שאלה שאלתית

Musi© Gi®l

New member
את צריכה לעשות את הסקר סמוך יותר למועד

אנשים לא מתכננים תוכניות כאלה כל כך הרבה מראש. בכל אופן, אני סביר להניח בבית לפחות חלק מהערב [כי רוסים] ועם החבר [נו כי בכל זאת]

wikia

New member
הולכת לדפוק ת'אימ-אמא של הראש במסיבה אצלנו

בדירה בת"א. כבר כבשנו את AMPM ומיטב סיטונאי האלכוהול. יש למישהו המלצות לאיזה יין טוב לפתיחת החגיגה?

zmankesem

New member
../images/Emo13.gif

אם אתה לא שותה את היינות הטובים שלך מהמרתף מישהו אחר ישתה אותה בהלוויה שלך!

wikia

New member
חחחחחחחחחחחחחח

מאיפה הבאת את זה את? תחלס! אני הכי שונאת את הקמצנים האלה שתמיד שומרים את הדברים הטובים ונותנים להם להרקב באיזו פינה :)

chen sahbak

New member
יוווו גם אני קיבלתי את זה במייל!

זה היה דוקא חמוד לעומת כל שאר הזבל'ה ששולחים כל הזמן אנשים.זה אותו אחד עם המשפט של הזקן מסביליה?

לא חושב שאני אחגוג השנה

ב - 4 שנים האחרונות חגגתי עם החברה שלי שנה לחברות בסילבסטר, אבל השנה זה לא יקרה כי מישהי החליטה לבגוד ולזרוק...

Lir האחת

New member
../images/Emo201.gif

עדיין אפשר לצאת לחגוג עם חברים...לא חייבים בת זוג כדי לצאת ולחגוג!

יוקאס

New member
well said!

באמת! מאישה לאישה, אני מצדיקה אותך ללא שום טיפת ציניות ארסית! now, stop with the bull and give me my food WOMAN!!! למי קראת לפני יומיים-שלושה "אישה"?! למיייייייייי?!

יוקאס

New member
למרות שגם גברים הם די מיותרים בעולמנו...

ולא אני לא לסבית ולא מיסנטרופית... אני אישית מעדיפה שהעולם יהיה מלא אך ורק בגולדן רטריברים...

יוקאס

New member
טוב אז עכשיו שאני כבר יודעת מי זה...

אני דווקא די בעד עירוב תרבויות! כך למשל הייתי מאוד שמחה לערבב את התרבות האמריקאית עם הבריטית עם הישראלית! ואז הישראלים היו מנומסים! תאמינו או לא! והיינו אוכלים כריכונים קטנטנים עם חמאה ומלפפונים עם כוס תה מהביל בשעה חמש וקמים בחמש בבוקר להאכיל את הפרות ולרכב על סוס ולשחק תופסת ם אינדיאנים ובונים מגדלים יפים וגדולים (לא כמו עכשיו שהם סתם גדולים) אבל לפני הכל היינו שמים יד על הלב ואומרים באמונה חדורה ובאנגלית מושלמת " I pledge alliance to the flag of the united states " of america and to the republic for which it stands (זה כל מה שאני זוכרת ממה שאמרתי כל בוקר בגן) ותוך כדי תה מנחה היינו מדברים על רחל המשוררת ועל רוברט פרוסט ועל אמילי דיקנסון (ועל השלגים של מיין וניו אינגלנד שאף פעם לא ראיתי) ועל דבורה בארון ועל בן ג'ונסון ועל... אני צריכה להפסיק לחיות בשלוש עולמות, אני אצמטמצם לשניים (ולא, אני לא אומרת איזה). אם אתם חושבים שאני מטורפת, אתם לא לבד. ההורים שלי כבר התייאשו ממני.

למעלה