שאלה קטנה.

AVI0012

New member
שאלה קטנה.

שאלה לבנות.אתם גומרות מחדירה?או רק כשמכניסים לכם הצבעות ומשחקים לכם בדגדגן?תודה מראש.

AVI0012

New member
שאלה קטנה.

שאלה לבנות.אתם גומרות מחדירה?או רק כשמכניסים לכם הצבעות ומשחקים לכם בדגדגן?תודה מראש.

AVI0012

New member
שאלה קטנה.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי . אהובתי

seafox

New member
אמנם אני לא בת..

אבל בנות גומרות גם רק מחדירה.וזה הולך יותר מהר כשאתה גם מוצא את נקודת הג'י.

P u s s i c a t

New member
שלילי

בחורה יכולה לגמור ממגע בנקודת הג'י רק אחרי שגמרה לפחות פעם אחת מגירוי הדגדגן. רק אחרי האורגזמה האמיתית הראשונה (שהיא לא הגמירה הראשונה שלה) נק' הג'י בולטת החוצה - כמו עוקץ קטן - ורק אז מגע בה יכול לגרום לבחורה לגמור באמת ברמות שהיא רק חלמה עליהם. או בקיצור - עד שהיא לא גמרה אתה לא יכול למצוא את נקודת הג'י. גם אם אתה נורא מתאמץ, נורא רוצה ונורא נשקיע. הנקודה פשוט לא מופיעה על פני השטח עד לאחרי האורגזמה הראשונה של הבחורה. קרה לי פעם אחת. היה שמימי.

P u s s i c a t

New member
בביקור הבא שלך במרכז

אני אישית מתחייבת לקחת אותך למקום שיסבירו לך כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול. מבטיחה לך שתצאי המומה ומאושרת

לא מסכים

אולי זה נכון לגבייך, אבל זה לבטח לא נכון לגבי כלל הנשים. היתה לי כבר פרטנרית אחת שיכלה לגמור מחדירה, יכלה לגמור מגירוי השדיים, אבל הדגדגן לא הגמיר אותה מעולם.

P u s s i c a t

New member
אתה לא חייב להסכים אתי

ויש הבדל תהומי בין גמירה מחדירה, "רגילה" לבין גמירה באמצעות נקודת הג'י. העניין נכון לגבי כלל הנשים - וזה לא עניין של השערה או ספקולציה תהומית שפיתחתי לי באמצעו של משחק עם עצמי באמבטיה, אלא הסבר מקיף שניתן לי ע"י סקסולוגית בכירה ,ואושר ע"י רופא נשים. אחרי כמה נסיונות וכשהצלחתי להרגיש את אותו עוקץ אני יכולה לאמר לך בוודאות שיש דברים בג'ו ואגב, אין פה עניין של ויכוח. כל אח תיכולה לגמור איך שבא לה, ואין גמירה טובה יותר או טובה פחות . כל אחת ומה שמספיק לה ומספק אותה. מי שמספיק לה מה שהיא מרגישה היום - סבבה. לי לא הספיק אז המשכתי לחקור. לפעמים אין לי כח לכל ההשקעה הזו אז אני מסתפקת ב"גמירה רגילה" ובהחלט לא מרגישה פספוס. בכלל כל עניין הסקס הוא אינדיבידואלי. כל זמן שכולנו מחייכים - מה זה משנה למה?

כיון שלא קראתי את המחקר

שעליו את מדברת, אני לא מתווכח עם זה. ההסתייגות שלי היא מהקביעה שלך שהאורגזמה הראשונה חייבת לבוא מהדגדגן, וכמו שאמרתי, אני מכיר אישית, לפחות מישהי אחת מלא גומרת מהדגדגן. מעולם לא קרה לה, והיו לה נסיונות רבים ומגוונים.

P u s s i c a t

New member
אז לא הובנתי

אמרתי שעל מנת שתהיה אורגזמה שמערבת את נקודת הג'י - האורגזמה הראשונה חייבת להיות דגדגנית. כי רק אחרי אורגזמה דגדגנית נקודת הג'י בולטת ואז ניתן במגע אתה להביא לאורגזמה המיוחלת. לא שאי אפשר לגמור בכלל מחדירה בלי גמירה דגדגנית קודם. נקודת הג'י היא מין "צ'ופצ'יק" קטן שנמצא מאחורי דופן הנרתיק, בחלק של דופן הבטן מס' סנטימטרים מעל פתח הנרתיק, הוא לא מורגש ונראה כאילו הדופן חלקה. אחרי אורגזמה ראשונה שמגיעה מהדגדגן הנקודה "יוצאת" החוצה בולטת ובמגע עם דופן הנרתיק ניתן להרגיש כאילו יש מין עוקץ קטן כזה מתחת לפני דופן הנרתיק. במצב זה ורק במצב זה ניתן להגיע לאורגזמה ה"מדוברת" באמצעות נקודת הג'י שאומרים שהיא חזקה יותר. אני מגדירה אותה פשוט כשונה כי היא מזיזה מקומות אחרים בתוך הנרתיק. אישה אישה וטעמה היא

r o m e o43

New member
תיקון למחשבה ../images/Emo141.gif

אני אומנם כותב כאן בפעם הראשונה אך ידע רב יש לי בנושא. א.נקודת הג'י מורגשת מיד עם התחלת הגירוי המיני ולבדיקה אפשר ע"י אצבע או שתיים בצורת בואי אלי לבדוק. ב.המגע הכי חזק עם נקודת הג'י הוא לא במצב של תנוחה מיסיונרית אלא כאשר האישה נימצאת במצב של ישיבה על הגבר. ג.המצב הטוב ביותר של האישה היושבת על הגבר הוא בשגבה מופנה לכיוון הגבר ואז ההרגשה הכי חזקה. וכל השאר בהיזדמנות......

למעלה