אני מסכימה ולא מסכימה.
זה שגרין דיי ולינקין פארק מסתדרים זה יפה מאוד, אבל אתה לא מבין שזה שיש להקות שמסתדרות לא אומר שכשאנשים עוזבים להקה אחרת, זה אומר דווקא שמי שנשאר הוא זה שהורס אתה הכל. אתה מסתכל פה בצורה מאוד לא נכונה ומוזרה...אין מה להשוות להקה אחת ללהקה אחרת, לא משנה במי מדובר, כי בכל להקה יש מוזיקה שונה, ליריקה שונה, סגנון שונה, ו*אנשים שונים*. זה שאוונסנס החליפו המון נגנים, זה לא אומר שמשהו לא בסדר. זה אומר שקשה מדי. כן, יכול להיות שאיימי היא אדם קשה, אני לא יודעת, באמת שאני לא מכירה אותה, אבל אין כאן סיבה לבוא ולתקוף אותה. אבל מה שאתה אמרת זה שבגלל ששאר חברי הלהקה באוונסנס לא שרים, זה אומר שהם בכלל לא להקה. זה אחד מהדברים הכי טיפשיים ששמעתי, סלח לי. סימפל פלאן יש רק את הסולן, זה אומר שזו לא להקה? ילוקארד רק הסולן שר, זו לא להקה? ועכשיו לשאלה יותר קשה...נירוונה יש (היה נמ...) רק את קורט קוביין ששר. זה אומר שהם לא להקה? מטאליקה? לד זפלין? גאנס אנד רוזס? אואזיס? אתה רואה פה משהו מוזר? אלה לא להקות? לפי התפיסה שלך, לא. וזה ממש ממש טיפשי. מה זה משנה כמה הנגנים החדשים יחזיקו? מה זו השאלה הזו בכלל? אם הם יישארו הם ישארו, אם לא אז לא. למה ישר לבוא נגדה? או נגד הלהקה? אתה אומר שכל אחד שיודע לנגן גיטרה יכול לבוא במקום הנגנים החדשים עכשיו כי הם לא עושים קולות. אחלה, אז אני אלך עכשיו למטאליקה ואחליף את הנגנים שלהם, כי מן הסתם אם אני יודעת לנגן על גיטרה, אז בקלות אני אוכל להשתלב. אתה רואה איזו מחשבה טיפשית? מה שקובע להקה הוא לא רק הקול המרכזי, או הקולות המרכזיים. זה שיש בלינקין עוד סולן זה לא אומר שהם להקה ושאוונסנס לא. זה אומר שיש להם יותר מגוון בקולות. מה שנותן באמת את הקול של הלהקה זה גם הקול המרכזי, אבל גם כל המוזיקה שסובבת. זו תפיסה מאוד מוזרה לחשוב שלהקה נקבעת רק ע"פ הקול המוביל.