שאלה שאלתית

ל תסתכל על הקנקן אלא במה שיש בתוכו

אז אתה יפה, מבוסס,חכם, ויודע..... אבל להיות בררן זה בא ממקום מתנשא, וזה לכשעצמו גורם לריחוק מעבר לכך שאתה עצמך לא נותן צ'אנס לאלה שאינם עומדים בציפיותך להתקרב אליך כשהם היחידים שמסוגלים לקבל אותך ולהעניק ולמלא את החלום שלך עשה בדק בית איתך אם החלומות שלך לא גבוהים ליכולות שלך ואינך שם רגל להצלחה ולאושר שמגיע עד אליך

אילנה

כולנו בררנים, וזו לא התנשאות, זו העדפה ובחירה מתוך מודעות לשמה. הרוב מסתכלים קודם על הקנקן אחר כך על התוכן. התוכן, להבדיל, לא נמדד באסכולות של "אמא ואני חושבים.." אני, לדידי, אם בן זוגי לא מסוגל להעניק ולמלא את החלומות ביחד, גם אם הם נוסקים לשמיים, אין מה לבצע בדק בית מלכתחילה, וזו לא רגל לכישלון אלא דרישה לקבל מהחיים ביחד עם בן הזוג את מה שאני חושבת כמובן מאליו.

עיזבו אתכן לדעתו .......... ../images/Emo70.gif

אנו פורום מטומטמות שילך לחפש נורמליות שיענו לו

אולי מישהו יסביר לי אחת ולתמיד

למה אנחנו, נפגעי מערכות יחסים ונפגעי "מלחמת המינים", נלחמים פה אחד בשני במקום להתייחס למקום הזה קצת אחרת? מה זה הקטע הזה של הבנים נגד הבנות? הלו!! כתה ג'3 זה לא פה....

כמו בכל בית טוב יש עליות ומורדות...

יש חילוקי דעות ויש את אלה שמוציאים על בני המשפחה ובמקורביהם את מה שחטפו מהסביבה שלהם אז לא להתרגש ולא לקחת כל דבר באופן אישי קצת אמפטיה לאנשים פגועים וכעוסים לשחרר את כאבם ותיסכולם והרי ובגלל זה יש חברים לא??????

:))

"אני חושב".... זו הבעיה. כשתהיה בטוח שאתה הוא הוא בכל הרשימה הנ"ל, לא יהיו לך תהיות ושאלות.

ולמה המילים הלא נעימות

ומדוע הירידות האלה אחד כלפי השני דיברתם על קבלה וחמלה ורק השמצות הדדיות בצורה זו או אחרת העלית נקודה שאנו לעיתים דשים בה עם עצמנו כששוטחים כאן את הדברים קבל עם פתאם יוצאים כולם מהמקום המתנשא ומהמקום השחצני ויורים חיצי ארס וכולנו תוהים בשאלה זו כי אנחנו גם לא רואים את עצמנו ורוצים דיעה אז איש אתה לא לבד ולכולנו יש מה להציע בדרך זו או אחרת לך עם האוצרות שלך וחפש את האחת שתתאים לך ותחפוץ במה שיש לך להציע וכן גם חיצוניות חשובה ושאף אחד לא יאמר אחרת

כשהמדובר בשטח-אנחנו במתח ../images/Emo46.gif

אתה חושב שלרוץ איתך על הג'בל עם הארבע על ארבע בשבת עושה לנו משהו?אתם משהו,הגברים.

פיקסון

New member
4X4 לא מחייב

טיולי שטח לא מחיבים רכב 4X4 יש אפשרות לטיול רגלי או טיול אופנעים והכי כדאי זה טיול אופניים פילוסופית תאמיני לי השטח עושה זאת לכולם גברים ונשים כאחד בברכת חג שמח וטיולים המהנים

טרם ניסיתי...

ארבע על ארבע... רק...על ארבע. אותודבר

למעלה