.... אתה לא באמת מצפה ללמוד רכיבה נכונה ממורה נהיגה, נכון? לפחות מבחינת השקעה בתלמיד, הוא נראה לי האופציה הכי טובה, מבין 3 מורי נהיגה שיצא לחוות באיזור.

gride

New member
../images/Emo45.gif

סבלני, איכפתי, איש סימפטי ונעים. להבנתי כל מורי הנהיגה מלמדים לעבור טסט, לרכב למדתי אצל כפיר לוין, אבל קודם צריך לעבור טסט...

Vaderom

New member
YBR לא מתאים לנמוכים

הוא גבוה יחסית, קשה יחסית להסתדר איתו. הייתי מחפש מישהו שמלמד על אקילה/GN

l coyote l

New member
שטויות, ואין לי כח להרחיב.

ערום על כביש 6 - זה בערך הגובה שלי.

אני לא יכול להתעלם מהעובדה הפשוטה...

אתה גבר ידידי, נולדת חזק יותר.. המשקל של האופנוע ישפיע על הבטחון שלה יותר מאשר עליך....המטרה שלה היא כמובן אופנוע! אבל אולי באמת עדיף שהיא תתחיל בקטנוע תתמקצע ותעבור לקבוצה שלנו... תודה רבה על העזרה אני מקווה שיהיו עוד תגובות ושמות של בתי ספר שאוכל לבדוק.

gray

New member
כולה YBR

אופנוע ילדים במשקל כלום. וגובהה זה גם מונח מאוד יחסי כאן (WR זה גבוהה, YBR זה חצי WR). קסתום מתמרן הרבה פחות טוב אם כבר הוא רק יקשה עליה בשמיניות. אם זה מה שהמורה נהיגה מחזיק כנראה שכל אחד יכול לרכב עליו, היא לא מטר ועשרה, היא אולי טיפה מתחת לממוצע אבל לא צריך להיות כזה סיפור, גם לקנות בגדים אתם נוסעים לשילב? 1. היא לא גמדה, רק קצת מתחת לממוצע (YBR בכלל מיועד לשוק שבו היא בהחלט בגובה ממוצע). 2. YBR לא כזה גבוהה. 3. מורה טוב זה כל העניין, סמוך עליו והכל יסתדר.

gamgam

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

זהו. אני מתה.

התנצלתי בפניה!!!

יאמר לזכותי שנכנסתי לכרטיס שלה ולא מצוין שם המין... ושוב התנצלתי! נ.ב תמיד נחמד לדעת שגרמתי לנשים לצחוק (גם אם זה טיפה על חשבוני)

gamgam

New member
כדי שיתחילו להבין פה

שלאט לאט הפורום נשלט על ידי נשים!! (על אפו ועל חמתו של חג'בי
) מקווה מאוד לראות גם את זוגתך שתחיה על אופנוע. טיפה עקבים והיא תסתדר על רוב האופנועים. הגובה הוא עניין של ביטחון. אם מצליחים לרכוש את הביטחון, אז הגובה הוא כבר לא מכשול גדול. YBR יכול להתאים לה מאוד. בהצלחה. תחזור לעדכן

למעלה