שאלה שלי לפורום הזה

almog 1

New member
שאלה שלי לפורום הזה

לא כל כך ברור לי ההערצה שלכם ל"להקה" שנקראת אוונסנס שזה בעצם יותר סולו של איימי לי מאשר להקה. איימי לי היא באמת זמרת מדהימה מכל הזמרות ששמעתי ושמעתי המון הכל שלה הכי מדהים אבל היא בעצם הלהקה אם מחר היא עוזבת אין אוונסנס ועובדה שהיא גם העיפה 2 מהלהקה כי בא לה אז בעצם אתם מעריצים את איימי לי ולא להקה שלא קיימת. בעצם השאלה שלי היא למה אתם מעריצים להקה שבעצם הלהקה היא בנאדם אחד?

idanias

New member
אמממ כמה דברים..

איימי ממש אבל ממש אבל ממש לא העיפה 2 אנשים מהלהקה סתם ככה.. אם אתה לא יודע את כל הפרטים אז לא להגיד סתם! ואנחנו אוהבים את ה-להקה אוונסנס בכללי! שהיא פיטרה את ג'ון(בלבד!) ואז שרוקי עזב היינו עצובים וכל זה... אבל מה אתה רוצה שנעשה? זהו זה...לא נשמע יותר את איימי? לעשות חרם? אז לא! אני בטוח שכולם אוהבים את כל ה-הלהקה! אבל בגדול איימי היא ה-...........ה-.......ה-.....אתה בטח מבין...

Freak Mor

New member
שמישהו אחר יענה. ../images/Emo122.gif

כ"כ אין לי כוח לחפור. ><

almog 1

New member
טוב שאתה אומר לי את השמות שלהם

כי עד עכשיו לא היכרתי אף אחד מהלהקה חוץ ממנה גם עכשיו השמות שלהם לא אומרים לי יותר מדיי. אני לא יודע בדיוק את הפרטים אני מודה אבל אני מתאר לעצמי שהם עפו כי היא רצתה ולא יודע אם זה קשור למוזיקה.. יש לה קצת בעיות עם אנשים גם אם ההוא שהקים איתה את הלהקה היא לא החזיקה מעמד וגם עם המפיק היה לה בעייה.. אני פשוט לא מבין למה היא לא הולכת לסולו כי השירים של הלהקה לא נשמעים כמו להקה הם נשמעים כמו סולו ולמה אתם פשוט לא אומרים שאתם מחכים להופעה של אוונסנס רק בגללה והיכולת שלה להסתדר עם אנשים היא גם ככה לא בשמיים.. לינקין פארק זה באמת להקה כי כולם שם מוכשרים וכולם עושים שם משהו אותו דבר כל להקת רוק אפילו משינה שהיא ישראלית אפשר להגיד עלייה את זה אבל על אוונסנס ממש לא כי אם תשאלי עשרה אנשים שמבינים במוזיקה על הלהקה אני בספק אם הם יכירו מישהו חוץ ממנה קיצור קצת חפרתי אבל אתם מבינים את הנקודה.

..

התגובות שלך מעידות על חוסר ידיעה..וקצת טימטום אם אפשר לומר. עדיף לעצור את זה פה לפני שזה יראה רע.

almog 1

New member
אולי תגיד בתגובה אינטיליגנטית

מה מעיד על חוסר ידיעה וטמטום כי להגיד סתם גם אני יכול אני באמת שואל זה לא שאני מנסה לפגוע בלהקה חס וחלילה אני באמת מנסה להבין את כל מה ששאלתי אתכם

אוונסנס תמיד עשו

שירים שבהם רק איימי שרה.... לפני פולן בפולן עצמו וב-דה אופן דור. בכל להקה יש דמות מרכזית. תרצה או לא תרצה. אתה לא מכיר אישית את איימי אז מאיפה לך שהיא באמת רוצה לזרוק את חברי הלהקה בכוונה? היא הייתה איתם הרבה זמן.

אני אגיד לך...

קודם כל.. אין כזה דבר "מבין במוזיקה" כל אחד אוהב את המוזיקה שהוא הכי מתחבר אליה... אוונסנס היא להקה עם קהל מעריצים גדול, לא משנה מה הסיבה... זה לא משנה אם אתה מכיר את השמות של הנגנים.. העיקר המוזיקה ובקשר למה שאמרת על הבעיות שיש לאיימי עם אנשים>> לכל דבר יש סיבה.. לפעמים מוצדקת ולפעמים קצת פחות לא חשוב.. תראו מה השעה ואני יושב ומגיב
וזה קצת טיפשי שאתה פיתאום דוחף פה את לינקין פארק.. אני לא אתפלא אם אתה שותף פעיל בפורום שלהם
איימי לא יכולה לנהל 4 אנשים לפי הרצונות שלה- כולם שותפים ליצירה של המוזיקה... עכשיו אני חפרתי .. הודעה ממש לא ברורה אבל תתחשבי בי (?)
לילה טוב

