שאלה שאלתית:

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שאלה שאלתית:

כמה עולה להקים מאפס משרד עורכי דין? כמה פרטים: רוצה להקים באשדוד, שזה יהיה משרד נישה קטן התמחות רק בדברים מסויימים ולא בתחום רחב. אשמח אפילו להערכות גסות, רק להבין בערך מה הולך... תודה

Lady McBeth

New member
חבוב, אל תרתום את העגלה לפני הסוסים

אפילו לא התחלת ללמוד משפטים, פור גאדס סייק.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
זהו ידעתי שתהיה תגובה כזו....

אני סתם רוצה לדעת אני יודע שיש עוד המון זמן עד אז... שוב, אם מישהו יענה סתם בשביל הסקרנות שלי אני אשמח

Atenolol

New member
תשובה תשובתית

עלות של כוס קפה בארומה (אוקיי, ומחשב נייד). אפשר גם לייחד למשרד חדר בדירת המגורים. השאלה החשובה באמת היא מאיפה יגיעו הלקוחות.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
איך באמת מגיעים ללקוחות?

מן הסתם מפרסמים באינטרנט ובונים אתר לעסק, אבל האם יש דרכים נוספות? או שצריך כמה שנים לעבוד במשרד גדול, ליצור לעצמך שם ואז לפתוח משרד משלך? תודה

Atenolol

New member
כשתפצח את האגוז הזה...

כשתפצח את האגוז הזה תספר לנו כאן. אני בטוח שהמנהלת תשים את הפוסט שלך בהודעות הנבחרות למעלה, וגם תאדים את הניק שלך.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
חח טוב לדעת...

מה עדיף: מיד לאחר סיום ההתמחות וקבלת התואר לפתוח משרד או שלעבוד בתור שכיר כמה שנים ואז לפתוח?

עידוdee

New member
עדיף ללכת לים עד תחילת הלימודים ../images/Emo98.gif

ולא להעסיק את עצמך בשאלות הנוראיות הללו, שאפילו אני ממרומי שנה ג' לא חושב לשאול בזמן הקרוב.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
../images/Emo41.gifמקפיץ לשאלה אחרת../images/Emo41.gif

כרגעף הנתונים שלי הינם: ממוצע בגרות 86.45 ופסיכומטרי 567 (גרוע, אני יודע). אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד כבר השנה משפטים ולא לשפר פסיכו' וציונים ולהתחיל שנה הבאה. האם ישנה אפשרות להתחיל במוסד אחר (נתניה, שערי משפט וכו'), ולעבור אחרי זה למכללה למנהל?

קשה לענות על זה

נדמה לי שכל מקרה נלקח לגופו ואם אתה באמת חושב לעשות משהו כזה אז באמת כדאי לבדוק מול המכללה שאליה אתה רוצה לעבור (האמת שנתניה באמת אופציה טובה מאוד) ובין המכללה שתרצה לעבור אליה לאחר מכן. לא חושב שזה קל בכל אופן, עדיף להתחיל ולסיים באותו מקום אלא אם כן יש סיבה מיוחדת.

Proper2

New member
עדיף לעשות טלפון קטן למזכירות

ולברר הכל מולם. יודעים הכי טוב מה הולך אצלם ואם אפשר לעבור בין מכללות. לא כדאי להסתמך על הפורום לתשובות בעניין. בהצלחה

למעלה