שאלה שאלתית

אין בעיה ../images/Emo45.gif

רק הילדים באים איתנו, כן?

a n a t i 3 3

New member
עצוב לראות שישנן נשים שרק גברים

מניאקים עושים להן את זה
גם אני, בדיוק כמוך לא הבנתי את סיבת הירידות

??

גברים מניאקים?איך הבנת את זה??מי אמר למי ולמה?את אלה את יכולה לשמור לעצמך.אל תדביקי אותם אלי.קצת הבנת הנקרא לא תזיק. וגם קצת הומור לא יזיק.שום ירידות ושום נעליים.לא תמיד חייבים לשים אייקון מחייך כדי לקרוא בין השורות.

למה לך?

מדוע לא תהיי ברורה מראש הן גם אנו כמוך קראנו בין השורות שלך והן לא נראו טוב יש לך אפשרות להיות ברורה יותר גם בהומור
קבלי באהבה.

כתבו פה לא מזמן

על חזור רומנטי שגברים שכחו ממנו.תסכימי איתי שלהציע לאשה בשבת לבוא לדיונות עם רכב שטח זה לא ממש חזור רומנטי פרופר,.כמו לראות כדורסל ביחד עם בירה וגרעינים כפגישה ראשונה.הצחיק אותי מה לעשות. מצד שני אולי זה מה שהאיש יודע ומתחת לחספוס הגברי יש רק כוונות טובות.אולי לא מדובר רק בזיון בחולות אלא בהיכרות מהמקום שמוכר לו.יאלה,שיהנה מהספק. ו
גם לך.

זיון בחולות

תגידי בתור פילוסופית את חושבת שגבר הדבר היחידי שהוא חושב עליו זה זיון תעמיני לי לא כולנו כאלה ואם ניפגשת רק באלה אז ליבי איתך בצערך

דניאל1970

New member
לא מסכים איתך פילוסיפית

זה ממש לא "בירה וגרעינים". תחשבי על זה כעל מקבילה מודרנית לרכיבה רומנטית ביער או לספארי נוסח "זכרונות מאפריקה"

לבוא לדיונות...

לא יודעת אבל אני יותר סקסית בדיונות השאלה איך מסתגלים על זה, ואולי לך לא מתאים, מה שבטוח זה שאם תצפי בי בדיונות, תחלמי על דיונות. מה רע בזיון בתנאי ששנים רוצים?

את לא מתביישת?

הוא לא הציע טיול רומנטי ולא שום דבר לא הגון. הוא בסך הכל הציע יום נחמד לבילוי משותף? מה יש לכן שאתן רואות בכל גבר איום? סתם בחור נחמד מציע פה הצעה נחמדה וככה קופצים עליו?

נכון!

הצעה ליום נחמד בלבד, מסכימה איתך ואף חאת לא קפצה עליו אנו מדסקסות בכיף, מה רע? אגב, הוא את הטיול שלו ביצע וזה מה שחשוב.

קו טאו

New member
../images/Emo73.gif

מצטרפת לדעתך, כמי שרק נרשמה אתמול יש לציין שאני דיי מופתעת ממה שקורה פה, חשבתי שאנשים פה מפרגנים וזורמים בכייף, מסתבר (ותקנו אותי אם אני טועה) שיש פה מספר לא מבוטל של מתוסכלים שמחמת השעמום או סתם הרשעות מרגישים צורך עז לרדת על אנשים. בעניין הטיול יופי של רעיון, ומי שלא מתאים לו/ה שפשוט תמשיך מבלי להגיב ישנו משפט שאומר יפה שתיקה לחכמים ולא בכדי....

מה את רוצה? ככה זה

כמו בכל המגזרים גם אצל החרדים ביותר יש ג'יפה... אל תשקחי שפה גם פורקים מתחים. עם ישראל חי.

פיקסון

New member
לא יודע מה איתו אבל

אני בעוד שעה יוצא לכיון נחל פרצים לרכיבת ליל ירח :) אז חג שמח ותהנו בחג

ronelit

New member
מלחיצות התגובות שלכן ...

כן אנו אולי הגברים אידיוטים , מחוספסים , חסרי רומנטיקה וטאקט (בטוח שאתן יודעות להוסיף סופרלטיבים...) הבחור הציע טיול שטח שזה נחמד וכייפי , לרגע חשבתי גם להצטרף להרחיב את הטיול , הרי הוא ציין שאין כל מחויבות או ... אבל אתן , כמו שבט נשים עתיק , תוקפות , יורות חיצים ואז באים האיקונים של החיבוקים שבהן אתן מלקקות אחת את השניה את דם המלחמה . נשים יקרות הרגעו , לא כולם באים לזיין / לנצל / (תוסיפו מה שתרצו) (חבר יקר זה לא אתר להציע בו דברים כאילו , כנראה יותר מדי מתוסכלות , תכנס לאתר ג'יפטריפ יש טיולים לפנויים פנויות שלוקחות את זה יותר בפרופורציה ). רון

למעלה