שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

לכבוד ערב השנה האזרחית הממשמש ובא...
|אשוח|
האם אתם מתכוונים לחגוג?
איפה?
ושאלת מיליון ה-
: עם מי? (זה הזמן לשרשר סיפורים פיקנטיים על החמודה שיושבת לידכם ב"מבוא לתורות החשיבה הטרנסקונסטרקטיביות" ושמרבית השיעור הולך על איך-לעזאזל-מזמינים-אותה
)

Dizen

New member
../images/Emo65.gif

האם אתם מתכוונים לחגוג? כמובן! איפה? אני מניחה שאיפשהו בת"א ושאלת מיליון ה-
: עם מי?
עם אהוב ליבי, כמובן!
[ידיד טוב שחוגג יום הולדת ב-31.12, ש... איך לומר... מקלף אבוקדו בחושך?
]

עדיין אין תוכניות...

לתכנן מראש זה דבר שלא בריא לעשות במדינתנו רבת התהפוכות. נחיה ונראה...

E87 האחת

New member
רוצים לחגוג?

סילבסטר = היטלר הולך לחגוג השנה בסילבסטר?הזמנת כבר כרטיסים למועדונים הכי נחשבים?רגע לפני שאתה יוצא לחגוג, פתחנו בשבילך כמה ספרי היסטוריה: סילבסטר,היה אפיפיור נוצרי שרצח בעינויים קשים אלפי יהודים. בערב השנה האזרחית – 31.12.1940, לפני קצת יותר מ 60 שנה, האפיפיור שבשמו אתה חוגג, יצא לרחובות ויחד עם חבריו לכנסיה,חגגו את ראש השנה שלהם- בעינוי יהודים.הם היו מכניסים יהודים לתוך חביות עם מסמרים ומגלגלים אותם מראש ההר. הם ציוו על יהודים לעמוד על פחים בוערים וצפו בהם קופצים ונשרפים.וזאת ממש רק ההתחלה. אז אם עדיין יש לך חשק לחגוג ביום הזה, שבו נרצחו אלפי אבותיך בעינויים קשים בציווי של סילבסטר, תנסה לחשוב מה היה קורה אם לחג הזה היו קוראים "היטלר". הייתי שם / לידיעת חוגגי הסילבסטר: היום, ממש היום, לפני 58 שנים, ה31 בדצמבר 1940 למניינם, שעתיים לפני חצות הלילה, לילו של האפיפיור סילבסטר ה-1... ליל חורף. הטמפרטורה: מינוס 10 מעלות. כ- 200 יהודים הוצאו מבתיהם – גברים, נשים וטף. הם הופשטו מבגדיהם העליונים והובלו את הפארק העירוני שליד הכנסיה הגדולה כדי לשמש מטרה ללעג, לבוז. הם היו המטרה שעליה נשפכו שאריות המשקאות מכוסותיהם של החוגגים. המאושרים שבהם ספגו רק יריקות ושאריות, שנהפכו מיד לגלידי קרח קפואים על עורם. חסרי המזל ספגו גם את רסיסי הכוסות שנשברו על ידי השיכורים. אלה חגגו, ואלה התפללו בלחש, מבקשים רחמי שמיים. רחמי שמיים – כי על רחמי אדם לא היה מה לדבר שם. הם אבדו יחד עם צלם האנוש של אבירי התרבות, שערכו את אותה חגיגה, לצליליה של מוזיקה קלאסית. עכשיו כבר דקות אחדות לפני חצות. הפעמונים עומדים לצלצל, והיהודים היחפנים והעירומים מגורשים מהמקום בהצלפות שוט. השנה החדשה בפתח, וברור שאסור לתת ליהודים לטמא בנוכחותם את המעמד. אז כמה עולה היום נשיקת חצות חגיגית? ובכן, המחיר המינימלי לזוג בפאב או במועדון עומד על 650 שקלים חדשים בלבד. כולל משקה ראשון. בכל מדינה מתוקנת אף אחד לא היה חוגג בערב הזה, אבל אנחנו עדיין רואים את מאות הנורות הצבעוניות הקטנות המהבהבות על עצי האשוח בבתים ישראליים. מעניין מה אבותינו שלפני קצת יותר מ60 שנה, עמדו בקור והושפלו על ידי סילבסטר בכבודו ובעצמו היו אומרים על זה. (פורסם בעיתון "הצופה" 31.12.1998, למניינם...) אז...שנה טובה...?!?

