שאלה קצת מוזרה..
שלום,
אני לא בטוח האם יש בסיס לספקותיי, אבל אני חושד שמשהו לא בסדר אצלי..
אני בן 24 ( כן, קצת מאוחר בשביל אבחון עצמי
), והסיבה שאני חושד היא מאחר שמאז ומתמיד לא היו לי הרבה ( או בכלל ) חברים,
משום מה, עד היום, אני לא מרגיש דחף חברתי לקיים קשר עם אנשים,
אני אמנם מחזיק בעבודה קבועה מזה שנה, אך אני בקושי מדבר עם אנשים שם, אין מישהו שאני יכול להגדיר כחבר, ובאופן כללי אני די בטוח שכולם חושבים שאני משוגע, אבל זה ללא ממש משנה לי,). בנוסף, בעבר עזבתי מקומות עבודה בלי להודיע, על פי דחף,
אני ממעט לדבר עם בני משפחתי, במיוחד עם אחי ואחותי אשר גרים הנפרד ובעלי משפחות, ולא ממש מרגיש את החוסר,
אני מאורס אך מנסה מדי פעם, למרות שאני אוהב אותה מאוד, לסדר לעצמי זמן לבד,
אוהב מאוד לקרוא ספרים, פנטזיה מד"ב וקצת היסטוריה,
איני אוהב שינויים, מעדיף שהמצב הנוכחי יישאר למרות שאני יודע שאין זה אפשרי,
לא אוהב מפגשים חברתיים, וכאשר אדם מנסה לפתח איתי שיחה אני עונה לו, אך רק מתוך נימוס, ושיחה, גם של דקה, גורמת לי לתחושת "תשישות",
בנוסף, כאשר אני שומע מוזיקה, אני תמיד מנסה לזהות דפוס חוזר על עצמו, או "דפוס מסגרת", לאורך השיר,
אז..האם החשד מוצדק, או שמא אני הוזה בלבד?
תודה
שלום,
אני לא בטוח האם יש בסיס לספקותיי, אבל אני חושד שמשהו לא בסדר אצלי..
אני בן 24 ( כן, קצת מאוחר בשביל אבחון עצמי
משום מה, עד היום, אני לא מרגיש דחף חברתי לקיים קשר עם אנשים,
אני אמנם מחזיק בעבודה קבועה מזה שנה, אך אני בקושי מדבר עם אנשים שם, אין מישהו שאני יכול להגדיר כחבר, ובאופן כללי אני די בטוח שכולם חושבים שאני משוגע, אבל זה ללא ממש משנה לי,). בנוסף, בעבר עזבתי מקומות עבודה בלי להודיע, על פי דחף,
אני ממעט לדבר עם בני משפחתי, במיוחד עם אחי ואחותי אשר גרים הנפרד ובעלי משפחות, ולא ממש מרגיש את החוסר,
אני מאורס אך מנסה מדי פעם, למרות שאני אוהב אותה מאוד, לסדר לעצמי זמן לבד,
אוהב מאוד לקרוא ספרים, פנטזיה מד"ב וקצת היסטוריה,
איני אוהב שינויים, מעדיף שהמצב הנוכחי יישאר למרות שאני יודע שאין זה אפשרי,
לא אוהב מפגשים חברתיים, וכאשר אדם מנסה לפתח איתי שיחה אני עונה לו, אך רק מתוך נימוס, ושיחה, גם של דקה, גורמת לי לתחושת "תשישות",
בנוסף, כאשר אני שומע מוזיקה, אני תמיד מנסה לזהות דפוס חוזר על עצמו, או "דפוס מסגרת", לאורך השיר,
אז..האם החשד מוצדק, או שמא אני הוזה בלבד?
תודה