שאלה שאלתית

הרגע חזרתי מהטיול

וכן היצטרפה אליי מישהי מהפורום וביכלל לא בקטע של היכרות ולא זיון בדיונות ונהנינו שחבל על הזמן , ורק עכשיו אני קורא את התגובות שלכן המין הנשי חייב להגיד שאתן חבורה של כונפות בכיניות ,שחושבות שהן חכמות , אתם לא פורום גרושות אתם פורום מטומטמות, ואם זאת שהיצטרפה אליי מוכנה שאני אגיד מי היא אז הייתן מבינות עד כמה היה נחמד , אבל כניראה זאת ההנאה שלכן להציג את כולם כלא בסדר ולחפש חיזוקים

נו...

מטומטמות
מיטונטנות קוקו חזרה לסורה

פיקסון

New member
../images/Emo45.gifגבר

העיקר שנהנתם אך אל לך לשפוט את כולן משום שיש מעט מהן שהן בסדר ומפרגנות לפני זמן מה הצעתי טיול אופניים עם הילדים אך אף אחת לא העזה להגיע כמו כן הן לא אוהבות אתגרים והרפתקאות שהם מעבר לשופינג וריקודים אז נשאיר את השטח והנאה מהמדבר עבורנו בברכת חג שמח וטיולים מהנים

תודה אחי

אני פה לא כדי להכיר מישהי כי מכאן עדיף לא להכיר ואני מציע לך תיברח מפה , אתה רואה מה החומר , שאני אקח מישהי לטיול רק כדי לזיין אותה ? אתן חושבות שאתן כל כך שוות זיון? בשביל זיונים לא צריך את הפורום

על הבר..

הכסאות הגבוהים..הבר..שנמצא במרכז הפאב.. תמיד נותן תחושה של גבוהה יותר..רואים אותי יותר..מסתכלים עליי יותר.. גם אני..אוהבת את הבר..במיוחד שממול יש גברים על הבר.. ובאמצע..במתחם הזה של הבר..יש ברמנים מסוקסקים.. אפשר לדעת.. איזה טיול עשיתם.. מסלול וכדומה.. ושתקח מישהי לטיול רק בשביל זיון..אז בשביל מה הגי'פ?

אני ממש מתביישת במה שקרה כאן

צר לי. ההצעה שלך נראתה בעיני לפחות מכובדת ונעימה ביותר.

לא סתם מתביישת.ממש מתביישת../images/Emo7.gif

אחחח פולניה פולניה....... ועכשיו נעמוד כולנו בפינה ונזיל דמעה בגלל הגננת שמתביישת.אלה שאחאיות לבושה-אתן הולכות לריתוק.כונפות-להתבייש!!!! כאילו אחראית הפורום שאף אחד אפילו לא מכיר.פעם אחרונה הגננת.מבטיחות.

° זואי °

New member
ההוא שמוכר אשליות

טוען שאני כעורה ונופחת. ההוא על הבר מכליל אותי וטוען שאני מטומטמת. הפי(נ)קסון גם הוא מכליל אותי וטוען שכל מה שמענין אותי זה לא אתגרים אלא רק שופינג וריקודים (ונתעלם לרגע, מהצניחות/צלילות/רכיבות על אופנוע שעשיתי). ואחרכך תוהים למה הנשים כאן מתוסכלות? עם היצע כזה נפלא של גברים רומנטים, חתיכים, שרמנטים וג'נטלמנים ולא נגישים עבורינו הכונפות, איך לא נהיה מתוסכלות???? תמשיכו, באמת חסר כאן בידור בזמן האחרון.

honey../images/Emo124.gif

I'm homeeeeeeeeeeeee מפטיחה לא תחסר לך בידורית יותר
עכשיו תדיגי לי... למה ההיא קראה לך מאמי?הפסדתי משו???????????

../images/Emo124.gifתעני לו למה הוא לבד../images/Emo70.gif

אני חושב שאני ניראה טוב (ולא רק אמא שלי אומרת ), מבוסס , גבר אמיתי, אינטיליגנט, יודע לחזר ולפנק ,אומנם קצת בררן אבל בכל זאת לבד , למה?
תעני לא למה הוא לבד

../images/Emo45.gif כונפות הפורום-התאחדו!!!

מציעה טיול גמלים-במקום ג'יפים-לכונפות בלבד!! אם כבר לרכב על משהו שעיר, לפחות שישתוק.... איפה לעזאזל סופי כשצריך אותה??)

למעלה