שאלה שאלתית

ההצעה שלך היתה מקסימה וג'נטלמנית

ואם יכולתי הייתי מצטרפת בשמחה. אשמח פעם אחרת.

מי המסכנה?

בואנה אתה תינוק מגודל שחי בנדמה לי אתה ממש דוחה אותי ומגעיל אותי.תיהיה גבר תלמד לכבד את בני האדם בכלל ואת הנשים בפרט. למה אתה לבד כי אתה טיפש נקודה

יערית

New member
מי ביקש כוניפה ולא קיבל../images/Emo35.gif

הנני כאן

folkman1

New member
../images/Emo10.gifרק את חסרה בשרשור הזה

כרגיל עוד אחד שפתח שרשור בלי לקחת כדורים צופה ומתאפק ! בסוף לא יכוווווווווווווולללללללללללללללללל לקחתי גם איזה חצי מהלא כשר התוסס והמר ן....גם אני פה

יערית

New member
עכשיו מותק מרשה לך

להוציא אותם חופשייייייייייייייי{כשרים כמובן|זהירות} מנסה לצאת מהכבדות שעטפה אותי

יערית

New member
אמרת אמרת

מיד דלתות המזווה נפתחו ושקיות הפיצוחים ריקדו לצלילי הבלדה לקוקו: "אם תלכי מי יפצח איתי ככה פיצוחים ופיסטוקים מי ינקה אחרינו וישטוף ט'טריבונות המלוכלכות כשתלכי למי אחכה בשירשור באייקונים לא מזוהים וכשתגיעי,תחבקי אותי ככה,ככהההההההההההההההההההההה
כמו שרק את יודעת{בלי הטוסיק!!!!!
}"

יערית

New member
מצויין../images/Emo6.gif

עכשיו תדיגי לפול האחד והיחיד,שאני מחכה לשידוך שהובטח לי-לא שכחתי:) הטוסיק שלי..שנייה מחפשת אותו

אוי פול המסכן...

אתמול כמעט בישלו לי אותו... זו האדומה המיטורללת עם נסיך הארנבונים. הצלתי לו בדיוק בתזמון של הדקה של המומנט. נו...קבעי יום ושעה...אני מובילה אותו לחופה

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif גמני PO )))))))))))))))))))

הלו שומעים ת'עוררתי וחיש קל הגעתי))))))) מי מתקמר? מי מפנה לי כיסא?? אפשר שידור חוזר??? והוראות הפעלה איך צ'כה כונפה להתנהל/ג בשביל לזכות ב
?????????????

יערית

New member
א' ב' בלהיות כוניפה

זה להיות עם היד על הדופק בכל היזדמנות
לך תמיד יש מקום,לך תמיד יש כסא ותמיד תמיד יש מי שיתקמר לך
מותק שלי,הספירה לאחור החלה מוכנה???????????

מצוטטת

New member
לא למדת כלון...........???????

אין כומו תיקמור עצמוני
רק השלמות והצלבות כ
עושים עם מישפוחה

מצוטטת

New member
מישו כאן../images/Emo123.gif

היה זקוק לתנת מנוח למוחו הקודח
לאבריו המותתשים
ולתדק ולחדש את מאגר הדבש