vinney

Well-known member
כמה בורות, כמה התנשאות, כמה שנאה

מגעיל, פשוט מגעיל... לא רוצה לצאת? שבי לבד בבית. די כבר עם השנאה הזאת! (ואגב, הסילבסטר שעל שמו נקרא ה31 לדצמבר חי בערך 1500 שנה לפני היטלר, ולאפיפיור בתקופת השואה קראו פיוס, אבל למה לבלבל אותך עם עובדות?)

בחיי, ערימה כזו של שטויות

כבר הרבה זמן שלא קראתי. ויוצא לי לקרוא שטויות פה ושם, אבל אני חייב להוריד את הכובע בפני גיבוב השטויות הלא מדוייקות הללו... האפיפיור סילבסטר הראשון בכלל חי ופעל במאה הרביעית לספירה, ולמרות כל הרצון הטוב שלך, E87, עדיין לא מצאו ראיות המקשרות את אותו אפיפיור בפעילות אקטיבית כנגד היהודים. אין עדיין עדויות המצביעות בכלל על עמדה שהוא נקט בעד או כנגד היהודים. אלא אם כן יש לך גישה לארכיבי הוואתיקאן, אז אולי יש מצב שעלית פה על משהו חדש. אגב, גם זה טוב. יכולים לפתוח על שמך קאתדרה ללימודי הנצרות באחת מן האונ' הנחשבות בארץ או בעולם... דאנטה

silverhawk

New member
ניצחתי בהתערבות עם עצמי!

תהיתי כמה זמן יעבור עד שההודעות האלו יתחילו לצוץ.

באמת מפליא שההודעה הזו צצה..

אולי הטקסטים שלי יותר מורכבים ממה שחשבתי. אולי צריך קוד מיוחד לקרוא את הדברים שאני מצפינה בהם... במיוחד לאור העובדה ששאלתי מי הולך לחגוג את ערב השנה האזרחית החדשה. אם את רואה קישור דתי זה או אחר למאורע אזרחי לחלוטין או שקראת בין השורות את המילה "סילבסטר", קטונתי מלהבין.

silverhawk

New member
ואם היית קוראת ליום 'סילבסטר', מה אז?

היית חושפת את עורך האנטישמי-גזעני-אוכל ילדים קטנים בפסח-מעביד עבדים כהי עור בשדות הכותנה? בסך הכל השם הנפוץ בארץ למעבר השנה האזרחית. והייתי גם מפריך את השטויות שנכתבו בהודעה הראשונה, אבל אין לי כוח לערוך את החיפוש (הלא ארוך במיוחד) שזה דורש.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif סתם הערה

באמת הרוב בחו"ל, לפחות ממה שאני שמעתי, קוראים לאירוע New year's eve. לא שמעתי אפילו פעם אחת שקוראים לזה סילבסטר... לא יודעת למה בארץ החליטו לקרוא לזה ככה בד"כ.

ושוב אני אשאל

איפה קראת בהודעה "סילבסטר"? בין הפותרים נכונה תוגרל נשיקת חצות

uri80

New member
אין גבול לכמות השטויות שניתן לדחוף להודעה אחת

הא?

תשובה תשובתית...

יא...זה באמת עוד מעט..
- אני מקווה לחגוג...למה לא?
- לא יודעת איפה...נזרום
- תשובת המליון דולר- יש לי מבחר רחב בימים אלו
..ככה שאני לא דואגת. צריך רק לדעת את מי לקטוף. ואין לי סיפורים פיקנטים, כי אני לא לומדת מבוא לתורות החשיבה הטרנסקונסטרקטיביות... בעיה..

למעלה