שאלה שאלתית...

מיידלע19

New member
קראת את המסר ששלחתי לך?

כי כעת ב"ה סיימתי את המערך - ויש לציין שהסתדרתי לבד לבד לבד!!!
ואני עכשיו מכיינה את הדפי עבודה באינדיזיין!!! נקווה שהמורה תאהב את זה.. חסר לה ולא.

כן, ולכן שאלתי.

אני גאה בך! אם המורה לא תאהב תשלחי אותה אלי.. אני אשמח שתשלחי לי העתק של PDF מהדף שאת מכינה. בהצלחה!!

מיידלע19

New member
בע"ה אי"ה..

אני מתלבטת כי יוצא לי שאין לי הרבה דפי הסבר... וחברות שלי לימדו חומר עם הרבה חלונות שנפתחים וצריכים הסבר.... אז נראה אולי נמצא רעיונות להכניס משהו...

תודה

לא צריך הרבה דפי הסבר, זה מיותר, סתם חיצוני. את מסבירה יותר עיקרון מאשר פקודה. בעיצוב טוב את יכולה להשוות לדף מראה מלא ומאוזן. שוב, בהצלחה!

מיידלע19

New member
תודה רבה!! ואגב אם כבר אז חייבת לפרסם נס!

עיצבתי דפים באינדיזיין שלפתע האינדיזיין נתקע לי והביא לי דוח שגיאות - לא שמרתי את הדפים אבל כאב לי ללחוץ על סיים משימה.. אז דיחיתי את זה ודחיתי... עד שהמחשב (המלא וירוסים שלי) נתקע לגמרי.. עשיתי ריסט בכאב לב גדול.... אח"כ פתחתי שוב את האינדיזיין והאילוסטרייטור... כ"כ התעצבנתי על האינדיזיין שלא רציתי לראות בינתיים מה קרוה איתו אז המשכתי לראות את נפלאות הלייב טראס באילוסטרייטור.. שלפתע עברתי לאינדיזיין (ולהזכיר סה"כ פתחתי את התוכנה אחרי שעשיתי למחשב ריסט) ומול העיניים הופיע לי המסמך הלא שמור שלי הלא זה הדפי עבודה שעיצבתי... ב"ה.. כמובן שמיד אמרתי "מזמור לתודה"... אבא אני אוהבת אותך!!!!!

בשקט, בשקט

אני אומר לך שזה לא נס (כלומר לא מעל הטבע): זאת תכונה של אינדזיין, בדומה לוורד. (ותאמיני לי, זאת תכונת חובה לתוכנה שנופלת כ"כ הרבה פעמים). אבל מה, כל הקיום הוא נס אחד גדול.

וכמאמר חכמינו זכרונם ז"ל

שאני מינות דמשכא וכל באיה לא ישובון ולא חטא אחר (אלישע בן אבויה , לבנות שפה) עד שנשמע זמר יווני מתנגן מתוך פיו ועוד ועוד כאלה תגובות אוהבת זיידלע?

לא, ממש לא...

מוזיקה היא הדבר היחיד שהוא נקלט ע"י אחד מחמשת החושים אבל הוא רוחני, ולכן ההשפעה שלה הרסנית יותר מהכל. זה לא המצאה שלי, אחד הרבנים בסמינר אמר את זה פעם, אבל זה היה מזמן לא זוכרת מי זה היה.

מוזיקה אמנם יכולה...

להשתייך לעולם הרוח. אבל בהחלט אינה חייבת. כשהיית בטיול שנתי ושרתם באוטובוס שירים, זה עשה לך משהו? לעומת זאת כשתראי סרט זה ועוד איך ישחק אצלך.

היא משתייכת, זה הסטטוס הקבוע שלה- רוחנית.

תראה, אני לא יכולה לומר בוודאות כי אני בת, כך שייתכן בהחלט שעל בנים שמושפעים יותר מראיה הסרט משפיע יותר. אצלנו בכל אופן הרב אמר שהיא רוחנית במהות שלה, ולמען האמת היא גם משפיעה עלי בצורה החזקה ביותר. מניסיון.

להיפך...

עלייך באופן ספציפי היא משפיעה יותר.. וזה לא הסטטוס הקבוע שלה. כבר הסברתי לך..

19עוזי

New member
תלוי

אם את חסידה אז שירים יותר משפיעה אבל ללטאים וספרדים סרטים יותר מפריע.

למעלה