ההצעה שלך היתה מקסימה וג'נטלמנית ואם יכולתי הייתי מצטרפת בשמחה. אשמח פעם אחרת.
ד דורית מור New member 16/4/06 #145 ההצעה שלך היתה מקסימה וג'נטלמנית ואם יכולתי הייתי מצטרפת בשמחה. אשמח פעם אחרת.
ד דייג בשקיעה10 New member 16/4/06 #157 מי המסכנה? בואנה אתה תינוק מגודל שחי בנדמה לי אתה ממש דוחה אותי ומגעיל אותי.תיהיה גבר תלמד לכבד את בני האדם בכלל ואת הנשים בפרט. למה אתה לבד כי אתה טיפש נקודה
מי המסכנה? בואנה אתה תינוק מגודל שחי בנדמה לי אתה ממש דוחה אותי ומגעיל אותי.תיהיה גבר תלמד לכבד את בני האדם בכלל ואת הנשים בפרט. למה אתה לבד כי אתה טיפש נקודה
F folkman1 New member 15/4/06 #71 ../images/Emo10.gifרק את חסרה בשרשור הזה כרגיל עוד אחד שפתח שרשור בלי לקחת כדורים צופה ומתאפק ! בסוף לא יכוווווווווווווולללללללללללללללללל לקחתי גם איזה חצי מהלא כשר התוסס והמר ן....גם אני פה
../images/Emo10.gifרק את חסרה בשרשור הזה כרגיל עוד אחד שפתח שרשור בלי לקחת כדורים צופה ומתאפק ! בסוף לא יכוווווווווווווולללללללללללללללללל לקחתי גם איזה חצי מהלא כשר התוסס והמר ן....גם אני פה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/4/06 #77 ../images/Emo46.gif כושלאימאיממממששש'לך...עכשיו באים???????????? כבר איפסנתי את כל הפיצוחיה לא מוציאה שוב...עכשיו תורך
../images/Emo46.gif כושלאימאיממממששש'לך...עכשיו באים???????????? כבר איפסנתי את כל הפיצוחיה לא מוציאה שוב...עכשיו תורך
י יערית New member 15/4/06 #78 עכשיו מותק מרשה לך להוציא אותם חופשייייייייייייייי{כשרים כמובן|זהירות} מנסה לצאת מהכבדות שעטפה אותי
י יערית New member 15/4/06 #87 אמרת אמרת מיד דלתות המזווה נפתחו ושקיות הפיצוחים ריקדו לצלילי הבלדה לקוקו: "אם תלכי מי יפצח איתי ככה פיצוחים ופיסטוקים מי ינקה אחרינו וישטוף ט'טריבונות המלוכלכות כשתלכי למי אחכה בשירשור באייקונים לא מזוהים וכשתגיעי,תחבקי אותי ככה,ככהההההההההההההההההההההה כמו שרק את יודעת{בלי הטוסיק!!!!! }"
אמרת אמרת מיד דלתות המזווה נפתחו ושקיות הפיצוחים ריקדו לצלילי הבלדה לקוקו: "אם תלכי מי יפצח איתי ככה פיצוחים ופיסטוקים מי ינקה אחרינו וישטוף ט'טריבונות המלוכלכות כשתלכי למי אחכה בשירשור באייקונים לא מזוהים וכשתגיעי,תחבקי אותי ככה,ככהההההההההההההההההההההה כמו שרק את יודעת{בלי הטוסיק!!!!! }"
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/4/06 #89 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו...עכשיו גם השכנים שמעו שהגעתי ואין אצלי בלי הטוסיק...אין מיפגרתתתתתתתתתתתתתתת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו...עכשיו גם השכנים שמעו שהגעתי ואין אצלי בלי הטוסיק...אין מיפגרתתתתתתתתתתתתתתת
י יערית New member 15/4/06 #91 מצויין../images/Emo6.gif עכשיו תדיגי לפול האחד והיחיד,שאני מחכה לשידוך שהובטח לי-לא שכחתי הטוסיק שלי..שנייה מחפשת אותו
מצויין../images/Emo6.gif עכשיו תדיגי לפול האחד והיחיד,שאני מחכה לשידוך שהובטח לי-לא שכחתי הטוסיק שלי..שנייה מחפשת אותו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/4/06 #94 אוי פול המסכן... אתמול כמעט בישלו לי אותו... זו האדומה המיטורללת עם נסיך הארנבונים. הצלתי לו בדיוק בתזמון של הדקה של המומנט. נו...קבעי יום ושעה...אני מובילה אותו לחופה
אוי פול המסכן... אתמול כמעט בישלו לי אותו... זו האדומה המיטורללת עם נסיך הארנבונים. הצלתי לו בדיוק בתזמון של הדקה של המומנט. נו...קבעי יום ושעה...אני מובילה אותו לחופה
מ מצוטטת New member 16/4/06 #128 ../images/Emo124.gif גמני PO ))))))))))))))))))) הלו שומעים ת'עוררתי וחיש קל הגעתי))))))) מי מתקמר? מי מפנה לי כיסא?? אפשר שידור חוזר??? והוראות הפעלה איך צ'כה כונפה להתנהל/ג בשביל לזכות ב ?????????????
../images/Emo124.gif גמני PO ))))))))))))))))))) הלו שומעים ת'עוררתי וחיש קל הגעתי))))))) מי מתקמר? מי מפנה לי כיסא?? אפשר שידור חוזר??? והוראות הפעלה איך צ'כה כונפה להתנהל/ג בשביל לזכות ב ?????????????
י יערית New member 16/4/06 #132 א' ב' בלהיות כוניפה זה להיות עם היד על הדופק בכל היזדמנות לך תמיד יש מקום,לך תמיד יש כסא ותמיד תמיד יש מי שיתקמר לך מותק שלי,הספירה לאחור החלה מוכנה???????????
א' ב' בלהיות כוניפה זה להיות עם היד על הדופק בכל היזדמנות לך תמיד יש מקום,לך תמיד יש כסא ותמיד תמיד יש מי שיתקמר לך מותק שלי,הספירה לאחור החלה מוכנה???????????
מ מצוטטת New member 16/4/06 #136 לא למדת כלון...........??????? אין כומו תיקמור עצמוני רק השלמות והצלבות כ עושים עם מישפוחה
מ מצוטטת New member 16/4/06 #135 מישו כאן../images/Emo123.gif היה זקוק לתנת מנוח למוחו הקודח לאבריו המותתשים ולתדק ולחדש את מאגר הדבש לא
מישו כאן../images/Emo123.gif היה זקוק לתנת מנוח למוחו הקודח לאבריו המותתשים ולתדק ולחדש את מאגר הדבש לא
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/4/06 #137 נראה לי ש... לא נחת מספיק... או מחסירה אותיות...או מכפילה להן. נסי עוד שעה של מינוחה בלעדותי
מ מצוטטת New member 16/4/06 #139 ../images/Emo35.gif../images/Emo33.gif../images/Emo27.gif על ../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif