שאלה קצת טיפשית

dannyshadow

New member
שאלה קצת טיפשית

קראתי באתר מג'יק- על כדור אנרגיה. האם ניתן ליצור כדור אנרגיה שמלא אנרגיה במציאות, לא בדמיון? שממש רואים אותו? או שזאת סתם שטות מדרגון בול
? טנקס

dannyshadow

New member
לעזעזל

זה מוזר, אם יש אנרגיה, אי אפשר להקרין אותה אבל לא "בכיאילו" אלא בצורה מוחשית?

RainBird

New member
אפשר, ואני אפילו נותן סטירת לחי אסטרלית לפעמים. זה פשוט נורא מסובך להוציא כדורי אנרגיה מההילה, וגם אז, האנרגיה היא כמובן בלתי נראית. ניתן לחוש אותה אבל לא לראות אותה. כמו שאתה לא רואה את כוח החיים של צמח ממלא אותו באור וחיים, אתה פשוט רואה את התוצאה- צמח בריא. ארדן.

dannyshadow

New member
מרגישים אותה בתור מכה?

האם יש איזה דרך\מדריך ללמוד לעשות את זה?

RainBird

New member
מרגישים. ולא, זה פשוט יכולת שבאה לבד עם הלימודים המאגיים שלי. וגם זה דורש יותר מידי אנרגיה אז אני חוסך אלימות מאגית מאנשים לרוב. סטירה רגילה הרבה יותר יעילה. וגם משאירה סימן.

dannyshadow

New member
חחחחחח

זה פשוט מעניין אותי.... נשמע מצויין חלק מהמקרים
אגב אני רוצה להתאמן על עין שלישית (להזיז חפצים עם כוח המחשבה) איך עושים את זה?

RainBird

New member
סתם שאלה מעניינת- למה כולם רוצים לעשות את זה? זה הרבה יותר קל להזיז משהו באופן רגיל לא? במקום להקריב הר של אנרגיה עבור הזזת דברים פיציים. בכל אופן, האנשים היחידים שאני מכיר עם הכוח הזה הם אנשים שרוצים להפטר ממנו במהירות. זה פשוט כוח שפועל מתוך מצוקה רגשית וממש לא כיף לאבד את המפתח לבית אחרי מיגרנה.

dannyshadow

New member
אמממ

לא יודע להסביר, מעניין אותי. למישהו יש פה קישור לזה?

Bassman

New member
יש לזה יתרון אחד גדול

למי לא קרה שהוא שוכב במיטה מת לישון מוכן להרדם אבל? האור דלוק... הכח להזיז את המתג זה היתרון הגדול ביותר של הטלקניזיס

ToryMaster

New member
או בסקס

פתאום קולטים שהדלת פתוחה, ואז אומרים לאקס ש"ארג הייתי מוכנה להיות פרו עכשיו
". המבין יבין
.

ToryMaster

New member
לא אמ

לא כשיש אחיות בנות חמש והורים ששוכחים שקיים דבר כזה אמ פרטיות.

vasina

New member
מצטערת להתערב...

אבל זה פשוט הזכיר לי דוגמא אחרת מתוך הספר של הערפד לסטאט - מאריוס אומר שקולו של זמר אופרה מסוגל לנפץ כוס, אבל זה טיפשי ללמוד אופרה רק בשביל להתחיל ולנפץ כוסות. האסואציה פשוט קפצה לי לראש.

dannyshadow

New member
עוד משהו ../images/Emo3.gif

זה אולי מוזר אבל את רוב האנרגיה אני מרכז בעזרת מוזיקה- לפעמים זה פשוט פתאום מתחילה לזרום לי אנרגיה חייתית בגוף.. השאלה האם זה יכול לעזור לי במאגיה בכלל, ובכדור-אנרגיה-מוחשי בפרט? תודה על התשובות

למעלה