שאלה שאלתית...

lironosh16

New member
שאלה שאלתית...

תמיד שמעתי את האנשים ה אלה שאומרים שירים חילוניים ה'' ירחם ויציל. באמת ה' ירחם אבל מצד שני ה ם רואים איזה סרטים שבא להם(שאני אומרת איזה שבא להם אני מתכוונת להכל בכל מכל...) ואומרים שראיה יותר חזקה משמיעה לא רק ששירים הם רוב הפעמים באנגלית ובקושי מבינים וסרטים מבינים יותר מדי אפילו וזה נשאר חרוט לכל החיים אז מה לדעתכם יותר גרוע שירים או סרטים???....

חושב19

New member
את מכירה את זה ש..

את אומרת למישו ``אתה מכיר את זה ש..`` והוא אומר לך ``וואלה, לא מכיר אתזה..``..? אז אני אישית לא מכיר אנשים כאלה כמו שתארת.. אבל אין אפ0, סרטים זה יותר גרוע. בהרבה.. (איזה סרט טוב ראית לאחרונה? חחע)

לדעתי,

סרטים יותר גרועים משירים. סרטים זה מעשים. שירים זה מילים. אישית, אנלא מרגישה ששירים משפיעים עליי (בחייאת, מה ההבדל אם הזמר שר שהוא אוהב את אמא או את החברה?;) אבל..סרטים בהחלט משפיעים עליי.. לכן אני כמעט ולא רואה אלא אם כן זה סרט ששמעתי עליו מהרבה חברות \ אני נואשת משיעמום \ באלי להתפרק. אגב, אני לא מכירה אנשים שאומרים אוי אוי אוי על שירים ורואים סרטים.

שומר 23

New member
אז לידיעתך

האוי אוי אוי מגיע לא בגלל מה שבאמת יותר חמור או בעייתי אלא בגלל מה שהאדם הרגיל את עצמו ויש אדם שהתרגל לראות סרטים ולעומת זאת לא שמע שירים אז ההרגשה שלו היא כזו אוי.. שירים.. לועזיים..

דעתי היא שאתה טועה...

נכנסתי בעבר למרן הגראי``ל שטיינמן שליט``א, עם אדם מסוים. והנ``ל שאל אותו אם מותר לו להראות לאנשים/בחורים שרואים הרבה מאד סרטים, עוד סרטים. אמר לו מרן שלמראה לעולם לא(!) מתרגלים. וד``ל.

שומר 23

New member
זה ברור

לא זו הייתה תשובתי ברור שמראה מזיק אלף מונים .. השאלה היתה איך יש כאלו שרואים סרטים ועושים אוי אוי אוי על שירים..

אחד שרואה סרטים כמו שאת אומרת

בכל מכל כל..הוא גם לא יאמר ד` ירחם על שירים חילונים..

מה השאלה????!

ראיתם איזה ישיבה שהעיפה בחור ששמע שיר חילוני? על סרטים כל יום טסים מאות! ואם כך זה אצל המשגיחים וודאי ככה גם אלוקים חושב (תשאלו אותם...) בלב שומע ענו לי- שניהם גרועים מאד.

תרשה לי להביע את דעתי...

המשגיחים אינם ראיה כלל וכלל. וגם רוב אנשי לב שומע. ואני מדבר מתוך היכרות רבתי עם שני הקבוצות הללו.

אחי זה היה בציניות

של אחד שמכיר, לפחות את המשגיחים טוב מאד מאד... ולגופו של ענין אני בצד של השירים (כלומר נגדם) זה רוחני וכובש משפיע ומרגש וכו וכו

בניגוד לכלל אני חושבת ששירים יותר גרוע

אבל זה לא אומר דברים טובים על הסרטים. זה נבלה וזה טרפה (כמו שאמרו לאוטו טו אתאיסט (כבר נהיית?) בלב שומע)

אז תוריד ת'או טו טו

אני מאמינה שהניק של אתאיסט כבר תפוס אז יש כל מיני אפשרויות אחרות: מאמין באתאיסטיות, אתאיסט לשמה, אתאיסט בשביל העריות, ואני מאמינה שעם שנינות ובקיאות כמו שלך תצליח לייצר ניקים מוצלחים מהנ"ל. וטוב, אז כמו חמישים אחוז ממה שאמרו לך בלב שומע (באמת מישהו מתקשר לשם???)

אני מעולם לא התקשרתי לשם

ואגב , די מסוכן להתקשר לשם. (יש סיפרים באמתחתי) ה'אתאיסט למען העריות' די עצבן אותי, למה אי אפשר להבין שכמו שיש מי שחזר בתשובה, כך אחר יצא בשאלה כי הוא הבין את זה ??? או טו טו ואני פותח ע"ז שירשור, (זה איום למי שלא הבין).

מWIי

New member
למה באמת שלא תתקשר? אתה מפחד?

מקסימום תחזור בתשובה.. ואם מעצבנים אותך שם אתה כולו מנתק. וזהו. אפחד לא צריך לדעת..

חיכיתי שתתחיל!

אז ככה: לב שומע מתאים לאנשים מסוגו של (איך אומרים את זה בעיברית מלאה?) שלהם אפשר לומר ששתיהם טריפות ואוטמטית הם חוזרים בתשובה, אני לצערי (הרב, בכנות) לא נמנה על הסוג הזה;לכן לדוגמא בתור חרדי לא השתמשתי במה שגדולי ישראל אוסרים (נט, נוקיה, וכאלה) והשתדלתי להיות שקוע בלימוד. את לב שומע אני משאיר גם היום למי שנקרע בין השאיפות שלו לאינטרנט ודומיו, תנסו לאחות...

הלכן מבאר

בדרך קלילה שמי שלוקח את חייו בקלילות יכול להשתכנע לגביהם מכאלה משפטים ויכול גם לגלוש חופשי ואח"כ לעשות אורגזמות בתפילה בעעעעעהה אני נגעל!!!!!

למעלה