שאלה קצת צעירה

bister

New member
שאלה קצת צעירה

אני מן הסתם יוצא מנקודת הנחה שאין הכרח ללמידת רקע כלשהו בטרם תחילת הלימודים, אבל יחד עם זאת לא מן הנמנע שייתכן שיש כמה נקודות או חומר כללי שהבנתו הבסיסית לפני הלימודים עצמם עשויים לחסוך קצת קושי ולהקל על ההתחלה (אני גם מניח שלא כולם מגיעים מנקודת פתיחה זהה לחלוטין ולמרות שלא ברור לי עד כמה הבדלים אלו משמעותיים, עדיף לנסות ולצמצמם במידת האפשר). האם יש איזשהו חומר שכדי לעבור עליו, גם אם ברפרוף, כבר בשלב הזה או שכל התעסקות בנושא הזה עכשיו מיותרת ויש לנצל את הימים האחרונים לפני העומס שכן אז אתעסק די והותר בנושא?

limorlim

New member
כן

רצוי מאוד לעבוד כבר עכשיו על יכולות הקריאה והכתיבה! הכרחי ביותר לתואר במשפטים!

bister

New member
באמת חפרתי ומצאתי את החוברות מכיתה א'

עזרו מאוד, ד"א. מעבר לזה, אני יכול להניח שזה אכן מיותר?

עידוdee

New member
לא לעבור על כלום

זו יכולה להיות הטעות הכי גדולה שלך. יהיה לך מספיק זמן ללמוד, תהני מהחיים בינתיים.

לא לעבור על כלום!

ובנימה קצת יותר מתלוננת: מישהו שאני מכירה מתחיל ללמוד שנה הבאה, והוא התווכח איתי במשך שעה (!) על זה שאני טועה כשאני אומרת לא לעבור על כלום, ובחודש שעבר מאז הויכוח הזה הוא מצא מחברות בחינה באינטרנט וקרא אותן. את כולן. מה לעזאזל?!

flutter girl

New member
וחבל שכך

זה מיותר לחלוטין וגורם להתשת יתר ומחסור מוגזם בחיים. אני מניחה שאת מדברת על מישהי שכבר לומדת - אני לא נגד לקרוא את כל החומרים, אבל אני בעד להפעיל קצת שכל ולברור מה חשוב יותר ומה פחות, אחרת מגיעים למצב של התשה. גם אם שורדים ככה את התואר - זוכרים אותו כסבל*. *ההודעה הזאת מסתייגת לגבי אנשים שזאת ההנאה הגדולה שלהם מהתואר, להסתגר בבית עם כוס שוקו חם וסדרת המהפכה החוקתית של א. ברק**, לאלה שבאמת יהיה בכיף. **המלך.

הארי פוטר

כי אחרת תמצא את עצמך באמצע שנה ג' לומד סד"פ ומבין שהמשפט שעשו להארי בתחילת הספר השישי מאד בעייתי מבחינת סדרי דין, ובעצם השפיע מאד גם על הזכויות המהותיות שלו. אסור לקרוא כך ספרי קריאה, ילדים. בקיצור, שב בשקט, תהנה מהחיים, ותקשיב טוב טוב באוריינטציה (או ימי הכנה, או מה שלא עושים במקום בו אתה מתחיל ללמוד). עד אז - גורנישט.

PIonit

New member
תגידי עייפונת,

ידוע לך במקרה מתי בידיוק תורנו במקצה שיפורים?

בדיוק - לא, אבל כנראה סמוך ל-24.9

אנחנו הרי שנה ג' (שולתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!111), אז זה לא צריך להיות הרבה מדי זמן אחרי שנה ד'.

sacrament

New member
וואי, את לא יודעת מה היה לי ב"האביר האפל"

אני וחברה שלי סיימנו את המבחן בדיני ראיות והלכנו משם לסרט... ובהתחלה היו קטעים בבית המשפט- נדמה לי עד עוין ועדות שמועה ואמרת חוץ של עד וכל מיני כאלה- ואנחנו כל רגע מסתכלות אחת על השנייה ומתלהבות שהבנו מה הולך שם, ופתאום היה קטע עם העד העוין, ואנחנו ביחד כזה צעקנו -10א!!! זה היה מטריד למדי. בייחוד עבור מי שישב לידנו.

Atenolol

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רגע, זה סרט אמריקאי (?), אז הייתן צריכות לצעוק "מיראנדה" :)

גם אני באביר האפל נכנסתי לסרט (נוסף)

זה היה ביום של המבחן בחוקה. הלכנו כל החבר'ה לראות האביר האפל. אני חשבתי שרואים קונג-פו פנדה. זה מה שאמרו לי. שיקרו. (סתם, נגמרו הכרטיסים או משהו). אז ראינו האביר האפל, ובקטע שבו (זהירות, ספוילר!) השופטת נכנסת לרכב ומתפוצצת, התפרצתי בבכי מהזדהות (כי היא שופטת! ואולי גם אני אהיה שופטת! וחוצמזה, היא מייצגת את הרשות השופטת! שחשוב לשמור עליה!!!). אח, איזה מטעמים עושים החברים שלי על זה...

למעלה