שאלה קצת טיפשית

RainBird

New member
במאגיה בכלל- כדור אנרגיה זה משחק מעניין שאי אפשר לעשות איתו כלום.

Ethan248

New member
אם כבר מדברים על שאלות כאלה...

אפשר לרפות עם מאגיה בעיות ראייה? שמעתי שאפשר לשנות את צבע העיניים, אז חשבתי "אם כבר משנים את הצבע, האם אפשר לרפות את העין עצמה?" ועוד שאלה, אדם יכול לעשות לעצמו קעקוע עם מאגיה (שוב הקטע עם שינוי הצבע בעניים). אני לא שואל כי אני מתכוון לעשות אלא כדי לדעת אז לא לסכול אותי בבקשה... איתן

tontie

New member
שיטת בייטס

זה לא מאגיה, אבל זאת שיטה טבעית לשיפור הראייה. במקרה אתמול יצא לי לקרוא על זה. אני לא יודע אם זה עובד או לא, אבל זה נשמע לי הגיוני.

RainBird

New member
שנים השתמשו בלאפיז לזולי ובצמח שנקרא Eye bright לטיפול בבעיות ראייה והגברת היכולת. תלמידה שלי עשתה ניסויים מוצלחים בזה דווקא, אז כן, זה אפשרי. לא ראיתי קעקוע שנוצר בצורה מאגית, אבל מכיוון שכל מה שצריך לעשות זה לשחק עם פיגמנטים של הגוף, לא צריכה להיות בעייה לדעתי. ארדן.

Tatu4Taty

New member
אפשר.

כיוון שהדמיון הוא שמשפיע על המציאות, אין כל סיבה לכך שעצם "יצירת" כדור אנרגיה לא תהיה ממשית. בספר The inner temple of witchcraft גם מדברים על ראיית האנרגיה הזו בצורה מוחשית.

dannyshadow

New member
אממצ ניסיתי עכשיו

בשילוב עם מוזיקה שבאמת מעצימה בי את הכולח לררכז את הכוח בידיים, ולדמיין כדור אנרגיה אבל לא יצא.. אפילו אחר כך כשקיפלתי את האצבעות היו לי "קליקים" והרגשתי עקצוצים כאלו... יש איזו שיטה?

ToryMaster

New member
תקשיב

אתה חייב להפנים את השורה האדומה. זה לוקח זמן, זה לוקח המוני זמנים של ניסיון. לך שלב שלב, אל תקפוץ על הכל.

למעלה