שאלה שאלתית

או../images/Emo70.gif

אני מכירה חברת פורום אחת...שכבר גמולה. לקחת מאיתנו ת'רעיון של הגמלים?

פיקסון

New member
זואי

אני בכלל נמוך שמן מכוער וקירח ולא זכור לי שהכללתי אותך אם תקראי טוב כתבתי שיש מועטות שמפרגנות וכו כן ואני מכיר עוד מס בנות שאוהבות אתגרים והן אפילו יותר טובות מהרבה גברים אז מתי את באה לצלול באילת ? בברכת חג שמח

° זואי °

New member
פיקסי

מכיוון שמהשפטים הופרדו לפסקאות שונות, הנחתי שלמרות הפיסקה הראשונה ישנה הכללה בשניה. איתך הסליחה, לוקחת את השורה שלי עליך בחזרה בבושה וכלימה. באה לצלול מיד אחרי הקורס
(הצלילות היו צלילות הכרות, הקורס מתוכנן כנראה לקיץ הזה). ורוצה בהזדמנות זאת לפרגן לך שלא כמו ההוא והחבר שלו, אתה יודע להביע את דעתך בלי לרדת לרמה של גן ברגע שקצת כתבו משהו שאתה לא אוהב.

פיקסון

New member
בהצלחה בקורס

ואחרי 20 צלילות חובה נארגן צלילת ג"ג יש עוד מס צוללים וצוללות מהפורום

אויייייייי למה כינוי כזה ../images/Emo35.gif

רושם מאוד שלילי אתה עושה לעצמך ולא לנו נשות הפורום
כנראה שנשים בורחות ממך לכן אתה לבד כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פורום מטומטמת ....... ובכל זאת אחת "המטומטמות" מכאן היתה איתך

דוגרית

New member
לא ממש הבנתי

גברת מיוחדת מה הבעיה שלך? הכינויי של אותו גבר או ההצעה של הבחור? מה רע בכינויי שלו? ולמה גבר על בר עושה לך "רושם " מאוד שלילי כהגדרתך?... אהה ועוד משהו ( פשוט חייבת לשאול): לא מצאת איזה קובץ,תמונה לצרף לשרשור...?

גברת דוגרית

לי אין כל בעיה כנראה שלא קראת את השרשור הקודם שלו !!!! מי דיבר על הכינוי ?! תלמדי לקרוא ואחר תצאי בהצהרות ! מציאה לך באמת לקרוא מה הוא כתב על עצמו ואיך יצא בהתקפה על נשות הפורום ואת בינהן - מטומטמות !!!! צריך לחזור פעמיים כדי שתביני שאת בין המטומטמות או שאת זו שבילית איתו בג'יפ!!!!!!!!!?????? בשמחה אצרף את תמונתך לשירשור אם יש לך בעיה שילחי לי בפקס ! מעניין למה את כאן קוראת ומגיבה ? מעניין מי כאן נמצא שניםםםםםםםםםםםם כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דוגרית

New member
וואוו,

את ממש מפתיעה אותי גברת מיוחדת (מעניין מיוחדת במה?) כתבת כמה משפטים ברצף ועוד לא בסגנון ברכה מטומטמת שאליה מצורף קובץ. ויש לך גם פקס... בכלל אני מתרשמת, תגידי הפקס הוא בכדיי לקבוע תור במספרה או בכדיי שכל מסמך יישלח אליו כי את צריכה אסמכתה בהתנהלות חיי היום יום שלך. את יודעת לא חושבת שממש צריכה סיבה להיות כאן ולו רק בגלל העובדה שמידיי פעם (בעיקר בשרשוריי ברכות) אפשר למצוא בין השורות כותבות פאתאטיות שכמוך, ולהעלות חיוך של.. אחחחחח, יש לילדה הזאת עוד הרבה מה ללמוד (מעבר להעלאת קבצים לפורום) מרחמת עלייך.

מאוד קל לזהות מי את !!!!!!

יש לי פקס
יש לי מספרה
חיי היום יום שלי מתועדים האמת לא סיימתי את הגן (ילדה) ולכן כל ברכה מטומטמת נו טוב פורום של מטומטמות !!!!! הייתי מציאה לך להתקשר אלי ולהוריד את המסכה שלך - נייק בדוי

ו .... שכחתי זקוקה לרחמים

מצבי אנוש .......... שנים שאני נמצאת בפורום הזה ! אויייייייייייייי מניין לך כל המידע שאת חודש וחצי בנייק האומלל שלך !

קו טאו

New member
לא כולן כאן מטומטמות כדבריך

אני גם לא מסכימה עם ההגדרה של מטומטמות, כן נסחפות בקטנה, עושות פרובוקציות כשאין צורך בהן אבל בהחלט לא מטומטמות. אני, רק על מנת לסבר את האוזן לא מסכימה עם היציאות והירידות שהיו כאן!!! בהחלט חושבת שהיה ועדיין יש מקום להציע לאנשים להצטרף לטיול או כל פעילות אחרת, מי שלא מעוניינת שתישאר בביתה היא וכל אותן שכן מעוניינות חבל לחסוך מהן את האופציה רק בגלל תגובות שקיבלת. שמחה שנהנתם, שיהיה שבוע טוב!!!

למעלה