שאלה קשה

נומלה

New member
הוא היה בעל אידאלי

מה בעצם השתנה? ההתנהגות שלו היתה בסדר. הוא מבלה איתך. נמצא כשצריכים אותו. אז תרגישי חופשי בענין הסקס לעשות גם. למה זה שהתברר שהוא שכב עם אחרות מטריד אותך עכשיו? אם הוא היה אידאלי זה אומר שהסקס ביניכם אידאלי ושאתם מבלים ביחד אידאלי ושהוא מפרנס אידאלי ונמצא לצידך כשצריך. האם באמת הכל כזה?

tapuznik

New member
פשש 35 שנה...

הבחור ממש טוב! בד"כ זה מתגלה הרבה לפני. נו טוב. עוד גבר רגיל שבחר גם לבצע ולא רק לפנטז. לפחות הוא היה גם בעל מושלם. את זה באמת קשה להשיג.

shlomit1231

New member
טוב בסדר

"אני לוקחת" את כל מה שכתבתם כאן. אקיים דיון מעמיק עם עצמי , ואעבור על כל הנקודות למחשבה שהעלתם כאן. אני באמת מודה לכולכם גם על אלה "שנזפו" בי. הכל חומר למחשבה. לא הולך להיות קל. ולהערכתי שום דבר כבר לא יהיה כמו קודם. תודה לכולכם.

feralcat

New member
איך אני רואה?

שהוא לא בסדר, לא מסוגל לשלוט ביצריו. אישית אני לא יכולה לסלוח לבן זוג בוגד. אבל צריך להבין שבעל מושלם דורש הרבה השקעה- עובדתית הוא השקיע והיתם מאושרים. את אומרת הטרגדיה האמיתית של חייך. אז כנראה הזוגיות שלכם מושלמת. הוא לא השתנה. את רואה את הדברים בזווית אחרת ולא רוצה לחשוב על אפשרות של לסלוח ולא רוצה לחשוב על פיתרונות בכלל. מה שהכי חשוב לך כרגע זה הכבוד. את מרגישה שהוא פגע בכבוד שלך. אבל אפשר לפרש אחרת. אם תתני לו בעיטה בתחת עדיין תהיי פגועה ולא התקדמת לשום מקום. אפשר להגיב לטובת שניכם. אני ממליצה לך לא לזרוק את עצתה של מיציפיצי. כבוד, גבורה, עקרונות מאוד חשובים כדי להתפלסף. בחיים, מה לעשות, פשוט צריכים לדעת לעקוף כדי לחיות אותם.

shlomit1231

New member
ככל שחולפות השעות

אני חושבת שאני לא אוכל להשאר איתו. הפגיעה בלתי ניתנת לעיכול בהתחשב בהתנהלות של חיינו עד עתה. צריך לקחת בחשבון איך היו חיינו עד עתה, מה עשיתי אני "בשביל מדינה" , מה הוא עשה אם בכלל "בשביל מדינה", ובכלל. וחוץ מזה זה הרי נורא תלוי במבנה האישיות של כל אחד מאיתנו, איך הוא רואה עצמו בעיני עצמו, אם זה מגיע לי ולמה, וכו". לא טוב להשאר באף מסגרת בחיים אם היא לא טובה לך. צריך לצאת החוצה ולחפש דרך שתהיה טובה לך.

tapuznik

New member
אמר מישהו פעם

שהוא אפילו זמר לא רע. "כשהבית ריק, הבית ריק. זה לא משנה אם אני צודק". http://www.youtube.com/watch?v=8EVAsIdy_j4&feature=related תהיי צודקת, תכסחי לו ת'צורה, תגידי לו בדיוק מה את חושבת עליו, ואז תעיפי אותו מהבית, תטרקי את הדלת, תיכנסי למיטה, תשלחי את ידך אל הכר ליד ו...

tapuznik

New member
יש לך!

הוא היה שם תמיד! הוא היה בעל טוב חלק איתך את מרבית חייו בטוב וברע. אז נכון! הוא גם חלש ונכשל בעמידותו מול חולשותיו. אבל אל תשכחי לו את כל הטוב שהוא כן היה. אילו היה גם חלאה לצד בעל בוגדני לא הייתי מהסס לרגע ואומר לך לזרוק אותו מחייך. אבל מעטים הן הנשים שיגידו אחרי כל השנים על הבעל שהיה מושלם. אגלה לך בסוד ואף אחד לא שומע, אבל רובינו כאלה בין אם נודה או לא. אז עשי לעצמך טובה ואל תזרקי אחד טוב עם פגמים בתמורה לבדידות במקרה הרע, או אחד בדיוק כמוהו במקרה הטוב. נשימה עמוקה, חיוך וצאי לדרך חזקה ומחוזקת. מיצאי איתו את הדרך להתגבר. הרי בודאי התגברתם על על כך הרבה במשך שלושים וחמש שנים.

שילה1

New member
35 שנים לא זורקים כל כך מהר.שבי וחשבי,

מדוע עשה מה שעשה,ובעיקר-אם הכל אמיתי,ולא עוד סיפור. להפרד ולהתגרש תמיד אשפר.השאלה אם קודם לא ניתן לנסות,לשקם ולשפר.

I C E M A N 7

New member
נו ומה קרה בסוף?

