שאלה רצינית!!

lolly1

New member
סורי.....

רנדי האריסון הלא הוא ג´סטין.. הומו מוצהר..

maayan15

New member
גייל מורגן הארולד השלישי (בריאן)

הוא סטרייט...רנדי האריסון (ג´סטין) לעומתו- הומו! יעל, אני לא חושבת שזה פייר להגיד שמי שיגיד דבר כזה הוא גם אחד שייאנוס אותנו...לא כל הגברים הנואשים (ואני לא אומרת שלהציע למישהו באמצע הרחוב להיזדייןם זה נואש...אבל זה לא עקרוני) הם אנסים!!

maayan15

New member
שיר..חחח...../images/Emo45.gif...באמת...

ליאור- ואני אקרא לו גייל הארולד אם את לא תקראי לבריאן בשם המתועב ההוא....ותודה על זה שתיקנת את אירית..... ואירית- בושה וחרפה!!

לך אירית...

ומעיין-די לקרוא לו גייל מורגן הארולד השלישי או שאני חוזרת לקרוא לבריאן בריי!

סילביא

New member
מעיין

בדרך כלל גבר שנמצא כבר באמצע שנות ה30 שלו ומציע למישהי בגילך (בגילי עוד בסדר) להזדיין איתו אז כן חמודה.. הוא נואש .. מאוווווווד בלי קשר לנואש או לא, אם הוא מספיק בוטה בשביל להוציא את המפשט הכל כך מפגר מהפה אז אני לא רואה מה ימנע ממנו לאנוס אותך. ושוב, בטלויזיה כל סיפור ההזיינויות הרבות והסטוצים נראה מבטיח ויפה..( שלא נדבר על שחקנים) במציאות.. זה ממש לא נראטה כך , רוב הגברים שיציעו לך את הזה נראים רחוק מאוד ממסטר מורגן הרולד. הם אפילו לא נראים כמו טד....

*חותמת על ההסכם בעצב*

טוב, אני יותר לא קוראת לו בריי ואת לא תוקעת את המורגן הזה...

maayan15

New member
שאלה רצינית!!

ואני מבקשת באמת להיתייחס לשאלה הזאת בשיא הרצינות...כי אני רוצה לדעת את התשובות האמיתיות!! תחשבו על השאלה הזאת בששיא הרצינות, דמיינו את המצב ותחשבו על ההשלכות החוקיות, הנפשיות, והרמה שבה בריאן הוא לא גייל וגייל הוא לא בריאן, עלולה להיות אכזבה מהביצוע, מהאורך,מהיחס....ובעצם כי זה פנטזייה, ופנטזיה בדר"כ עולה על המציאות.... עכשיו דמיינו את עצמכם הולכים לתומכם ברחוב שגייל מורן הארולד השלישי (ואני בכוונה רשמתי את השם ככה...כדיי להדגיש שוב ושוב גייל הוא לא בריאן!) רואה אותכן, המבטים מתחלפים, הוא מחייך, אתן כמובן, חסרות נשימה, כשהוא מוציא מהפה היפה שלו "את רוצה להיזדיין איתי?"...כן, אתן קודם כל בודקות מה שמעתן, ואז מבינות שכן- שמעתן את השאלה נכון, והיצור המהמם ממולכן ממתין לתשובה, מה תאמרו? כמובן הכשאתן קוראות את זה אתן לא מרגישות צורך לחשוב יותר, זעקת המילה "כן, בטח, תמיד, קח אותי!!!!" באה מהבטן, זה רפלקס, בטח כשעומד מולך עזה אל, שעליו פינטזת....ועכשיו, שמפעילים אברים אחרים, ושאת חושבת על העיניין, מה תאמרי? לאלה שעברו את גיל ה-20 הרבה יותר קל לומר כן, אבל חלקנו, בנות 14-15-16...עדיין יש עלינו את השלכת החוק, שבמקרה כזה עלול מאוד להכניס את מר גייל הארולד לכלא על בעילת קטינה שכן בפעם האחרונה שבדקתי לאדם בן 33 אסור לשכב עם קטינות.... גם אם זה בהסכמה. וההשלכות הנפשיות, לחלקנו זו הפעם הראשונה- האם נרצה את זה בסטוץ חד פעמי? לא לדבר על כל עיניין הפנטזייה....אנחנו מפנטזות על גייל הארולד, אנחנו אומרות גייל שבעצם חושבות בריאן, מר 10 אינץ´, הזיון הכי טוב בפיטסבורג, ה-אל...ואנחנו הולכות לשכב עם גייל, הסיכויים שאורכו הוא כאורכו של בריאן, קלושים (ואם לא...אז למה לא הראו לנו אותו כבר??...אולי בשביל לבנות את המתח..), הסיכויים שהוא טוב כמו בפנטזיות, טוב כמו שבריאן טוב...כמעט ושואפים לאפס, ואח"כ...לעולם לא נוכל להביט ב"הכי גאים שיש" אותו הדבר... ובטח שיש עוד כל מיני הבטים שלא כתבתי.....ועכשיו אחרי שחשבתן על זה ברצינות (אירית- אמרתי ברצינות!!...די לשאול "זו בכלל שאלה??"!!)...תאמרו לי מה דעתכן....אל תדאגו....אף אחת לא תיסכל על דעתה....ואנא נמקו פרטו הרחיבו והדגימו....טוב...אתן לא חייבות להדגים...

סילביא

New member
אבל זה השם שלו.. מורגן..חיחיחי

טוב נו, לא שראנדל נשמע הבה יותר סקסי....

maayan15

New member
ליאור...זה נכתב רק כדי להבהיר

לאירית מה היא עשתה...אז נא לעצום עיניים!!! גייל מורגן הארולד????.....גייל מורגן הארולד?????....אנמי לא מצאמינה שרשמת גייל מורגן הארולד!!!!!!....אני מבקשת גייל מורגן הארולד השלישי

lolly1

New member
לא הבנתן!!

תסתכלו טוב טוב!! כתוב ככה: גייל מורגן הארןלד III !!! ולא רק גייל מורגן הארולד!!

lolly1

New member
חחחחחחחחחחחח

גם אני!!

שניש

New member
לא נראה לי שיש סיכוי שזה יקרה

ועד שאתה לא נמצא במצב אתה לא ממש יודע...

אני יודעת!

אבל בכל הודעה היא כותבת את השם המלא והארוך הזה...כתבי גייל וזהו!

lolly1

New member
טוב..

אבל שקוראים לו ככה.. זה יותר...גייל.. גייל מורגן הארולד III!! חיחיחי..אוי איך זה נשמע..!!

1Shir

New member
יעל - ממש ממש ממש לא.

יש הבדל של שמיים וארץ בין הצעה, גם אם לחלק מהאנשים היא נראית "לא מכובדת" ובוטה, לבין לעשות לבן אדם אחר דבר נורא בכפייה פיזית ואלימה. ושוב אני חוזרת - הבדל של שמיים וארץ! אני מקווה שאת מבינה את זה. דרך אגב, גיל 15 הוא לא כזה צעיר, זה לא כמו 9. יש בנות שבגיל הזה הן כבר נשים לכל דבר. (מעיין-אני ממתינה ל-
...)

למעלה