למעיין-תשובה רצינית!!!
בקשר להשלכות החוקיות - קאט דה בולשיט, זה בכלל לא משנה (אני לא אומרת את זה כי אני לא קטינה), זה לא ששוטרים עוקבים אחריכם ורק מחכים לעצור אותו! אם אף אחד לא מגיש תלונה לא קורה כלום! אז למה להעלות את זה בכלל? בקשר לביצועים, אורך וכ´ו - תגידי את בסדר?! את בעצמך אמרת שלרוב כאן אין הרבה ניסיון. למה נראה לך שמישהי חסרת ניסיון בכלל תדע לאמוד דברים כמו אורך ורמת ביצועים?! גם אלה דברים שבכלל לא משנים כשאין ניסיון. אפילו להיפך, מי רוצה שהגבר הראשון שלה יהיה מיסטר זין ענק?! בקשר לעניין הפעם הראשונה - אני באופן אישי חושבת שזו די קלישאה, לא צריך לחכות שהפעם הראשונה תהיה הכי רומנטית בעולם כי מי יודע אם בכלל יגיע דבר כזה. צריך ללכת על מה שיש ולשקול כל עניין לגופו (תרתי משמע) בלי קשר אם זו פעם ראשונה או שביעית. גם כאן, אפילו להיפך, אחרי שתצברי ניסיון בסטוץ תרגישי יותר בנוח עם מישהו שיהיה לך חשוב באמת. ולשאלה עצמה - באופן אישי יראה לי די מוזר אם בחור שאני לא מכירה, הדבר הראשון שהוא יגיד לי יהיה בואי נזדיין. בכל זאת שיחה קטנה קודם, רמיזות, כוס מיץ, משהו... אני גם לא בטוחה שגייל בכלל מוצא חן בעיני, אני אוהבת (אוהבת אוהבת אוהבת) את בריאן, לא בגלל המראה שלו, אלא בגלל האופי (בשילוב המראה כמובן...). בקיצור-תלוי בסיטואציה. אם הוא יהיה חמוד ויתיחס אלי יפה וגם יבוא לי אני אלך איתו. אני גם אנסה לברר איתו מה הסיפור שלו בכלל שהוא פונה אלי ככה, ניצור קשר, נראה, אם הוא יהיה מאוד מושך אז כן. אבל בפירוש לא כן מראש! אף פעם אי אפשר לדעת מראש איך אני ארגיש בסיטואציה, אפילו עם הבן אדם הכי מושך בעולם. (פיטר ממלרוז פלייס זו דוגמא טובה לכזה) מה איתך מעיין?