עיצבתי דפים באינדיזיין שלפתע האינדיזיין נתקע לי והביא לי דוח שגיאות - לא שמרתי את הדפים אבל כאב לי ללחוץ על סיים משימה.. אז דיחיתי את זה ודחיתי... עד שהמחשב (המלא וירוסים שלי) נתקע לגמרי.. עשיתי ריסט בכאב לב גדול.... אח"כ פתחתי שוב את האינדיזיין והאילוסטרייטור... כ"כ התעצבנתי על האינדיזיין שלא רציתי לראות בינתיים מה קרוה איתו אז המשכתי לראות את נפלאות הלייב טראס באילוסטרייטור.. שלפתע עברתי לאינדיזיין (ולהזכיר סה"כ פתחתי את התוכנה אחרי שעשיתי למחשב ריסט) ומול העיניים הופיע לי המסמך הלא שמור שלי הלא זה הדפי עבודה שעיצבתי... ב"ה.. כמובן שמיד אמרתי "מזמור לתודה"... אבא אני אוהבת אותך!!!!!
אני אומר לך שזה לא נס (כלומר לא מעל הטבע): זאת תכונה של אינדזיין, בדומה לוורד. (ותאמיני לי, זאת תכונת חובה לתוכנה שנופלת כ"כ הרבה פעמים). אבל מה, כל הקיום הוא נס אחד גדול.
מוזיקה היא הדבר היחיד שהוא נקלט ע"י אחד מחמשת החושים אבל הוא רוחני, ולכן ההשפעה שלה הרסנית יותר מהכל. זה לא המצאה שלי, אחד הרבנים בסמינר אמר את זה פעם, אבל זה היה מזמן לא זוכרת מי זה היה.
תראה, אני לא יכולה לומר בוודאות כי אני בת, כך שייתכן בהחלט שעל בנים שמושפעים יותר מראיה הסרט משפיע יותר. אצלנו בכל אופן הרב אמר שהיא רוחנית במהות שלה, ולמען האמת היא גם משפיעה עלי בצורה החזקה ביותר. מניסיון.