שאלה שלי לפורום הזה

almog 1

New member
הוא לא הפסיק איתם

הוא הקים את ההרכב fort minor כפרויקט צדדי עובדה שהוא הקליט איתם את האלבום החדש שלהם. אני נתתי לך דוגמאות אני יכול לתת לך עוד. קראתי את התגובות אבל זה לא הבנאדם הראשון שאיימי רבה איתו נכון?

Snow White King

New member
מי אמר שאיימי רבה עם גון?

פיטורים הם לא רק בגלל ריבים :S + תמודה לזה שבן היה מכה את איימי? אולי זאת הסיבה?ולא שהיא הרבה בסיפור? ורק חבל שלא שמעתי את מייק באלבום החדש + האלבום החדש גרוע מכל הכיונים

sapir lee

New member
לא שמעת אותו?

יש שיר אחד שהוא שר! לא עושה ראפ אפילו...

almog 1

New member
מייק שר שיר אחד ובקשר לאלבום

האלבום טוב אולי פחות מהקודמים למרות שיש כאלה שיגידו ההפך.. לינקין פארק הלכו פה לכיוון אחר שהצליח חלקית no more sorrow שיר יפה מאוד what iv'e done וכשרואים את הקליפ שלו אז יותר מתחברים אלייו given up יפה in between אני מאוד אהבתי וגם שאר השירים באלבום טובים אז האלבום החדש גרוע ללהקה מעולה כמו לינקין פארק אבל כל להקה הייתה מתה לאלבום כזה.

sapir lee

New member
האלבום טוב../images/Emo99.gif

אני מודה שהתחלה לא הכי אהבתי...אבל אחרי כמה שמיעות ממש התמכרתי! אני כל הזמן רוצה לשמוע את האלבום אבל אני מתאפקת כדי שהוא לא ימאס עליי (חס וחלילהXD) אני הכי אוהבת את In pieces הוא מדהים

Snow White King

New member
פעם היתי מכור ללינקין פארק

ממש מכור אני יודע על מה אני מדבר והאלבום החדש ממש ירידה אלבום זוועתי ברמות ולא כל להקה הייתה מתה לאלבום כזה אל תתפוס מLP להקה אחת הטובות בעולם כי לפניה יש עוד עשרות אפילו מאות יותר טובות נ.ב "אבל כל להקה הייתה מתה לאלבום כזה." ממש מראה כמה הידע שלך במוזיקה [רוק] גדול

rotemg10

New member
אני יכולה להבטיח לך

שאם היא תצא לקריירת סולו השירים שלה לא יישמעו כל כך טוב כמו באוונסנס ואפשר לשמוע את זה בשירים השקטים שלה ושל הפסנתר ועוד דבר יש לי להגיד... כל להקה מוכרת ומכובדת.. אם תוריד את הסולן היא פשוט לא תהיה אותו דבר תאר לך שהסולן של מטאליקה היה עוזב? או שהסולן של גרין דיי הזה עוזב?? באמת נראה לך שהלהקות היו ממשיכות עם אותו קהל מעריצים?? למה אתה זוכר איך כל הרכב והרכב נראה?? מה לעשות ככה זה אתה מזדהה עם הלהקה בזכות הסולן שלה... בכלל העניין שלך בזה טיפשי.. תחשוב פעמיים לפני שאתה שואל דברים כאלה שהתשובה שלהם ברורה מאליה

rotemg10

New member
אל תטעו- אני מאוד אוהבת את השירים שלה בפסנתר

אבל אתם מסכימים איתי שהם שונים משאר השירים של כל הלהקה? מבחינת לחן...

אני מסכימה ולא מסכימה.

