שאלה רצינית!!

maayan15

New member
*מורן-מורגן

*תיסכל-תיסקל אם יש עוד טעויות אני מתנצלת...

sari7

New member
זה ברור!

טוב אז אני לא באותו מצב מאחר ועברתי את גיל הקטינה והתשובה שלי היא חד משמעית! כ------------------------------------------------------ן!

HiLaloSh

New member
טוב אז ככה..

בלי שום קשר לגילי(16) ולזה שאני בתולה.. בגלל שלאבד את הביתולין אצלי זה דבר רציני... אז הייתי אומרת לו שנעלה איתו לדירה שלו.. הייתי מחרמנת לו את הצורה ...הייתי נותנת לו לחרמן לי את הצורה בטירווף! והייתי מנצלת את הרגעים האלה בלבדוק את הסחורה.. ולנשק אותו בכל מקום אפשרי ולהתנשק איתו מלא מלא מלא!! עד ששנינו מזיעים, חמים ומחורמנים רצח. אני אתן לו נשיקה אמיתית מהלב ואצא מהדלת מסופקת גם בלי החדירה!!! פשוט מניצול הגבר הכי נחשק וסקסי שיש! תחשבו על זה..

lolly1

New member
זו בכלל שאלה??!!

סתם ..סתם.. טוב כדי להיות רצינית.. להיכנס לדמות.........................אוקיי אז קודם כל אם גייל היה רואה אותי הדבר האחרון שהוא היה אומר זה אני רוצה לזיין אותך.. כי את זה הייתי אומרת לו.. דבר שני.. למה לא? אם כבר מישהו ראשון.. אז גייל!! אני רצינית לגמרי... ועוד משהו.. אני לא אסע לאנשהו כדי לחפש אותו.. לפחות בעוד שנתיים.. או שנה.. מתי שיהיה כסף. ואז נראה מה ייקרה.. דבר שלישי.. למה שהוא יגיד דבר כזה..? ולמה שאני אהיה זו שיכניס אותו לכלא..? יודעות מה..? מעיין לכי את ראשונה.. הוא ייכנס לכלא ואני אשחרר אותו בערבות.. אני יהיה הנחמדה והוא ירצה אותי.. אחחחח חולמות חלומות.. אני משועממת ומדמיינת..

ל-א!

אם זה היה בריאן הייתי ישר אומרת כן וקופצת עליו, אבל גייל...לא יודעת, אני מדמיינת אותו כאדם שקט ומופנם, שלא מתאים לו...אז לא נראה לי...כמה שהוא שווה

ayaliar

Well-known member
אני לא יכולה לענות בבטחון

קודם כל ברור שהשאלה תקפה רק אם זה גייל כי בריאן כזכור לכן, הומו. מצד אחד אם מישהו היה בא ואומר לי כזה דבר הוא היה מקבל בעיטה בראש אבל יכול להיות.....רק יכול להיות שאם זה מישהו כמו גייל או בראד פיט הייתי שוקלת את הרעיון רק לצורך החוויה. אם הייתי מדברת איתו חמש דקות בצורה נורמלית כבר לא היתי שום שאלה כאילו זה גייל הארולד! מי לא שפויה מספיק בשביל להגיד לו לא?

אני יכולה לענות בבטחון ש...

כן!... פשוט כן!... כי לא משנה מה האורח שלו.. וכמה הוא טוב במיטה... הוא לא צריך יותר מידיי הוא הבן אדם הכי סקסי בעולם!!.. בקשר לכלא- אם לא מספרים לא יודעים.... הייתי ב 100% מסכימה...

BlueyedQT

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

אולי לא הייתי מסכימה לזה.. אבל הייתי מסכימה למשו בסגנון..
ובקשר ל"אכזבה" שאולי תהיה, הרוב פה בתולות נכון? אז אין לנו כל כך נסיון שנוכל להתאכזב מהביצועים שלו.. כיאלו אין למה להשוות. הכל יחסי.
בכל מקרה אם זה היה סוף העולם ורק אני והוא נשארנו הייתי עושה את זה בלי לחשוב אפילו
טוב נו גם אם לא היה סוף העולם..

yuli15

New member
אם כבר נהיים רציניים...

אז קודם כל, כמו שאמרת- בריאן זה לא גייל וגייל זה לא בריאן, ככה שסביר להניח שהוא בכלל לא היה אומר משהו כמו "בא לך להזדיין איתי?". אתם באמת יכולים לדמיין את גייל אומר דבר כזה לאיזה קיבוצניקית בת 16??
לא... אבל ברצינות... אני לא מכירה אותו. אבל אם הוא כמו הדמות שאני מציירת לעצמי בראש- אז... אני לא יודעת. אוף! אין לי מושג... אפשר הארכת זמן?...

1Shir

New member
למעיין-תשובה רצינית!!!

