שאלה קצת מוזרה...

lirlurim

New member
שאלה קצת מוזרה...

יש פה אנשים שאוהבים ו/או מגדלים חתולים? יש אנשים שגם אוהבים/מגדלים חתולים וגם גרים במעונות?

stkachov

New member
תשובה

אני אוהב כלבים, חתולים הם סתם עצלניים ושמנים. במעונות כמובן אסוא להחזיק חיות מחמד, אבל יש שמאמצים את חתולי הרחוב ונותנים להם אוכל, מכסה וכדומה. בדירה הקודמת שלי, השותפים מחו"ל הלכו צעד אחד יותר מדי, ואימצו חתול גור שיגור אתנו בדירה. החתולה הייתה מחרבנת כל יום בכל הדירה, והמצב נפסק רק כאשר מנהלת המעונות גילתה על כך. לא נעים.

lirlurim

New member
אני נותן להם אוכל...

וזה לא נכון שחתולים הם פחות טובים מכלבים. יש מיתוס שהחתול הוא לא חברותי, לא נקשר לבני אדם וכו'. זה ממש לא נכון...

deathcaster

New member
חתולים הם יצירי השטן וחבל שהיכן שהוא

במהלך האבולוציה נוצרה מוטציה והם נוצרו. (אני משחר ילדותי שונא חתולים..... אני גר בקומת קרקע והם כל הזמן מייללים לי מאחורי החלון ומשתינים ליד דלת הכניסה.... אז אפשר להבין מדוע)

מֵירַב

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אני מתעבת(!) חתולים, וגם הם אותי, אז זה בסדר - השתווינו. איכסה עליהם.

../images/Emo2.gif אתה ממש קיצוני בדעותייך לגבם

אני לא חובבת חתולים אבל זה בסדר. לכל בעל חיים יש זכות לקיום, כמו שלך יש.

deathcaster

New member
תגובה

אם היה לי הכוח... הייתי מוחק את קיומם של החתולים מהעולם.... אבל אני (עדיין
) לא בעל כח עליון (שקר כלשהו) ומי אמר שצריך להיות מתון כל הזמן ? אני מתעב חתולים, הם עשו לי רק רע כל חיי.... הם רוצים לממש את זכות קיומם ? סבבה, שיעשו זאת רחוק ממני. יש חתול אחד (חתול ? הוא כבר הספיק להגיע לממדי נמר) שכל פעם מתגנב למתחם המעבדות שלנו..... אני והוא מתקשרים כבר מעולה... כל פעם שהוא נכנס למסדרון ומיילל... אני יוצא.. עושה לו עם הראש..... פותח את הדלת חרום..... והוא יוצא כמו ילד טוב החוצה

deathcaster

New member
תגובה

נכון שיש הרבה הגדרות ל"משתמש אדום" אם אני אוהב יותר את ההגדרה של "משתמש אדום = מומחה בתחום שלשמו הפורום נועד. אני אדום ב-4 פורומים, ואני שמח שמנהלי הפורומים הללו בחרו להאדים אותי, אני כותב בפורום הללו מטוב ליבי ואוהב לעזור... כאן אני לא מומחה, סתם מבלבל ת'מוח
אז אין סיבה שאהיה אדום.

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

לא אמרתי כי אם כתבתי
אבל למה התכוונת ? ל"בלבול המוח" ? אז כן, כתבתי זאת ואני מתכוון לכך

מֵירַב

New member
כשגרתי בטליה והיתה אחת מהאוברסיז,

היא החליטה לאמץ את כל חתולי המעונות ולתת להם אוכל. כמעט נבחתי עליה כשניסתה להכניס אותם לדירה. למה מה עשיתי רע שאני צריכה לגור בחברת חתולים? איכס. |זעזוע עמוק|

stkachov

New member
תראי זה מצב לא נעים

כי אם אתה יוצא נגד... אז אתה יוצא מניאק שונא בעלי חיים, אבל אם אתה מסכים, אז מחרבנים עלייך( בכל המובנים
)

lirlurim

New member
נראה לי שאתם קצת נסחפים.

אפשר לתת אוכל לחתולים ולא להכניס את כל חתולי המעונות הביתה. וגם אם מכניסים קצת הביתה, הם כנראה לא יחרבנו לכם בבית כי מה לעשות, הם צריכים לחפור בחול והם יוצאים מרצונם. ובכל מקרה, אם יש פה מישהו שאוהב חתולים (ולפי ההודעות שלכם אני יכול רק לקוות שעוד נשארו כאלה אנשים) - אשמח לשמוע ממנו במסר.

למעלה