שאלה קצת מוזרה.

Alfa156 GTA

New member
שאלה קצת מוזרה.

יש פה מישהו שמאוהב ברכב שלו ?? אני מתכוון ממש ממש מ-א-ו-ה-ב, לא "נהנה, כייפי, וכו´..." ממש חולה עליו, ואם יהיה לו ברירה בין חברתו לרכב שלו ללא ספק הרכב יקח, יש דבר כזה או שאני צריך רופא דחוף!!! Alfa156 GTA שמרגיש את כאבו, שמח בשמחתו (אל תדאגו זה מוביל לאשנהו..)

© DrorZi

New member
לא נעים לי להגיד

אבל כנראה אתה צריך להחליף חברה... מישהי מזמן אמרה לי (אחרי שראתה כמה אני משקיע באפסילון) "הלוואי וחבר שלי היה משקיע בי ככה" אז עניתי לה "תעזבי את חבר שלך כי הוא לא משקיע מספיק" אוטו אוטו אבל זה כולה אוטו... אם האוטו לוקח את החברה אז אתה לא אוהב אותה מספיק ...
דרור זי, אוהב את אפסילון, מאוהב בשיר.

Alfa156 GTA

New member
לא זאת הבעיה

שתמיד תמיד אני יעדיף את הרכב, יש בנות באני אוהב (יש גם כאלו שאני מאוהב) אך אלפי יותר חשוב לי. Alfa156 GTA שמאוהב באלפי יותר מכולם. השאלה היא מה יקרה כאשר נצטרך לשנות,להחליף,להתקדם,לקנות אופנוע ?

עתיד18

New member
מניסיון אישי שלי - אני מצטרף לדרור

אומנם אני לא אוהב את האפסילון (היא מאוד חמודה) ואני לא מאוהב בשיר (למרות שאפשר בקלות - אבל היא של דרור) מה שדרור אמר אמת לאמיתה !!! גבר לא רועה בשדות זרים אם השדה בבית פורה !! אם אתה אוהב את האוטו יותר מהחברה כנראה שהחברה לא מרגשת מספיק !! החברה שלך היא החוליה החלשה - שלום !!

דני ג

New member
האמת שבלי קשר לחברה,

בין סקס מעולה לנהיגה במסלול מירוצים - היה לי ממש ממש ממש קשה לבחור !!! (אולי כי ניסית כבר את שנייהם) דני G.

Alfa156 GTA

New member
עזבו שניה בין רכב לסקס או בחורה.

בין רכב לרכב/אופנוע, מה יקרה כאשר אחליט להחליף ?? אני משוגע עליו. Alfa156 GTA שלא משווה בין סקס לרכב, מעדיף לשלב את שניהם (בו זמנית)

עתיד18

New member
כן דני אבל אני חייב להוסיף

שגם אני במכוניות הלא כלכך מרגשות שנסעתי בהן נהנתי לנהוג כבישים מרגשים מאוד שאפילו עם פאסאט מהנים לנהיגה עד מאוד והתנסתי גם בסקס מרגש וגם לי קשה לבחור אבל הבחירה בין סקס לבין נהיגה שונה...כי סך הכל זה ריגוש וזה ריגוש והשאלה ממה אתה מתרגש יותר אבל לאהוב מכונית שהיא עם כל הנשמה שבה סך הכל בסיכומו של דבר - דבר דומם וחסר רגשות (לא רגש, דיברנו רבות על נשמה של מכונית) יותר מחברה שזה דבר חיי עם נשמה רגשות שיודע להחזיר אהבה (במובנים יותר מוחשיים מרכב) הדרך עוד ארוכה ארוכה ולא קיימת הפעם האחרונה שישבתי וחשבתי "בואנה אני מעדיף לבלות בעבודה על המכונית, מאשר בעבודה על החבה" זה היה בערך 40 דקות לפני שהודעתי לה שאנחנו צריכים לדבר באופן חשוב שלא סובל דיחוי - ההמשך ברור !!

דני ג

New member
עתיד - רואים שמעולם לא היתה לך

אלפא - מהדור הישן !! שאם לא כן, לא היית אומר שלמכונית אין נשמה ואין רגשות !! כל בעל אלפא (מהדור הישין) יודע שברגע שאתה רק חושב על למכור - היא ישר מתקלקלת ... (אז מה אם היא מתקלקלת בכל מקרה ..) דני G.

עתיד18

New member
דני...

קודם כל לא היתה לי, וגם לא תהיה לי אלפא מהדור הישן אם תהיה לי מכונית ספורט (יותר נכון להגיד כשתהיה לי מכונית ספורט) היא תהיה מודרנית ואמינה (עד כמה שאפשר לצפות מאירופאית
) אלא אם אתה מתכוון למכונית של ענת (קוראים לה ענת נכון?) כדור ישן אז זה כבר משהו אחר, כי היא מספיק חדישה בשבילי עוד דבר - שאומרים שיש לרכב נשמה ורגשות, זה כביטוי, אבל במקרה של חברה זה לא ביטוי זה הלכה למעשה, אולי אני לא מכור למכוניות כמוך (וכולם אומרים לי שאני מכור מידי
) אבל בחיים בחיים בחיים אהבה לרכב, לא תגיע אצלי לרמה של אהבת אמת (אני אומר אהבת אמת כי יש קשרים קצרים כאלו שאתה חושב שזאת אהבה אבל זה יותר אהבה לחזה שלה
) לבן אנוש בכלל, וחברה\אישה\בת זוג בפרט !! עתיד - מתגעגע לימים של התת היגוי בקורולה - על חשבון היגוי היתר בפאסאט - או שלא

אני אוהב את שתי הבובות שלי...../images/Emo13.gif

גם החברה, גם המגאן קופה. נכון, שתיהן לא מושלמות, שתיהן עושות לפעמים בעיות, אבל עדיין. מת עליהן!

ella3

New member
אני גם אוהב את שתי הבובות שלי.

גם את המגאן קופה 2000 וגם את אמא שלי. ואת החברה לפעמים ........

be_roo

New member
סימביוזה

תשלבת בין החברה לאוטו. או שתבחר אחת שתאהב את האוטו, או שתלמד אותה לאהוב אותו (תזהר בסוף היא תאהב אותך פחות) תמיד אפשר לבלות עם החברה ועם האוטו ביחד

עתיד18

New member
שיר - את נכס לאומי !!

איך זה שגם דרור וגם דני מוצאים להם בחורות איכותיות, אוהבות רכבים ובעצם הבחורות המושלמות ורק אני לא מצליח למצוא לי אוהב רכבים, ועד שאני מוצא אוהבת רכבים היא נראית ככה, שאני מעדיף לצאת עם הפאסאט
לא פאייר !! לדני ודרור יש גם יפה וגם אופה, ואני כל פעם תקוע עם אחת מהשתיים !!

Alfa156 GTA

New member
יש לי בחורה שמשוגעת על מכוניות

וגם מבינה לא מעט, האם באמת זה קופסה דוממת שאני אוהב ? או שבגלל שזה אלפא (רק בעלי אלפא יבינו זאת...) Alfa156 GTA שחושב ש"אלפי" הרבה יותר מדומם.

Easy_Rider

New member
שמע ...

יתרון אחד גדול יש לאופנוע. כל הבחורות שאני יוצא איתן באות לאסוף אותי מהבית... ואני בכלל אומר שיש לי קטנוע כדי לא להפחיד. בעצם אני אומר שיש לי שני חתולים אבל זה ממש לא קשור ...

למעלה