שאלה קיומית

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך
לא נראה לי...

כי מי שהביצה שייכת לו נראה הרבה יותר נורמלי מהאחרים, למרות שאולי זה רק נראה לי ככה כי אליהם אני כבר רגילה. למרות שחושבים על זה, גם אלה שהביצה שייכת להם קצת הזויים (למשל ורמון בביצת טוב הלב וכו')

WoLfN

New member
דפקא ורמון מתאים.

הוא תמיד טוב כזה לקן... ואת צודקת, שמי שהביצה שייכת לו נראה יותר טוב מהאחרים... [דיגמון, פליימנדרמון... למה הם הפכו את ארמדילמון לחזיר בר?!]

כי את אלה שהביצה שייכת להם עיצבו

במיוחד. את פליימדראמון וריידראמון עיצבו במיוחד כדי שידמו לוימון. לעומת זאת את הקנגורו המטופש סתם ציירו ואז עשו הגרלה לאיזה דיג'ימון וביצה לשייך אותו.

WoLfN

New member
המ... כנראה.

אבל באלה של סמל הידע- לכולם יש את סמל הידע עליהם, באיזהשהיא צורה... והאלה בביצת האמינות גם קשורים, ובביצת האהבה... וגם בביצת האור לחלק יש את סמל האור על עצמם...

בעצם הסתכלתי עכשיו בארמורים

שאליהם שייכת הביצה שמשורשרים בהתחלה, ובעצם גם הם הזויים לגרמי (ינשוף עם משקפת-מסיכה, נחמש מים לבן עם שיער ירוק ועוד דברים הזויים)

...

אני חושבת..סליחה, לא חושבת-בטוחה, שמי שהמציא וצייר אותם היה על סמים בזמן שהוא עשה את זה.

WoLfN

New member
|בן|

במיוחד את הקנגרו. אה, והדולפין [אורקה]. גם הצפרדע. בקיצור- את כולם.

אולי לא היו לו ידיים?

נראה לי שזה מהציורים האלה ששמים לכלבים מכחול בפה והם סתם מקשקשים על דף. קשה להאמין שממש מוכרים "יצירות אומנות" כאלה.

קורורו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת... אני לא נושמת פה אתם הורגים אותי מצחוק... זה בהחלט השעה...

לדעתי דווקא הייתה שיטה אחרת...

לקחו מילון חיות, או משהו כזה, פתוח באיזשהו עמוד, והחיה שיצאה הייתה בסיס לדיג'ימון. (קנגרו, האורקה) אחר כך לקחו מילון שמות עצם, ומה שיצא הוסיפו (גלגל ים, קסדה, בלון וכו') חזרו על אותו תהליך עם צבעים. הדיג'ימון שיצא הוסיפו עליו את הסמל והנה לכם דיג'ימון ארמור מוכן!

למעלה