Snow White King

New member
../images/Emo45.gif

אתה אפילו לא יודע את השמות של חברי הלהקה שעזבו ואפילו לא ידעת את כל הפרטים זה מוציא אותך אדיוט לגמרי נ.ב אני מעריץ תלהקה את כולם להקה זה לא בן אדם אחד היא הסולנית היחידה ברור שזה ישמע כמו סולו מה חשבת? שאחרים גם ישירו? אולי הקול שלהם לא מתאים לשירה? בגלל זה הם נגנגים,והם עושים את זה בצורה מושלמת " לינקין פארק זה באמת להקה כי כולם שם מוכשרים וכולם עושים שם משהו אותו דבר" אוונסנס לא מוכשרים? אוונסנס לא באמת להקה? אל תשווה לי את LP עכשיו , כי אני מכיר את LP הרבה זמן לא כולם שרים ב LP,זה שכמה חברי להקה אומרים משהו קטן בשיר לא אומר שצסטר הוא לא היחידי ששר והוא היחידי ששר כרגע בלי מייק שינודה וחאלס להשוות בין להקות שאין קשר בינהם תחסוך מעצמך תבושה ותפסיק להיות כזה =\

idanias

New member
אממ יש לך טעות קטנה..

היא לה העיפה אותם כי היא רצתה!! היא פיטרה אחד ואז השני הלך כי הוא החליט לא איימי! וההוא שהקים את הלהקה זה בכלל משהו אחר... ההוא שהקים את הלהקה היה חבר של איימי והיה מתעלל בה והכל..והוא סתם חתיכת חרא.. אז מעניין למה הוא מחוץ ללהקה! אז אתה רואה שאתה לא יודע את כל הפרטים? ועוד זה התמצות של התמצות , אז לפני שאתה רושם הודעות כאלו,תברר טוב טוב..

rotemg10

New member
להקה לא מורכבת מאדם אחד

אתה אולי שוכח אבל יש גם גיטריסטים באסיסט ומתופף שכל אחד נותן מעצמו ומהמקצועיות שלו וככה נוצר שיר עם מוזיקה! כן כן! הבאסיסט נותן באס המתופף- קצב גיטריסטים- ליווי גיטרה סולנית- קול ובמקרה שלנו גם שירים! אולי זה נשמע לך מוזר אבל כולם ביחד מרכיבים את הלהקה אז בפעם הבאה שאתה בא לשפוט תחשוב לפני... ואם תשים לב כל להקה יש לה פוקוס על הסולן שמייצג את הלהקה מה לעשות ככה זה בשואו ביזנס אבל זה לא אומר שאין אנשים אחרים חוץ מהסולן..

הלהקה היא לא בן אדם אחד.

אם יורשה לי לומר, אתה מסתמך על דעה מאוד לא הוגנת. אז שמעת שאנשים עזבו את הלהקה, ואז גילית שהיא פיטרה אחד והשני עזב, ובטוח קראת את כל הכתבות שמשמיצות אותה, אבל אם לרגע היית עוצר וחושב במקום לבוא לפורום ולשאול שאלה שכזו, היית מבין מה קרה פה. להקה זו להקה. אי אפשר לקיים להקה בלי שכל החברים מסתדרים. אין. זהו. אין כזה דבר בלי שכולם מסתדרים. מה לעשות שכולנו שונים אחד מהשני. כך גם חברים בלהקות, וכך גם אוונסנס. אז אתה אומר שאוונסנס זה רק בנאדם אחד בגלל שרק שומעים את איימי? אני מצטערת, אבל זו דעה באמת ממש לא אינטיליגנטית. בכל להקה יש סולן. מזל טוב ללינקין פארק שיש להם 2 (או אחד שמוסיף ראפ או משהו, אנערף באמת שאין לי מושג) אבל אני רק יודעת איך קוראים לסולן שלהם. (צ'סטר, לא?) כל השאר? מי שמע עליהם בכלל? לא מכירה את השם של הגיטריסט, אני בכלל לא יודעת אם יש להם בסיסט או מתופף, כל מה שאני יודעת זה שיש 2 סולנים לפעמים ואחד שהוא דיג'יי. אז שניה. זה אומר שצ'סטר הוא כל הלהקה בשבילי בגלל שאני שומעת רק אותו או בגלל שאני מכירה רק את השם שלו? ממש לא. וגם אם הוא יקום יום אחד ויעזוב, מבחינתי לא יהיה לינקין פארק, כי הקול המוביל השתנה. אבל אם הגיטריסט יעזוב, ממש לא יהיה לי אכפת. זה לא אומר שאני חושבת שצ'סטר הוא כל הלהקה, זה אומר שהוא ה*קול* המוביל שלה. בלי המותג (שזה הקול שלו) אין מוצר (שזו הלהקה). תמיד אפשר להחליף את הרכיבים (נו...חברי הלהקה...), כל עוד המוצר שומר את המותג שלו. לא, זה לא אומר שאיימי היא כל הלהקה, זה אומר שהיא הדמות המרכזית ושבלעדיה הכל משתנה. נכון, אפשר לבוא ולהסיק מכך ש"איימי היא כל הלהקה" אבל אם תחשוב על זה לשנייה, תבין שזה ממש לא ככה. איימי לא מנגנת ומקליטה את הגיטרות בשירים, היא לא מתופפת, והיא לא הבסיסטית. יש אנשים אחרים שעושים את זה, *כי הם חלק מהלהקה*. אם היא הייתה רוצה להופיע סולו, היא הייתה עושה דברים כמו שקלי או כריסטינה עושות, וזה כל פעם לקחת כמה אנשים שונים שילחינו את המילים שלהן וינגנו את זה פה ושם בהופעה חיה או שהן ינגנו עם פלייבק, כי האנשים שהלחינו הם לא חלק ממנה. אבל בתכלס, הן הסולניות, וכל השאר סתם מנגנים, והן נשארות כאמניות סולו. אבל איימי מופיעה עם הלהקה, הם מלחינים איתה ומקליטים אית, הם כותבים איתה פה ושם, ומראים שבלעדיהם לא הייתה אוונסנס, כי לא היה מי שיחזיק את המוזיקה. (אני לא מדברת ספציפית על האנשים שהיו, אני מדברת על הנגנים באוונסנס נטו. לא משנה מי הם באותו הזמן XD) בזאת זה נגמר. האנשים שעזבו עד עכשיו את אוונסנס, עזבו על רקע חילוקי דעות\משפחות וכו'. עניינים אישיים *שלהם*. לפעמים הלהקה לא מסתדרת אחד עם השני, אז צריך לעזוב. זה לא אומר שאין להקה. יש להקה ועוד איך. רק החליפו את הנגנים, כי הם לא הסתדרו. איימי נשארה, ואני חושבת שכולנו הסתדרנו טוב מאוד בלי בן (החבר הראשון של הלהקה שעזב) ועם כל מי שעזב עכשיו, גם נסתדר עם זה. כי אני בטוחה שהנגנים החדשים שהצטרפו יכולים להתאים מאוד לאוונסנס, ואני חושבת שיהיה ממש טוב לשמוע איכשהו צד חדש. ד"א, הקטע עם המפיק, זה בעצם היה המנהל שלה (אאל"ט. אולי אתה מדבר על משהו אחר.) והיא תבעה אותו על הטרדה מינית. (כן אז בואו בכל זאת נשמיץ את איימי שהיא פיטרה את המנהל שלה. מאוד חכם.) (אומייגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כמה חפרתי!!!!!! אעהאעהאעה!!
)

