שאלה רצינית!!

ayaliar

Well-known member
יש להקות

שיש להן מלא גרופיות והם ממש עושים תורים בחדרי ההלבשה אחרי הופעות וכלאה ושוכבים איתן. ז"א שיש כאלה בנות שמוכנות והסיטואציה שמעיין נתנה אומנם קצת מוזרה ולא מסתדרת בראש אבל תחשבו על סיטואציה אחרת שבה היתה לכן אופציה לשכב איתו בלי להחליף איתו יותר מידי מילים אלא רק בגלל שהוא גייל הארולד. אני חושבת שיש סיכוי שהייתי מוותרת על החויה אם זה היה בצורה כזאת.

lolly1

New member
אבל....

נגיד והייתן מכירות אותו.. הייתן איתו מלא זמן..ידידות.. ואז הוא היה מציע.. אז מה הייתן אומרות..?? שרי את פה...?

ayaliar

Well-known member
פה אין שום שאלה לולי

גם אם הוא לא היה גייל הארולד אבל הוא היה מדהים כמוהו ועוד ידיד שלי?? ברור שכן

lolly1

New member
אבל אבל אבל.....

אני רוצה להכיר אותו! לא רק לז** אותו ולהגיד שלום.. וזה שיש 17 שנה הבדל גילאים לא אומר כלום!!

maayan15

New member
דווקא אם זה היה ידיד הייתי חושבת

פעמיים...כלומר, הייתי אומרת כן אבל חושבת פעמיים...

סילביא

New member
wowww

וב אני צריכה להתוודות שלא קראתי את כל השרשור כי חשתי צורך דחוף לענות . אז ככה : התשובה תהיה "לא" למה? כי למרות שהוא נראה מדהים (בטח בלי איפור הוא לא נראה כל כך מדהים אבל עדיין נראה הרבה יותר טוב מרוב הגברים שאני מכירה) באופן עקרוני לא הייתי נכנסת לממיטה עם אף גבר שעבר את גיל ה30 ומציע לי באמצע הרחוב"להזדיין איתו" לך תשיג ליצמך חיים! בנות: בסדרה כל הזיונים והספונטניות נראים ממש טוב אבל במציאות רק גברים שהם דיי נואשים יציעו הצעה כל כך מגרת בצורה כל כך ישירה. אגב אלו אותם גברים שגם אם נגיד להם לא... הם יזיינו אותנו בכל זאת...

יש לך פיצול אישיות!

מצד אחד את אומרת(בהודעה הקודמת)שאין לך בעיה שזה זר, הרי זה גייל הארולד, ומצד שני את רוצה להכיר אותו... תחליטי!

למעלה