הלהקה היא לא בן אדם אחד.
אם יורשה לי לומר, אתה מסתמך על דעה מאוד לא הוגנת. אז שמעת שאנשים עזבו את הלהקה, ואז גילית שהיא פיטרה אחד והשני עזב, ובטוח קראת את כל הכתבות שמשמיצות אותה, אבל אם לרגע היית עוצר וחושב במקום לבוא לפורום ולשאול שאלה שכזו, היית מבין מה קרה פה. להקה זו להקה. אי אפשר לקיים להקה בלי שכל החברים מסתדרים. אין. זהו. אין כזה דבר בלי שכולם מסתדרים. מה לעשות שכולנו שונים אחד מהשני. כך גם חברים בלהקות, וכך גם אוונסנס. אז אתה אומר שאוונסנס זה רק בנאדם אחד בגלל שרק שומעים את איימי? אני מצטערת, אבל זו דעה באמת ממש לא אינטיליגנטית. בכל להקה יש סולן. מזל טוב ללינקין פארק שיש להם 2 (או אחד שמוסיף ראפ או משהו, אנערף באמת שאין לי מושג) אבל אני רק יודעת איך קוראים לסולן שלהם. (צ'סטר, לא?) כל השאר? מי שמע עליהם בכלל? לא מכירה את השם של הגיטריסט, אני בכלל לא יודעת אם יש להם בסיסט או מתופף, כל מה שאני יודעת זה שיש 2 סולנים לפעמים ואחד שהוא דיג'יי. אז שניה. זה אומר שצ'סטר הוא כל הלהקה בשבילי בגלל שאני שומעת רק אותו או בגלל שאני מכירה רק את השם שלו? ממש לא. וגם אם הוא יקום יום אחד ויעזוב, מבחינתי לא יהיה לינקין פארק, כי הקול המוביל השתנה. אבל אם הגיטריסט יעזוב, ממש לא יהיה לי אכפת. זה לא אומר שאני חושבת שצ'סטר הוא כל הלהקה, זה אומר שהוא ה*קול* המוביל שלה. בלי המותג (שזה הקול שלו) אין מוצר (שזו הלהקה). תמיד אפשר להחליף את הרכיבים (נו...חברי הלהקה...), כל עוד המוצר שומר את המותג שלו. לא, זה לא אומר שאיימי היא כל הלהקה, זה אומר שהיא הדמות המרכזית ושבלעדיה הכל משתנה. נכון, אפשר לבוא ולהסיק מכך ש"איימי היא כל הלהקה" אבל אם תחשוב על זה לשנייה, תבין שזה ממש לא ככה. איימי לא מנגנת ומקליטה את הגיטרות בשירים, היא לא מתופפת, והיא לא הבסיסטית. יש אנשים אחרים שעושים את זה, *כי הם חלק מהלהקה*. אם היא הייתה רוצה להופיע סולו, היא הייתה עושה דברים כמו שקלי או כריסטינה עושות, וזה כל פעם לקחת כמה אנשים שונים שילחינו את המילים שלהן וינגנו את זה פה ושם בהופעה חיה או שהן ינגנו עם פלייבק, כי האנשים שהלחינו הם לא חלק ממנה. אבל בתכלס, הן הסולניות, וכל השאר סתם מנגנים, והן נשארות כאמניות סולו. אבל איימי מופיעה עם הלהקה, הם מלחינים איתה ומקליטים אית, הם כותבים איתה פה ושם, ומראים שבלעדיהם לא הייתה אוונסנס, כי לא היה מי שיחזיק את המוזיקה. (אני לא מדברת ספציפית על האנשים שהיו, אני מדברת על הנגנים באוונסנס נטו. לא משנה מי הם באותו הזמן XD) בזאת זה נגמר. האנשים שעזבו עד עכשיו את אוונסנס, עזבו על רקע חילוקי דעות\משפחות וכו'. עניינים אישיים *שלהם*. לפעמים הלהקה לא מסתדרת אחד עם השני, אז צריך לעזוב. זה לא אומר שאין להקה. יש להקה ועוד איך. רק החליפו את הנגנים, כי הם לא הסתדרו. איימי נשארה, ואני חושבת שכולנו הסתדרנו טוב מאוד בלי בן (החבר הראשון של הלהקה שעזב) ועם כל מי שעזב עכשיו, גם נסתדר עם זה. כי אני בטוחה שהנגנים החדשים שהצטרפו יכולים להתאים מאוד לאוונסנס, ואני חושבת שיהיה ממש טוב לשמוע איכשהו צד חדש. ד"א, הקטע עם המפיק, זה בעצם היה המנהל שלה (אאל"ט. אולי אתה מדבר על משהו אחר.) והיא תבעה אותו על הטרדה מינית. (כן אז בואו בכל זאת נשמיץ את איימי שהיא פיטרה את המנהל שלה. מאוד חכם.) (אומייגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כמה חפרתי!!!!!! אעהאעהאעה!!
)