זה שגרין דיי ולינקין פארק מסתדרים זה יפה מאוד, אבל אתה לא מבין שזה שיש להקות שמסתדרות לא אומר שכשאנשים עוזבים להקה אחרת, זה אומר דווקא שמי שנשאר הוא זה שהורס אתה הכל. אתה מסתכל פה בצורה מאוד לא נכונה ומוזרה...אין מה להשוות להקה אחת ללהקה אחרת, לא משנה במי מדובר, כי בכל להקה יש מוזיקה שונה, ליריקה שונה, סגנון שונה, ו*אנשים שונים*. זה שאוונסנס החליפו המון נגנים, זה לא אומר שמשהו לא בסדר. זה אומר שקשה מדי. כן, יכול להיות שאיימי היא אדם קשה, אני לא יודעת, באמת שאני לא מכירה אותה, אבל אין כאן סיבה לבוא ולתקוף אותה. אבל מה שאתה אמרת זה שבגלל ששאר חברי הלהקה באוונסנס לא שרים, זה אומר שהם בכלל לא להקה. זה אחד מהדברים הכי טיפשיים ששמעתי, סלח לי. סימפל פלאן יש רק את הסולן, זה אומר שזו לא להקה? ילוקארד רק הסולן שר, זו לא להקה? ועכשיו לשאלה יותר קשה...נירוונה יש (היה נמ...) רק את קורט קוביין ששר. זה אומר שהם לא להקה? מטאליקה? לד זפלין? גאנס אנד רוזס? אואזיס? אתה רואה פה משהו מוזר? אלה לא להקות? לפי התפיסה שלך, לא. וזה ממש ממש טיפשי. מה זה משנה כמה הנגנים החדשים יחזיקו? מה זו השאלה הזו בכלל? אם הם יישארו הם ישארו, אם לא אז לא. למה ישר לבוא נגדה? או נגד הלהקה? אתה אומר שכל אחד שיודע לנגן גיטרה יכול לבוא במקום הנגנים החדשים עכשיו כי הם לא עושים קולות. אחלה, אז אני אלך עכשיו למטאליקה ואחליף את הנגנים שלהם, כי מן הסתם אם אני יודעת לנגן על גיטרה, אז בקלות אני אוכל להשתלב. אתה רואה איזו מחשבה טיפשית? מה שקובע להקה הוא לא רק הקול המרכזי, או הקולות המרכזיים. זה שיש בלינקין עוד סולן זה לא אומר שהם להקה ושאוונסנס לא. זה אומר שיש להם יותר מגוון בקולות. מה שנותן באמת את הקול של הלהקה זה גם הקול המרכזי, אבל גם כל המוזיקה שסובבת. זו תפיסה מאוד מוזרה לחשוב שלהקה נקבעת רק ע"פ הקול המוביל.

My EmOtIoN

New member
יואו../images/Emo46.gif הבאת לי עצביםםםם

היא לא רצתה להוציא ממנו כסף
איך את מעז? אתה מכיר אותה?!!! אתה בכלל מכיר את הסיפור?? אתה לא יכול לקפוץ למסקנות מה שהיא רצתה מה היא לא רצתה ומה היו הכוונות שלה...... וזאת חוצפה מצדך לומר שכל אחד שיודע לנגן על גיטרה יכול להיות במקומם רואים שאתה לא מבין כלום. אני לא מבינה מה אתה בכלל מנסה לומר כאן... כי הנגנים באוונסנס הם לא סתם נגנים אלא אנשים בעליי יכולות מוזקליים שתורמים ללהקה בכל מיני דרכים. כן עושים קולות, לא עושים קולות [ויש שירים שכן אאל"ט] מה זה משנה?! ככה אתה בוחן את הלהקה? שאתה לוקח את הסולן ומנסה לחשוב למה הוא לא לקח קריירת סולו והמשיך עם חבורה של אנשים שכל אחד יכול להיות במקומם זה בדיוק מה שאתה אומר. וזה פשוט נורא לשמוע. זה מראה שאתה באמת לא מבין כלום. אז תקרא קצת, תראה, תחשוב ותסתכל קצת על להקות מסביב ותראה כמה שאתה טועה. שיש כ"כ הרבה להקות היום עם סולן אחד והם להקות מדהימות. כי הסולן זה לא העיקר. ולא תמיד סולן יכול להמשיך בקריירה רגילה בלי להקה.

darkDork

New member
פפף וואו. זה בערך כמו לשאול למה אנשים עדיין

שומעים ביטלס

Aragollum

New member
או כמו לשאול למה אנשים עדיין רואים את אלביס..

(ואולי בעצם, זה קצת שונה
)

almog 1

New member
מה זה קשור לביטלס או לאלוויס?

פה לא מדובר על להקות שהיו פעם אלא על להקה שהיא בעצם סולו של בנאדם אחד כי רק בנאדם אחד עושה את הקולות כותב את השירים ועושה את הכל בעצם

darkDork

New member
קראת את שאר התגובות?

אני לא מבינה למה אתה בא ושואל את זה..אם אתה מסתכל על זה ככה, בכיף שלך אף אחד מאיתנו לא ימנע ממך להסתכל על זה ככה וגם לא מתכוון לשנות את העמדה שלך בעניין. רצית להבין למה? אוונסנס זו להקה שמייצגת בשבילנו הרבה מעבר לאנשים שמרכיבים אותה. אם איימי רצתה לכתוב כמה שירים ולהגדיר את עצמה כזמרת סולו זה מה שהיא הייתה עושה אבל היא לא עשתה את זה כי היא חלק מלהקה. ואת השאר כבר אמרו ככה שאין טעם לחפור

darkDork

New member
אה כן וגם-

"להקה שהיא בעצם סולו של בנאדם אחד כי רק בנאדם אחד עושה את הקולות" יש מקרים, לא הרבה אמנם..שרק בן אדם אחד שר בלהקה

למעלה