שאלה שאלתית

זה בגלל...

מקדם בטיחות כלכלי... אמצעי מיגון משוכלל נגד מיתבגרות

אמאאאאאאאאאאאאא'לה

בדקתי כמה פעמים לוודא שאני בפורום גרושים גרושות פתחתי כרטיסים לראות גילאים ו...וואלה אתם כבר לא ילדים מה גורם לכם לכתוב כך? מרירות? בדידות? רייקנות מהולה בשיעמום? מה באמת אתם מעבירים לילדכם? שרק לכם מותר לדבר ככה? או מותר רק עם זרים? או שאתם תספרו לי שאתם לא מדברים כך לידם? או פשוט להתנהג כמוכם, להגיד מה שבא להם כשדורכים להם על יבלת? כשאתם כועסים אז לאבד את חוקי השפה? הרמה? איפה ההתעלות האישית שלכם? שלמרות הקושי הלבד העצב בחג אתם גדולים תרתי משמע!

דוגרית

New member
מצטערת לאכזב אותך.

הגעת למסקנה הנכונה מיד.. יש כאן כמה כאלה שהמשפט: חמור קופץ בראש הוא שמן השני.. תוכלי למצוא אותן כמעט בכל שרשור, בד"כ אלו אותן שמות של נשים שתקועות כאן כבר שנים, חיים אין להן ממש מלבד התכתבויות שלהן עם עצמן,שפה שהן פיתחו להן. אלו עסוקות לרוב בלנהל את חיי החברה ה"תוססים" מעל דפיי הפורום... הצעה מסוג זה שבה גבר מציע בתמימות שכזאת לצרף מישהי לטיול טבע היא בעייתית מבחינתן כי כנראה הן מאותו הסוג שכנראה אף אחד לא היה רוצה לצרף,אז מה נשאר להן ביום שכזה שהן צפונות להן בתוך הבועה שיצרו לעצמן מלבד העובדה שהכתיבה כאן מעסיקה את האישיות ה"מדהימה" שלהן. ולך גבר על הבר, באמת שלא שווה לבזבז את האנרגייה ולו טיפונת ממנה על אותן חסרות חיים.

אלך רחוק מזה...

ולו היה מתכוון להכיר אותה? להתקרב אליה? להינות איתה? מה רע בכך? הרי הן עושות זאת עם אחרים,שפשוט פתחו הודעות אחרות הלכו למפגשים ו...שם זה בסדר? או ש...הסטייל שלו הרעיד אותן.... ידעו שהן לא המעומדות הנכונות בנות אני לא רוצה לבוז לכן רק חושבת לעצמי מנסה להבין, במה הוא חטא.

יערית

New member
בכלום אלוהים ישמוררררררר../images/Emo88.gif

זו סתם הזדמנות לציחקוקיה,במיוחד אחרי שיצאתי מהחדר האטום כל השבת!

דוגרית

New member
החטא

שלו כנראה היה שלא שאל בצורה בוטה יותר.. הן הריי רגילות, זה חלק מהשפה ומה"חיי" חברה שפיתחו לעצמן כאן, כי הריי במציאות ולא הוירטואלייה אין סיכויי שהיו מקבלות הצעה שכזאת בחיים. אחחחח... נשים נשים.

בי-די-יוק!

צודקת הדוגרית.על תבזבז אף טיפה ממנה עלינו,כונפות חסרות חיים שכמונו.שלח את ההצעה לדוגרית-כנראה ניק בדוי של אחד הגברים בפורום הזה(אשה מלאת חיים שכזו בבדאי ובבדאי שלא תבזבז את זמנה כאן) ואולי גם תוכל להרים כוס בירה על הדיונות עם חבר לצרה מחוץ לבועה שלנו. עצה שלי-לך על זה ג'יפון! ואל תשכח לדווח מהשטח.................

אני קוראת אותך כל היום

ולמה זה נשמע לי כמו... אוי אוי אוי אני חסרת חיים שכמותי והיא בטוח גבר...
וואלה, הניק שלך מתאים למה שאת מקלידה.

החג הזה באמת משעמם

רק לא הבנתי למה החברה שלך צחקה ממה שכתבת כשאתם פה כבר שנים ואני? אשמח לחייך עוד כמה ימים איתכם פה.

אם רק היית יודעת...

כמה היית חסרה לי... היית נכנסת לרכב החברה שלך...ברגע זה ו... וורום וורום... היית אצלי
היביתי לך את אהבתי...עטופה בניחוחות של ריגושים. ועוד משו... בואי לגלות

° זואי °

New member
אם לא הייתי במגבלות החל מאתמול

הייתי כבר מגיע למיזם והגעגוע היה נחסך
לא נורא, אוטוטו...

למעלה