שאלה קטנה.

P u s s i c a t

New member
למה?

כי לאנדר וגינה יש נטייה מעצבנת לא להגיב כמעט לעולם תגובה עניינית. הוא פשוט יושב מחפש הודעות ומנסה לעקוץ בתגובה. ביום שאתקל בתגובה עניינית ותכנית שלו ולא בנסיון עקיצה חוזר ונשנה - מבטיחה לנסות ולשקול להפסיק להתעצבן. מגעילים אותי אנשים שלא בורכו בהבנת הנקרא ומזלזלים באחרים על כאילו אי הבנת הנקרא. התנשאות מהמקום הכי לא ראוי. נראה לי שהנוכחות של אנדר וגינה בפורום היא משעמום גרידא. לא אוהבת. וזה בעדינות.

TopSound

New member
../images/Emo8.gif

סטיסטיקות מראות ש-25% מכלל הנשים בעולם בעלות יכולת להגיע להאורגזמה מחדירה עם זאת 100% מהן מסוגלות להגיע לאורגזמה כתוצאה מגירוי הדגדגן (למעט נשים עם בעיות רפואיות וכו')

פעם...

רציתי להכניס למישהי הצבעות, אבל שכחתי אותן בבית. לא התעצלתי ונסעתי להביא אותן. ואז כשהכנסתי לה את כל ההצבעות, בכלל לא מצאתי בפנים שום דגדגן. יכול להיות שעכשיו אני בהריון?

גם גם וגם........

גם מחדירה,גם מאוראלי,וגם מאצבעות על הדגדגן. כל אחת מסוגלת...תנסי לבד להחדיר ויבי..ותתחילי להרגיש איפה הנקודות שלך ותתאמני עם הבן זוג.

אני יכולה לגמור מחדירה...

אבל רק אם הוא לא גומר אחרי 15 שניות, אלא אחרי 16 שניות...
והיו מקרים מעולם!

../images/Emo26.gifנצל"ש: שאלה...

אני חושבת שהיתה רק פעם אחת שגמרתי מגירוי בדגדגן, בשאר הפעמים גמרתי רק כשהיתה חדירה כלשהי. אני היחידה שזה קורה לה, או שיש עוד מישהי כמוני?

P u s s i c a t

New member
רגע

חדירה לבד? רק חדירה? בלי מגע בדגדגן? אז מה חשבת לעשות אתי בדיוק? הסטרפ און שלי מושבת....

מותק...

לא צריך זין כדי שאני אגמור. יש אצבעות?
יש לשון?
יש ויברטור? עוד לא, אבל יהיה.
חוץ מזה... רק אמרתי שלי רק מגע בדגדגן לא עושה את זה. זה לא אומר שאני לא מוכנה שאחרים יהנו מזה...

emh

Member
אני אגיד לך....

הן נכנסות מאחורי הפרגוד, בוחרות את הפתק ומחדירות אותו למעטפה. (כמובן אחרי שהן הציגו את תעודת הזהות שלהן....) אז מגיע הרגע, הן ניגשות לתיבה, מחשקות בדגדגן, מחדירות את המעטפה לתוך החריץ שבתיבה.... ואז הן גומרות.

למעלה