שאלה קטנה.

בגלל זה אני תוהה../images/Emo62.gif

לפעמים - למה מדברים על זה כל כך הרבה כאן? צריך לעשות וזהו, וכמה שיותר - זה החיוך האמיתי...

TopSound

New member
טעות מרה פוסי! ../images/Emo4.gif

היא לא חייבת לגמור קודם מגירוי הדגדגן היא פשוט מאוד צריכה להיות מגורה מאוד ורטובה בשביל שנקודת הג'י תבלוט החוצה כי בזמן גירוי מיני אצל נשים בדיוק כמו אצל גברים כמויות גדולות של דם מוזרמות לאגן מה שגורם לנקודת ג'י לבלוט החוצה אין חובה בהגעת אורגזמה "דגדגנית" לפני אורגזמת ג'י פשוט מאוד גירוי מוקדם (מומלץ גם ממושך) יקל על איתור נקודת הג'י ועל טווח הזמן להגעת אורגזמת הג'י המיוחלת...

P u s s i c a t

New member
מה שתגיד.

אני תמיד רטובה. והרבה פעמים מגורה, והנקודה לא יצאה מעולם עד שלא עשיתי מה שהסקסולוגית יעצה לי (ולעוד 20 בחורות שהיו באותה הרצאה - ואישרו אח"כ כולן !!!!!! את העניין) והרופא אישר. אני מבינה שאצלך זה אחרת...
מקובל.

TopSound

New member
אני אחקור לעומק (תרתי משמע)...

את הממצאים של ניסוי נקודת הג'י שלך...

avshalomat

New member
גם את היית בהרצאה של המרכז

למיניות האדם? האם גם לך הציעו רולס רולייס? האם גם את סירבת בשלילה לאחר מראהו והשאלה המתבקשת מה אני אעשה באחד שכזה?

P u s s i c a t

New member
לא

מה שהציעו לי בהרצאה ההיא היה פרדייז, נרכש. נוסה. נהניתי. ממשיכה להנות. אחת הרכישות הטובות ביותר שביצעתי. מה אני אעשה באחד שכזה? מה לא? אבל לא רק שם סיפרו לי על זה.

avshalomat

New member
נו בסדר

אז לא היה רוסל רולס אז אני ווי גם אני עברתי את כל ההרצאה. נו שוין

seafox

New member
אממ...שוב פעם אמנם אני לא בחורה

אבל הרגשתי בעצמי שנגעתי בה. והאמת שזה עושה גם לגבר או לפחות לי טוב כשהגעתי אליה. ותאמיני לי שאני רואה את ההבדל שבין חדירה "רגילה" לבין הרגע שנגעתי בנקודה...ואצלינו זה לא קרה רק פעם אחת.

לורן29

New member
לעיתים רחוקות

אני זקוקה לגירוי חיצוני בנוסף. לא קם הגבר שהצליח לגרום לי לגמור מחדירה-בעצם רק פעם אחת. והוא היה חרא זיון אז לפחות בזה הוא הצליח

P u s s i c a t

New member
אמנם בחורה

ואמנם עם קצת סממני בלונד אבל... רגע, לא הבנתי. לעתים רחוקות את זקוקה לגירוי נוסף, אבל לא קם הגבר שהצליח לגרום לך לגמור מחדירה? רגע. אם את לא זקוקה לגירוי נוסף - זה אומר שאת כן גומרת רק מחדירה. לא הבנתי. סורי. פרשנות מותק. ועכשיו. לפני שאני נרדמת בעבודה

לורן29

New member
וואללה

אפילו אני הבנתי אותי כמוך. פדיחה. הכוונה האמיתית היתה שלעיתים רחוקות אני גומרת מחדירה. ותמיד זקוקה לגירויים נוספים קפיש?

P u s s i c a t

New member
מותק

מכיוון שאתה כל כך עסוק בלהעריץ את עצמך ולקטול אחרים, (פסיק) פספסת בדרך את הטעות בכתיבה של לורן יקירתי. תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלה, ולפני שאתה קופץ כמו חמור ומנסה להתחכם - כדאי שתספור עד 10. אולי תצליח למנוע מעצמך להיראות לא הכי חכם בתגובות הלא כל כך נחמדות שלך. פסיק, נקודה. סימן קריאה! בחילה .

מותק, למה להתעצבן?

גם אני הבנתי בקריאה ראשונה כמוך. כאילו דא? אבל אנדר צודק. אם לא משייכים את הכותרת למשפט שבגוף ההודעה אז = יש כותרת. (שהיא תשובה לשאלה אחת). ויש משפט פתיחה (שהוא כבר תשובה אחרת). וזה נקרא כבר אחרת. נסי ותהני.

למעלה