שאלה פילוסופית:

totony

New member
שאלה פילוסופית:

תמיד עיניין אותי לדעת: האם צהוב בנשמה1 וצהוב בנשמה2 הם אותו אחד? או שהם סתם דומים באופן הדיבור והבעת הדעות? אם כן, אז אני לא רוצה לדעת מי זה צהוב בנשמה3....

החלפתי כינוי כי...

היה אחד שעלה על הסיסמא שלי וכתב תחת הכינוי שלי, אז החלטתי להחליף כינוי במקום 1´ כתבתי 2´. צהוב בנשמה3 זאת המצאה שלך
.

Moledet972

New member
../images/Emo104.gifלהיות עם גאה בארצנו...../images/Emo104.gif

אבל בלי
אלא רק
לכל ה -
, אבל אין מה להיות גאה.

Moledet972

New member
ככה. תגיד THEHOCK, יש לך מס´ ICQ?

בכל מקרה, למה אתה לא משתתף בפורום?

EverMan

New member
כי הוא מפחד שתעשה עליו לינצ´

כמו שעשו למנהל הקודם... האשימו אותו במחיקת דעות בגלל הדעות שלו ...

EverMan

New member
חמוד , מתי נכנסת לפורום ?

לא יודע מתי נכנסת , אבל הייתה פה תקופה שהיה פה מרד בהנהגת קנדימן ועוד כמה , ביניהם ידידנו ניר. הם טענו שמנהל הפורום (ומקימו) אביהו שאלתיאל מוחק להם הודעות כי הוא שמאלני. עד כדי כך שהם פשוט היו מציפים את הפורום בגידופים עליו ומארגנים שביתות כתיבה כנגדו. כל פעם שהיו מעלים הודעה עם קללה הוא היה מוחק , כל כך פשוט , אבל הם האשימו אותו באפליה משום שהוא שמאלני ... הם חשבו שהוא מוחק להם יותר ... אז הם עשו לו את המוות.

TheHock

New member
יש לי מספר אי סי קיו ...

הוא גם נורא נחמד - אם עושים עליו כמה מאות פעולות של גמטריה אפשר להוציא את השם שלי
אני לא משתתף בדיונים - גם כי אני לא רוצה שאנשים יראו אותי כ"שמאלני" או כ"ימני" בפורום - אני מעדיף להיות מוכר כהצד היותר אובייקטיבי כשם שאני משתדל להיות בזמן שאני מנהל את הפורום. פה ושם אני כן משתתף בדיונים - אבל רק שהם ממש נוגעים בקטעים רגישים, או בדברים שאני מרגיש שאני חייב להביע את דעתי בהם.

CANDY MAN

New member
אוי באמת... אתה מגזים!

תבין שאין לאף אחד בעייה שתשתתף בפורום ומצידי גם שתיהיה תומך מרצ או מולדת - ממש לא חשוב לי. הבעייה אם "שאלתי" (ע"ע המנהל הקודם) הייתה שהוא מחק הודעות לפי הדעות של אנשים ולא לפי החוקים של הפורום... ובואו נגיד שלדעה שמאלנית קיצונית שקראה לחיילי צה"ל נאצים היה פה עדיפות על דעה ימנית קיצונית שקראה לפלשתינאים רוצחים ומחבלים... תרגיש חופשי להביע את הדעה שלך בתור בן אדם אבל העיקר שתשמור על האוביקטיביות שלך בתור מנהל. יום טוב לך...

EverMan

New member
זה ויכוח ישן נושן

אבל מבחינת מישהו שהיה תקוע באמצע שלו : אתם פשוט לא רציתם לראות שהוא מחק הודעות בצורה נכונה , והאשמתם אותו באפליות כנגדכם מבלי להתייחס לעובדה שגם לשמאל מחקו הודעות , ואפילו יותר ... המנהלים היו חוסכים ממכם ולא מוחקים את כל הקללות והכל , אבל זה כי הם פחות קפדניים ממנו... לא ניתנה שום עדיפות , וגם אנשים שגידפו פה את ממשלת ישראל נמחקו בדיוק כמו אנשים שגידפו כל דבר אחר. היו חוקי פורום ברורים - ולפיהם נמחקו הודעות , אתם פשוט רציתם לראות את האפליה הזו וחיפשתם אותו בסיבוב...

totony

New member
לא

לא הייתי בפורום בימי הביניים, כשעינבר התחיל לגלוש בו... אבל אני חושב שהמנהל הישן בכל זאת לא צדק, כי זה לא דמוקראתי למחוק הודעה, בטענה שהיא קיצונית...

EverMan

New member
ימי הבניים ,עוד יחשבו שאני אביר ../images/Emo13.gif

המנהל הקודם מחק הודעות שהיו בהם קללות ושהסיתו לפגיעה בבני אדם. כפי שאתה בטח קראת (?) בתקנון הפורום , זה אסור. בתקנון הפורומים ניתן למנהל לבחור בעצמו את החוקים , ויש שם איסור מוחלט לפרסם הודעות פוגעות במשתמשים אחרים , לפרסם תנועות או פעילויות שלהם , "-אין לרשום הודעות שפוגעות במשתמשי הפורום האחרים. -אין לפרסם הודעות נאצה! -אין לעבור על חוקי מדינת ישראל, בפרט חוקי איסור לשון הרע, הגנת הפרטיות וסוביודיצה. -אין להציף את הפורום. -אין לפרסם עצרות\הפגנות\עצומות\אתרים וכו´ ללא אישור ממנהלי הפורום. פרסומים אלו ניתן לבצע חופשי אך ורק בלוחות הפורום. " והם עברו הרבה פעמים על חוקי הלשון הרע והרבה פעמים הטיפו לפגיעה. הודעות כאלה נמחקו. בעיקר שנאמר שם דברים כמו "מוות ל..." או "%&#*#* (צונזר)". יש מבינה ?

totony

New member
טוב, לא אתווכח איתך בעיניין הזה

כיוון שאני לא הייתי שם אז.... אבל אולי אתה צודק.... נ.ב: 1. עינבר, תגיד, כמה זמן אתה בפורום? 2. "מרד קנדימן" היה בתקופת החשמונאים במקרה?:)

למעלה