אני לא מתבטא נגד הורים אומללים
אבל להורים האומללים האלה,ביחוד לאלה שאיתם את מזדהה לחלוטין,אין שום בעייה להתבטא כלפי בצורה הכי מחפירה למרות שהם יותר מכל אדם אחר אמורים לדעת משהו על הסבל הכרוך בקיום אוטיסטי
ולמרות הסבל הזה לא רק שאין לי בעייה עם דיון ענייני,כולל גם כזה השולל את דעותי אלא שהוא בעיני רצוי והכרחי ובניגוד לך ולהורים אחרים כאן איני מזהה כל אי הסכמה כהשתלחות או השמצה(מעניין איך יחס כזה תורם להקלת סבלו של אוטיסט בביתו כשבלווא הכי הרי מעצם מהותו וזהותו הוא מתקיים מחוץ לאזור המוסכם,הרי אחד הדברים הכי מזוויעים בקיומו של האוטיסט,זה שתורם לדכאון ולסבל יותר מהכל,זה שאנשים מפרשים,בדיוק כמו כאן,את עצם נוכחות וזהותו כתוקפנות רק בגלל שהיא שונה ואין עוול יותר מדכא מזה,וגם כאן אני מבטא את נסיוני שלפי דעתך ודעת הורים אחרים כאן אסור לבטאה רק בגלל שמשתמע ממנה שיש חס וחלילה גם לא מעט יחס לא נכון כלפי אוטיסטים בסביבה)
אני אומר שמסירות זה לא מספיק,בשביל לדעת איך לעזור לבן אדם צריך לדעת מי הוא,מה שאני מנסה לתרום זה מה שאני יודע על הזהות האוטיסטית,ואז כשבאות אמירות ותגובות ותיאורים של הורים שלדעתי לא רק שאינם תואמים למציאות אלא אף מחריפים את המצוקה והקשיים זה מייד נתקל בתגובות כמו שלך וכמו זה שאת מזדהה איתו
זה שהאוטיסטים סובלים לא אומר שאוטיזם זה לקות ולא שונות
אולי אוטיסטים סובלים בגלל שמתייחסים לשונותם כלקות ?
מותר להעלות כאן את הדעה הזאת בלי לחטוף על הראש ?
ביטוח לאומי לא מהווה בשבילי סמכות בנושאים היותר סבוכים של זהות(מעולם לא שמעתי על פילוסופים שעובדים בביטוח לאומי,זו בעיקר חברת ביטוח שעסוקה בעיקר בלרמות את לקוחותיה,כמו כולן) ואוטיזם לדעתי זה בעיקר בעייה של זהות
בחברה שלא יודעת להבין ולהכיל שונות כל חריגה תהפוך מייד ללקות
מה שאני יודע לעשות זה להסביר איך זה נראה ונשמע מהצד של הדפוקים
את לא רוצה לשמוע,אל תקראי
במקרה של שמת לב אז אני אוטיסט,או לפחות מוגדר שכזה,ולכן בתחומים של מאבקים בירוקרטים אין לי כלום מה לתרום(אני מהצד השני,הייתי יותר מעשר שנים חסר בית)
בניגוד להורים שאיתם את מזדהה ועליהם את מרחמת אני לא מנסה להשתיק או למנוע דיונים בסבכים הבירוקרטים
לדעתי יש מקום וצורך בכל הסוגים של הדיונים והתמיכות
אייקונים של חיבוקים ונשיקות לא עושים לי את זה(אספי,מה לעשות) ולא נחשבים בעיני לתמיכה וזכותי להימנע ממה שמרגיש לי כמו מחוות חלולות
אני תורם מה שאני יודע ובניגוד לך ולחברים שלך לא מנסה להשתיק ולגרש ולסתום את הפה לאחרים כל הזמן(עלה בדעתך אי פעם שאולי גם בגישה הזאת יש תרומה לסבל הניכר שאוטיסטים חווים או שגם אמירה כזאת מהווה השמצה?)
אני מנסה לתמוך באוטיסטים,לא בהורים,ויש הורים שמבינים שתמיכה כזו מהווה גם תמיכה בשבילם אפילו יותר מאשר ציורים של חיבוקים או הזדהות עם כאבים,כי זה מה שאני יודע ומבין(אגב,בניגוד להשמצות המרושעות שלך הייתי גם ילד מאוד תומך בהורי וגם הם הכירו לי על כך תודה בלי די,הרבה מאוד אוטיסטים הם מאוד מאוד תומכים בהורים רק שהם עושים את זה בשקט ובלי דאויין ובלי לנפנף בכמה שהם טובים ומשקיעים כי זו הדרך היחידה לתת תמיכה אמיתית ולכן מעט מאוד אנשים בכלל מודעים לכך או רואים את זה),גם לא מתיימר שזה לא גרם לי להרבה לאות וכאבים,זה לא בושה להתעייף .
ואת ואחרים כאן מתייגים אותי כנביא זעם ואחרי זה יוצאים נגד התיוג שאתם הפלתם עלי,את המשחקים האלה אני מכיר טוב מדי,זה חסר משמעות ומיותר לחלוטין,אפשר להתייחס עניינית למה שכותבים,וכשהורה כותב שלא משנה לו כל מה שאנחנו כותבים כאן כי הוא המפרנס ולכן הוא הקובע אז זכותי לצעוק שזו הגישה הכי נוראה ומזיקה לא רק כלפי אוטיסטים אלא בכלל,רק שבפורום הזה תגובה כזאת נחשבת להשמצה ותוקפנות כלפי הורים רגישים וסובלים,
אולי יום אחד תביני,תבינו ,שחלק עצום מהסבל האוטיסט זה העיוות הנורא שמתממש דרך הבלבול המתמיד בין תוקפן לקורבן,והרי הדברים גלויים לחלוטין לכל מי שיש לו לב לראות אותם.
יש בעייה שאנשים מצד אחד מתלוניים על הסבל הנורא שהילדים שלהם עוברים אבל מצד שני מגלים את היחס הכי תוקפני ומשפיל מול כל נסיון לגלות מעט מהמנגנונים והסיבות לסבל הזה
את,ואתם בטוחים שהכל יפתר ברגע שהם ילמדו להתנהג נכון ולהשתלב בחברה כמו כולם
נסיוני הכואב אומר שזה הכי לא נכון בעולם
לדעתך הצגת נסיוני כאן זה ניצול הפורום לרעה
אנשים נפלאים בעיני עצמם קראו לי כאן טרול ומישהו שבא לכאן רק בשביל לריב
רוב האספים ניסו לכתוב כאן וברחו עם הזנב בין הרגליים
גם אנשי אמצע מתקשים להחזיק מעמד באווירה הסיוטית שהפורום הזה מוביל מול כל נסיון לבטא את כאב הקיום האוטיסטי
אני לא אשתוק ולא אלך מכאן
ואם לא היית כל כך אגוצנטרית ואטומה אז אולי היית מגלה שזה שאת לא מצאת בדברי כלום לא אומר שאחרים לא מצאו כאן ערך מסויים במה שאני כותב
ואותו הדבר נכון גם לזה שאיתו את כל כך מזדהה