בקשר להשלכות החוקיות - קאט דה בולשיט, זה בכלל לא משנה (אני לא אומרת את זה כי אני לא קטינה), זה לא ששוטרים עוקבים אחריכם ורק מחכים לעצור אותו! אם אף אחד לא מגיש תלונה לא קורה כלום! אז למה להעלות את זה בכלל? בקשר לביצועים, אורך וכ´ו - תגידי את בסדר?! את בעצמך אמרת שלרוב כאן אין הרבה ניסיון. למה נראה לך שמישהי חסרת ניסיון בכלל תדע לאמוד דברים כמו אורך ורמת ביצועים?! גם אלה דברים שבכלל לא משנים כשאין ניסיון. אפילו להיפך, מי רוצה שהגבר הראשון שלה יהיה מיסטר זין ענק?! בקשר לעניין הפעם הראשונה - אני באופן אישי חושבת שזו די קלישאה, לא צריך לחכות שהפעם הראשונה תהיה הכי רומנטית בעולם כי מי יודע אם בכלל יגיע דבר כזה. צריך ללכת על מה שיש ולשקול כל עניין לגופו (תרתי משמע) בלי קשר אם זו פעם ראשונה או שביעית. גם כאן, אפילו להיפך, אחרי שתצברי ניסיון בסטוץ תרגישי יותר בנוח עם מישהו שיהיה לך חשוב באמת. ולשאלה עצמה - באופן אישי יראה לי די מוזר אם בחור שאני לא מכירה, הדבר הראשון שהוא יגיד לי יהיה בואי נזדיין. בכל זאת שיחה קטנה קודם, רמיזות, כוס מיץ, משהו... אני גם לא בטוחה שגייל בכלל מוצא חן בעיני, אני אוהבת (אוהבת אוהבת אוהבת) את בריאן, לא בגלל המראה שלו, אלא בגלל האופי (בשילוב המראה כמובן...). בקיצור-תלוי בסיטואציה. אם הוא יהיה חמוד ויתיחס אלי יפה וגם יבוא לי אני אלך איתו. אני גם אנסה לברר איתו מה הסיפור שלו בכלל שהוא פונה אלי ככה, ניצור קשר, נראה, אם הוא יהיה מאוד מושך אז כן. אבל בפירוש לא כן מראש! אף פעם אי אפשר לדעת מראש איך אני ארגיש בסיטואציה, אפילו עם הבן אדם הכי מושך בעולם. (פיטר ממלרוז פלייס זו דוגמא טובה לכזה) מה איתך מעיין?

maayan15

New member
../images/Emo45.gif

אני...כן....אני חייבת להגיד כן! קודם כל, זה שהרבה אמרו "גייל לא יגיד דבר כזה" וכו´... זה היה מאוד מאוד היפותטי....אז..נגיד והוא היה אומר... אני לא מדברת על "רוצה לצאת?", אני לא מדברת על "בוא לכוס מיץ"...כלום....את הולכת ברחוב, אחרי כמה שנים של "הכי גאים שיש" גייל הארולד תפס ביטחון "אין אישה בעולם שלא רוצה אותי!!" הוא מחליט לבדוק את העיניין ומחליט "האישה הראשונה שאני רואה שאני יוצא מהבית אני שואל אותה עם היא תזדיין איתי!...שתהיה בת 3 או 93 לא משנה.."....והוא במקרה רואה אותכן.... ועכשיו אליי, כפי שציינתי...ברור!!...לשכב עם פנטזייה....אני צריכה יותר מזה??.....אז כן...הייתי שוקלת ברצינות את העיניין וכנראה שעונה תשובה חיובית... ועכשיו אני חייבת לציין שאני פשוט החלטתי שזה דבר (שלמרות שלעולם לא ייקרה) דורש חשיבה רצינית!!......זה מה שקורה ששבוע וחצי לא יצאת מהבית.... ו

HiLaloSh

New member
../images/Emo25.gifאתן צריכות להבין..

שהחדירה בסקס זה עניין גדול ואיתו מגיעם לסיפוק מלא אבל שולי.. העיקר ששניכם תגיעו לסיפוק גם בלי ממש לשכב.. תחשבו על זה שאתן יכולות לעשות איתו דברים גם בלי החדירה עצמה.. תוכלו להיות איתו איזה שעה במיטה ושניכם תגיעו לסיפוק מלא!

נראה לי שירדת מהפסים מהישיבה בבית..

בכל מקרה, תדמיינו רגע אדם שווה במיוחד שאתן לא מכירות הולך לו ברחוב (ואני לא מתכוונת גייל\רנדי\האל\פיטר) ושואל אתכן אם בא לכן להז... איתו... אני באופן אישי הייתי מחטיפה לו סטירה והולכת.. כי בכל מקרה(לא משנה כמה נתכחש לזה) אנחנו לא מכירות את גייל, ואני חושבת שברגע של אמת כל אחת תבעט בו(אבל קודם תצלם תמונה)

1Shir

New member
זה לא נכון.

קודם כל אני לא אתעצבן כי זכותו להציע. חוץ מזה, אם גם אני אמשך אליו, אז למה לא?

אולי את לא...

אבל אלו שבתולות(איך הגענו לנושא הזה?), אני לא חושבת שהם ירצו לשכב עם הבחור הראשון שמציע להן את זה שהן עוברות ברחוב...

למעלה