שאלה קצת אחרת

KonichiWa

New member
שאלה קצת אחרת

אני יודעת שמדובר בשאלה קצת מטופשת אבל רציתי דעות של אנשים כי חבר שלי מתווכח איתי על זה בלי סוף.אני בנאדם שאוהב קעקועים, יש לי אחד ויש לי בתכנון עוד כמה.חלק שרואים יותר וחלק רואים פחות עכשיו הוא טוען שאף אחד לא יעסיק אותי עם קעקועים.הכוונה היא לקעקועים על הידיים.אני מבינה שזה עלול ליצור הסתייגות ולהיות בעייתי אבל באמת לא יעסיקו אותי עם קעקועים גלויים? ובלימודים איך זה? זה לא נראה טוב למרצים שאח``כ ארצה מהם המלצות וכו`. שוב מתנצלת על השאלה,אתם פשוט יודעים הכי טוב.תודה

Atenolol

New member
כן שאלה קצת אחרת :)

צאי מנקודת הנחה שלחלק זה לא יפריע ולחלק כן. השאלה היא האם את מוכנה לוותר על אותם מעסיקים ולקוחות להם זה עלול להפריע. בנוסף, גם את למעסיק שלך אישית זה לא מפריע, יתכן שהוא יחשוב האם הוא ירצה להעמיד אותך מול לקוחות ושופטים להם זה כן עלול להפריע. כמשפטנית בהתהוות, בוודאי תעשי את האיזונים שלך :)

B L I M P

New member
אני חושבת שזה נכון לא רק למשפטים

אלא לחיים באופן כללי. דברים שונים ויוצאי דופן, במיוחד כאלו שיש עליהם סטיגמות (הרבה פרסינגים, קעקועים) עשויים תמיד ליצור רושם ראשוני שונה. זה משהו שצריך לקחת בחשבון. אני חושבת שדווקא בלימודים זה פחות משנה כי יש לך יותר זמן לעשות רושם ראשוי,ובשלוש שנים מכירים אותך יותר טוב, למרות שגם כאן אני בטוחה שזה יצור רושם ראשוני שונה. גם ממרצה אם את מבקשת המלצות אז הגיוני שהוא כבר הכיר אותך וזה נראה לי פחות משפיע. בכל מקרה, דעתי הכנה באמת - אל תעשי קעקועים במקומות גלויים.

למעלה