שאלה שאלתית

מיחכת לך...

כמה שצריך. קחי ת'זמן... אני פה תמיד...בשבילך. מתי שתרצי...מתי שתוכלי.

° זואי °

New member
יש כאן איזו סתירה קלה לא?

אין לכם חיים <=> חיים כאן שנים איך זה מסתדר? אנא החכימי אותי ברוב טובך.

לא מצאתי משפט שכזה

ובכל זאת קל להסבירו לחיות פה זה לא חיים בייב. השרשור הזה ממש משעמם אותי מוזר לי שאת מלאת אנרגיות בתוכו. ביי.

ד ו ל ה

New member
חזרנו לא מזמן...

העברנו לילה של כיף באוהל על שפת ים המלח וכמה שהוא קיטר...בלי הפסקה הוא קיטר...
באוהל חם לו, בחוץ יש יתושים (בגודל של פרות מעופפות) יש גנרטור מרעיש מרחוק והשיא - טווס חרמן שלא הפסיק לצרוח בקול כל הלילה ולא נתן לנו דקה של שקט. כשכבר הצלחנו להרדם לשתי דקות העיר אותנו תרנגול טיפש ששכח להעביר את השעון שלו לשעון קיץ. טוב נו, הייתי צריכה לעבוד קצת אבל בסוף הוא הפסיק לקטר...(והתחיל להאנח...
) דולה (אחרי "טיול שטח")

מיקי 43

New member
"טוב נו הייתי צריכה לעבוד קצת"

הלו אם זה היה עבודה היינו נותנים את זה לערבים

להבא..

תעבור ישר לפורום, תחסוך לך את כל ה---- הזה. www.jeeptrip.com כנס לפורום -טיולים. ותצטרף למסלול\טיול איתנו.

ronelit

New member
זה מה הצעתי לבחור גיפטריפ

מה נגמר השירשור ? רגע אתן לא מגיבות ? שאני אבין מה נסגר עם הטלנובלה הזו , דולה היתה בטיול שטח על הבר ? כל השאר הן כונאפות ? אם כך מי הן המתחזות ? זה העונה החדשה של 24 ? רק הערה בטיחותית : לא להשתמש באקונומיקה בחדרים אטומים! (יותר מדי חומרי ניקוי הסנפתן)

ronelit

New member
אגב אקסייטרית ...

אם אני אציע לך לצאת איתי לטיולון אני גם אקבל שירשור של 125 שורות? שווה את הפרסום

:)

אל תוותר על התהילה והחיזוק הוירטואלי בתמורה לטיולון. [נחמד לבוא אחת ל...ולדעת שיש עדיין כאלה שמשמרים את הרמה ואורך השרשור האולטימטיבי בנשימת מקלדת אחת..:) תזהר לא להוציא את האויר מכוון אחר]

למעלה