האמת, שרק עכשיו קראתי
פשוט לא היה לי זמן קודם... תראה, נסתרות הן דרכי האל - איננו מסוגלים (לפחות היום) להבין את הטבע במלואו. אתה יכול להסתכל על זה ברמה הרבה יותר רחבה ממה שציינת: לכל אחד יש "באג במוח" כהגדרתך: יש אנשים עם תסביך אדיפוס, יש אנשים עם נטיות מיניות שונות, יש טרוריסטים, יש ששוכבים על רימון כדי להציל את חברייהם, יש שתורמים מזמנם הפנוי להתנדב ולהציל חיים, יש שעושים בייס ג´אמפס עם חתיכת בד מסכנה בתור מצנח, יש שמתכתבים שעות עם אנשים שלא פגשו מעודם אף אחד מאלו הוא לא "באג" לדעתי, כולנו שונים, כל אחד הוא מיוחד (אני נשמעת כמו ערוץ הילדים...), חלק מהדברים אנו תופסים כ"טובים" וחלק כ"רעים", אבל הכל הוא חלק מהטבע ומטבע האדם. לי לדוגמא יש כמה "באגים": אני ביסקסואלית, אני מתנדבת בכל חור שאפשר, אני אוהבת אדם ונותנת לו את כל כולי, אני הולכת 30 ק"מ ביום בהרים ונחלים כדי לחזור לנקודה שממנה יצאתי, אני מתכתבת שעות עם אנשים שאני לא מכירה, אני רצה באמצע המדבר עם ערמת עצים שמכונה "טיסן" ומחוברת לחוט דייג של 50 מטר, ועוד "באגים" רבים וטובים אחרים... אבל אני לא רואה אף אחד מאלו כ"באג", אני רואה אותם כדרכו של הטבע וטבעו של האדם. כדברים הכי נורמאלים שיש. וכל עוד אותם דברים לא פוגעים באף אחד אחר, באמת שאין לי כל בעייה איתם. ואתה יודע מה? גם כשהם פוגעים, אני נלחמת נגד הפגיעה בכל מעודי אבל משלימה עם כך שזו דרכו של הטבע/אלוהים. אחרי הכל, כולנו נבראנו בצלם.