שאלה קיומית

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך

WoLfN

New member
לא ממש משנה...

כאילו, חפיף... אם יהיה לי משהו ממש חשוב להגיד, אני אגיד אותו, תסמכי עליי.^_^

lori4

New member
זה בסדר....

גם אני לא. אבל זה עדין נשמע כמו "אנד סטאף".

WoLfN

New member
מילי אתה לא מעודכן...

עזוב, סיפור ארוך... [מיתק תספר
]

אוקיי אני אספר..

(למרות שקיויותי,נדב, שאתה תעשה את העבודה בשבילי כי גם לי אין מש כוח) אני ולורי כל ערב היינו ביחד בשרשורים הלילים, היו פעמים שלבדנו, אך רוב הזמן גם נדב, לעיתים רחוק מאוד סטטה. אז כל לילה היינו מקימות איזה עמותה/אגודה/מועדון/ארגון נדב בלי לשים לב נתן לזה את השם אנד סטאף, ואנחנו אימצנו את זה. מחר אני אחפש את הרשימה של כל האנד סטאף (אני כבר לא זוכרת הכל) ונראה לי שגם אני אלך,החתול נכנס והוא עושה קצת צרות, ודורך על המקלדת ואם אבא שלי יראה הוא יהרוג אותי. לילה טוב.

lori4

New member
אוףףףףףף

למה כול הולכים מוקדם?..........לילה טוב ו
. אני אשמים כבר את הרשימה.

WoLfN

New member
^_^

אני שוקל אם להציע את השרשור לטאגליינס, כשרשור הדיג'יגדילות הרשמי...

lori4

New member
אני לא חושבת....

כי כמה תמונות התפקששו לך ויצאו אחרות וחוץ מזה שאתה בטוח שאתה רוצה שכל מיני חדשים יכנסו לזה ויחטפו הלם, השירשור הזה הזוי לחלוטין.

WoLfN

New member
זה בסדר...

אני חושב שהם יבינו שאנחנו הזויים גם בלי השרשור הזה... ואיזה תמונות יצאו מפוקששות בדיוק...?

lori4

New member
בשירשור של קארי....

ראיתי אחת ואני הולכת לישון עכשיו אז לילה טוב!!!

lori4

New member
רשימת "האנד סטאף" העדכנית!!!

1.האגודה להגדלת מאגר התמונות של טאי אצל לורי. 2.מועדון ג'ינג'ים לשלטון! 3.עמותת אוהבי גרורומון מתכתי. 4.ארגון הפרדת טי.קיי ומקארי. 5.אגודת אוהבי גוממון. 6. "דאיקן פור אור!" 7.התנועה להחזרת הילדות לקודי. 8.העמותה למען מציאת חברים לפאפטמון. 9. הארגון למען הורדת הורמוני הפרומון של קוג'י וקואצ'י. 10.אנד סטאף נגד הצבת ארמורים רנדומליים לדיג'ימונים.

למעלה