שאלה קצת מוזרה.

Gulietta

New member
מה אתם בוכים??

ניסיתים פעם למצוא גבר שאוהב אלפות, חתיך, פנוי ושהוא לא ערס? זה הרבה יותר קשה מלמצוא בחורה שאוהבת רכבים!
אני בנתיים מסתפקת בחתיך, פנוי, לא ערס אבל גם לא אוהב אלפות. אבל אני מפעילה עליו לחץ פסיכולוגי וזה קצת עובד והוא מתחיל לאהוב אלפות. לסיכום הכל עניין של רצון.

rtwingo

New member
תשמעי..אני אוהב אלפות,לא ערס,פנוי..

ולגבי החתיך... טוב, את חייבת להתפשר על משהו, לא?

עתיד18

New member
איזה לא ערס ../images/Emo13.gif אתה נוסע במגאן

אומנם היא לא קופה ולא צהובה אבל בכל זאת מגאן תשאר מגאן

rtwingo

New member
לא נכון... ../images/Emo4.gif אני נוהג ביאריס...

רכב צפונבונים ששואפים לאמינות...
וממתי מגאן האצ´בק זה רכב ערסים?
אני?? ערס??? כ$ס אמ^ נפלה לי הסיגריה בתוך בסיוויק קופה השחורה שלי שרק עכשיו "קניתי במיטב כספי" ספויילר מקורי של אימפרזה עבורה...

Gulietta

New member
לא מספיק לי רק "אוהב אלפות"

אתה צריך גם להיות בעל אלפא. רועי אני מאוד מצטערת אבל יאריס לא מתאים לי

rtwingo

New member
לו רק זה היה תלוי בי...

טוב, נחכה ל147GTA שתבוא עלינו לטובה...

רעם 23

New member
היי, דברו יפה על המגאן...

לא לזלזל בבייבי שלי. המגאן קופה האדומה הכי יפה בארץ!

Booly

New member
אני חולה על ה- RSI שלי, אבל באמת

מאוהב בה, ואפילו בניתי לה אתר באינטרנט (כמו הרבה אנשים פה בפורום) ו אני יכול לשבת ולהשקיע בע בטירוף אבל לא יעזור, אין מצב שאני בוחר את האוטו על פני חברה שלי. SORRY כנראה אני לא כמוך :)

Booly

New member
מה ז"א מאוהב?

אני אוהב כל רכב שיש לי בגלל מה שאני משקיע ברכב ובגלל הפינוקים שיש לי שם. אבל כמו שאמרתי, כמה שאני אוהב להתעסק עם רכבים ויכול לשבת שעות וימים לעבוד על רכב, עדיין זה לא יבוא על חשבון חברה. ודרור, שמכיר אותי טוב, יכול להעיד על כך! אז אני נהנה להראות מה עשיתי לרכב, ואני נהנה לעשות דברים לבד אז בניתי אתר ושמתי תמונות וזה ה-FUN שלי חוץ מהחברה (שבאה לפני הרכב).

SilverFocus

New member
מתוך היכרות אישית עם אלפות ישנות..

אני מבין אותך - לאוטו אען יש נשמה ורגשות...
, אבל אישה זו אישה - והיא יותר חשובה מכל רכב (אלא שאם אפשר לשלב ביניהן - רצוי עד מאוד)

ceyal

New member
אין כאן סתירה - אלו 2 קוים מקבילים../images/Emo99.gif

מצד אחד אתה יכול להיות חולה על הרכב מצד שני אתה יכול לסבול או לא לסבול את החברה שלך אין שום קשר בין שתי הדברים זה כמו אוכל אתה יכול לאהוב פיצה ולשנא פלאפל זה לא אומר שאתה לא אוהב לאכול זה גם לא אומר שאתה לא נורמאלי העניין של העדיפויות הוא אולי קצת בעייתי - תנסה לשלב אייל - גם חולה

Alfa156 GTA

New member
אך תדאגו....

יש מקום אצלי גם ל"אלפי" וגם לכם בנות, חברתי מכירה באהבה שלי לרכב. Alfa156 GTA שאוהב גם בנות.

בקשר לשיחה על חברות מול מכוניות

דבר אחד יש לי להגיד ואני מבקש לא לשרשר את זה כי זה חשוב . אני אומר לכם דבר אחד מכונית זאת חתיכת פח מחורבנת בלי רגש בלי כלום גם אם תקראו לה בשם. יש חתיכות פח עם 60 סוסים ויש עם350 סוסים אבל הם עדיין חתיכות פח מחורבנות .ופתאום מבינים את חזק אחרי שרואים איך הם נמרחות ונהפכות לחתיכת פח עקום ומסריח שמונח בצד. בקיצור מי שמעדיף אותם על מה שבחורה במיוחד כזאת שאתה אוהב יכולה להציע לך הוא כל כך מסכן כל כך עלוב שאין לי בכלל את האמצעים לתאר את זה אז תחשבו על זה ותפסיקו לחפש ריגושים זולים.............

למעלה