עדיף שלא תיכנס למה שאני עושה בחיים
זה לא עניינך בכלל ובלווא הכי אתה לא יודע כלום על מעשי ולא רק שבניגוד לכל מיני אנשים אני מסוגל לעשות דברים רבים ושונים והאחד לא בא אל חשבון השני הערות כמו שלך גם מהוות עבירה על חוקי ההתנהלות בפורום הזה ובכלל בציבור וגם מעידות בעיקר על המידה שבה הטיעונים שלך חלולים,זה שיש להם סימוכין אקדמיים לא מעידים על מוצקותם או נכונותם,האקדמיה הפכה כבר מזמן למרבץ של טיפשים,ביחוד בתחומים של חריגות וחריגים.
ההגדרה של לקות כמו שאתה מתאר מבטאת בדיוק את הנסיון היותר מדי שגור ועלוב ללכת עם ולהרגיש בלי וגם היא מבטאת בדיוק בדיוק את אותו כפל המשמעות הבזוי שמוציא את האוטיסטים מהכלים ולא מאפשר להם התארגנות יותר מהותית על עצמם
אני כותב גם "נכון" לאנשים לא מאובחנים,למיעוט האמיץ,בעל הדעה והמחשבה והעמדה שמאפשרת התחשבות מהותית ועמוקה באחרים ובאחרות,גם כאן המידע הזה גלוי וכתוב ישר מול עיניך ועיני האחרים שבוחרים כמוך להתעלם מהמציאות בדיוק מתי ואיך שנח להם,ולדעתי זה הרבה יותר גרוע מבזבוז זמן,זה השחתה שלו,יצירת זמן שלילי ששואב לתוכו בדיוק את הדברים שהכי נחוצים לקידום ותמיכה אמיתית באנשים
עוד פעם,אל תטיף לי מה לעשות בחיים,אתה לא במצב ולא בעמדה לעשות את זה לדעתי,אתה אפילו מאוד מאוד רחוק מזה