הוא שר את זה ואחרי זה עזב את הבית. ותאמין לי שהבית שלו לא ריק.. בכלל אני מופתע מהדעות של הנשים פה. לא מדובר בסטוץ או רומן קצר. מדובר על שנים של הונאה. שנים שהן שקר אחד גדול. בגדו בה, עשו ממנה צחוק, והיא אמורה להניח את כל אלה בצד רק בשביל שיהיה שם מישהו על הכר? ממעיטים בערכו של הכבוד העצמי. כבוד עצמי גרם למהפיכות, פתח במלחמות, עורר מרידות, שיחרר עמים. ככה סתם היא צריכה לוותר עליו? יש עוד גברים בעולם, גם בגיל שלה.

seeyou

New member
כבוד עצמי גרם למהפיכות../images/Emo45.gif

אז לא רק ב-1838 בצרפת אלא גם ב-1917 ברוסיה אז מה נישאר מכול המילים של "כבוד עצמי"? Liberté, égalité, fraternité הי עברה את החיים שלה בבועה שבנה לעצמה עדיין היא לא קולטת את ה"רווח" שהיה לה-בהשוואה למה שעבר על נשים אחרות החיים שלנו נמדדים ע"י השוואה לאחרים ולא לערך האבסולוטי

I C E M A N 7

New member
מה נשאר? בוא נראה

מדינת ישראל היא תוצאה אחת. ועזוב עכשיו איך היא נראית. יש גם עוד כמה כאלה. נשיא שחור באמריקה למשל, האפרטהייד שכבר לא קיים, ההומואים שיכולים לפזז חופשי מבלי שיפתחו להם תתחת. דרך אגב, אפילו הנשים פה הממעיטות בערכו, לא היו יכולות להצביע היום, לולא הכבוד העצמי. יוסי, בחייאת. אם היית מגלה שאשתך מזדיינת עם כל העולם כבר כמה שנים, איך היית מגיב? גם אם היא אישה מושלמת, כל יום בערב ארוחה יש לך ארוחה חמה על השולן והבית תמיד נוצץ. יד על הלב.

seeyou

New member
נקח את הדוגמה שלך-נניח שאישתי

אישה מושלמת,כול יום ארוחה חמה על השולן והבית תמיד נוצץ וגם "זמינה"
לא רק לאחרים אלא גם לי אז הייתי עדיין מחשיב את מצבי לטוב בהשוואה לאחרים
שגם יש להם צרות וגם ריבים-בלי ארוחה וגם יש לה זיונים בצד. יש פיתגם סיני שאומר אדם עני מאוד היה מקנה באחרים שיש להם נעליים עד ליום שפגש אדם ללא רגליים. אתה מספיק וותיק בפורום ויודע את הסיפורים בנשואים מה שמתריד אותי זה : "במשך שנים רבות, ניהל מערכות יחסים עם כמה וכמה נשים, מערכות יחסים שכללו מפגשים מיניים, שיחות טלפון והתכתבות פעילה באינטרנט באתרי הכרויות ואחרים." איך ייתכן שהיא לא הרגישה כלום? מאוד מוזר שהבחור קיים שיחות טלפון והתכתבות פעילה באינטרנט - ובאתרי הכרויות ואחרים." 35 שנה ?

shlomit1231

New member
בעלי בגד בי

במשך כמה שנים טובות. לא במשך כל שנות הנישואים שלנו. תקרא שוב את הסיפור שלי. אבל השנים הספורות הללו לא ממעיטות מחומרת המעשים שלו.

seeyou

New member
אין ויכוח על חומרת המעשים שלו

אין ויכוח שיש לך זכות לכעוס מה את מתכוונת לעשות? להתגרש? בזה את חושבת להעניש אותו? זה ישנה את מה שנעשה? לדעתי את צריכה לשקול את הצעדים שלך לא לפי החומרת הענישה שלו כמה על התועלת שיצמח לך. בטוח שהילדים-משפחה=חברים-ידים שכנים כבר בסוד הסיפור את רוצה להמשיך את החיים כ"קדוש מעונה "? אם לא תצליחי להתגבר על הכעס-מרירות זה יפגע בבריאות שלך

רפסודיה

New member
נכון, ולא מהעובדה שהוא הסתיר ממך

הבעל שלך פשוט ידע לשקר טוב כשהיה לו צורך להסתיר ממך. מחזקת אותך על התהליך המורכב שאת הולכת לעבור כעת עם עצמך. יש לך את הכוחות לכך, זה בולט על פי התגובות הישירות והמפוקסות שלך, במיוחד לאלה התגובות שלא רק שלא גילו אמפתיה, אלא גם "נזפו" בך על מה שהיית ושאולי אינך רוצה להמשיך להיות.

שילה1

New member
אייסי-אולי משום שהנשים כאן פרקטיות.

קשה להתגרש חריי כל כך הרבה שנים,להתחיל בכל ההליך,וכמובן-לרדת ברמת החיים,להרגיש צורך להסביר לכל העולם ובעיקר לאשתו-איך למה ומה קרה,ולעשות שינוי דרסטי בחים. לצורך כך יש צורך באנרגיות אדירות. וביחס לגברים בגילה-נו טוף....כנראה שאינך קרוב לגיל,ולכן לא איאש אותה ולא אאכזב אותך.בגדול-הסיכוי לזוגיות נוספת ,אמיתית וכנה-שואף ל 0. על כן עדיף לחיות בזוגיות הקימת,ולנסות לשפר אותה.האיש הרי בגד בגלל חוסרים-לברר מהם,ולנסות.

tapuznik

New member
../images/Emo45.gif

אמנם עוד לא בגיל אבל מכיר את התמונה. הסיכוי כמעט אפסי! מה שיותר גרוע זה שאם מתמזל המזל ונמצא בן זוג, תמיד אבל תמיד תהיה השוואה לדברים הטובים של האקס שיביאו לסיום מהיר של הקשר.

שילה1

New member
אם כבר ימצא המתאים-לא השוואות תהיינה עיקר

הבעייה,אלא העובדה שיחסו ויחסיו לא יהיו חפים מאינטרסים שונים,ואף משונים. והלואי ואני טועה.

למעלה