שאלה שאלתית...

מWIי

New member
אני חושב שירים יותר גרוע..

כי סרטים זה יפה (נגיד. יש בזה משהו.) אבל שירים כמו שהיא כתבה שבקושי מבינים משהו אז זה סתם כדי לדפוק ת`אלוקים.. אבל הוא לא נהנה באמת מזה.. כמו שכתב פעם חקר האמת: אנחנו משקרים את עצמנו כל הזמן. שותים משקאות שאנחנו לא אוהבים, רוקדים במועדון לצלילים שאנחנו לא סובלים...! ושמעתי יותר מפעם ששירים משפיעים על הנשמה... לכן אנשים יכולים להתרגש מחזן יפה ולבכות כמו איזו נקבה.. משא``כ בסרט מרגש רק נשים יכולות להזיל דמעה.

גם שירים זה יפה

ויש גם מי שמבין אותם. העניין הוא שנראה לי ששירים נכנסים יותר עמוק, הם מתחברים אליך, מתנגנים בתוכך, קשה להשתחרר מהם, גם אם מאוד רוצים. סרטים, לעומת זה, קשה להפסיק לראות, אבל לא נראה לי שהם מוקרנים בפנים הלוך ושוב, לפחות לא בחלק המודע. בכל הנכתב לעיל אין התייחסות לגבי המין הגברי בנוגע לסרטים.

נהנה ההתייחסות החסרה:

סרטים זה דבר שיכול להשפיע עליך לילה או שניים אך לעולם לא הופך להיות חלק ממך כמו שיר. אפילו אם אתה גבר והסרט הוא אירוטי.

מWIי

New member
דווקא סרט אם לא רגילים גם עובר בראש

ולגבי שירים: אני אישית דוקא כן מבין שירים בלועזית והמון זמן ``סבלתי`` מזה (אפילו מוזיקה שחורה! AKON. 50CENT‎) אבל דיברתי בכלליות רוב הבחורים ששומעים לא יודעים ובקושי מבינים.. ובעיקר מתחרמנים..

אבל אתה מסכים איתי שיש גבול לכמה

שסרט עובר בראש. שיר לעומת זה יתנגן עד מאה ועשרים. על עצמי אני יכולה להעיד שאני יכולה לכתוב מלל מלא של שירים אחרי שנים שלא שמעתי אותם, ולא אין לי זיכרון מי יודע מה.

lironosh16

New member
לדפוק ת'אלוקים? חחח איזה מין מושג זה הדבר.

היחיד שאתה דופק זה את עצמיך. זה דבר ראשון חוצמזה. אני למשל שומעת שירים בגלל הקצב המנגינה ובכלל אני ממש ממש לא נכנסת למילים של השיר זה מרגיע אותי ולא יודעת מה אני מתחברת יותר לשירים הלועזים יותר מכל שיר חסידי אחר. ואני חושבת שלראות סרט כדי להתקלקל זה הדבר הכי גרוע ואם אתה רוצה להתקלקל מזה ולדעת דברים אז הכל יקרה לך גם בשירים רק שסרט זה יותר מוחש ומעשי ותסלח לי אבל סרט כחול למשל זה מגעיל אפילו אז יש ויש העיקר הכוונה...... בהצלחה... ביוש...

ודאי ששירים הרבה יותר גרוע...

איפה אתם חיים שירים זה הרבה יותר גרוע למה אתם עובדים עליה באמת יש לה שאלה רצינית שהיא מתלבטת בה אז למה לצחוק עליה אז תראי הרבה סרטים ותשמעי קצת מוזיקה ונראה לאן תגיעי...

תאכל הרבה נבלות וקצת טריפות

נראה לכמה עבירות תגיע... אתה מתייחס לפן אחר של הדברים, ואתה אכן צודק שיש פנים לכאן ולכאן :)

אני יחדד יותר את כונתי...

למה שירים יותר גרוע מישום שאחד ששומע שירים יכול להדרדר לראות סרטים אבל אחד שרואה סרטים אין סיכוי שהוא ידרדר לשמוע שירים בגלל שבהרבה סרטים יש גם שירים (או שאותו אחד רואה את הסרטים בלי קול)

אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שאין ספק שסרטים יותר

גרועים, וכי הם שלב אחרי שירים. במציאות, יש אמת בחלק האחרון של המשפט, אבל זה בכל אופן בחינה מסויימת של התייחסות לשירים לעומת סרטים. ברמה האישית אני יכולה לומר שאני מוכנה לשלם למישהו כדי שיהפוך אותי לאחת שלא ראתה סרטים מעולם.

מיידלע19

New member
משתדלת? אני חושבת שאת טועה...

סרט זה דבר שאי אפשר להוציא מהראש גם אחרי שנייייים.. וזה מזיק יותר משירים.... סרט זה מטמא את העיניים!

מיידלע19

New member
ולא רק את העיניים אלא גם את הנפש!!

העיניים זה ארובות הנפש!! ואתאיסט? מה קרה? לא היה לך מה להגיב?

הסתדרת כבר עם השיעור?

אם לא תשלחי לי צילומיות של המסכים עליהם את מדברת. למעשה, אינני בקיאה באילוסטרייטור. לצערי, למדתי בתקופת טרום אילוסטרייטור.

למעלה