Freak Mor

New member
חיכיתי לתגובה כזאת.

גמני מסכימה עם כל מילה. :] אחלה חפירה.

rotemg10

New member
אוי לא ראיתי את התגובה שלך ../images/Emo122.gif

ורשמתי בערך כמוך בתמציתיות אפשר לומר XD

almog 1

New member
אני יגיב לך כי התגובה שלך היא עניינית

בקשר למה שאמרת על זה שבלהקות לא מסתדרים זה נכון אני לא אומר שלא אבל עובדה שלא עף בנאדם כל שני וחמישי עובדה שבלינקין פארק כולם נשארו עובדה שבגרין דיי כולם נשארו עובדה שברוב הלהקות עזבו בנאדם שתיים אולי ופה זה לא ככה אז יכול להיות שאיימי לא בנאדם שקל להסתדר איתו.. ללינקין פארק יש שתי סולנים ועוד אחד שהוא די גיי הסולנים זה מייק שינודה וצ'סטר באמת כמו שאמרת. בכל להקה עוד אנשים משתתפים בשירה פה זה לא ככה מחר אם היא הולכת הלהקה מתפרקת כי היא לא רק הסולן היא הקול היחיד ובשאר הלהקות יש עוד קולות. את בעצם אומרת שהם רק מנגנים זה אומר שמחר אני ואת נוכל לנגן במקומם והלהקה תמשיך כרגיל לא תהיה בכלל בעייה. חבל שהיא לא עושה סולו אז הייתי מעריך אותה הרבה יותר מעכשיו כי היא באמת הזמרת הכי מדהימה ששמעתי וזה רק ייתן לה יותר כבוד. השאלה היא כמה זמן הנגנים החדשים יחזיקו (אני לא נותן להם יותר מחצי שנה). בקשר למפיק הבנתי שרק אחרי שהוא תבע אותם היא תבעה אותו על הטרדה מינית (מה שכנראה אומר שהיא רק רצתה להוציא ממנו כסף). קיצור אני אומר שכל אחד שיודע לנגן בגיטרה יכול להיות במקום אלה שנמצאים עכשיו כי הם לא עושים קולות בכלל...

Snow White King

New member
מייק שינודה בLP?

אתה מודע לזה שהוא הפסיק איתם בנתיים נכון? וחאלס להשוות להקות שאתה שומע רואים שהידע שלך ממש לא גדול אם אתה משווה את LP וגרין דיי =\ אתה אפילו לא ידעת מה הסיבה שגון פוטר ואתה מרצה לנו? חאלס להיות מושפע מהתקשורת "איימי פיטרה את גון" ואז אתה חושב שאיימי כלבה,אני בטוח שלא קראת את התגובות של גון ואיימי

למעלה