שאלה עקרונית

לחבך

New member
אבל למה לבלבל אותך עם עובדות ?

אני לא כ"כ סומך על הלשכה הזו ובמיוחד בנושא הזה כמו שגם לתקשורת קשה היום להאמין

עמלק

New member
דמגוג

אתה מסתמך על מבט בחנויות בעיר שרובה חרדי כמדגם מייצג של כל המדינה, אבל לא סומך על אנשים שזה מקצועם... אתה מצחיק.

לחבך

New member
אז איפה אתה רוצה חנויות של חרדים

בקיבוץ של השומר הצעיר ?

לחבך

New member
זה רק בא להראות לך כמה חרדים עובדים

יש שאתה יכול לראות בלי להתאמץ הרי ברור שרק אחוז קטן עובדים בחנויות ואם כן שתראה כמה יש שעובדים. ממה שבולט תקיש על מה שלא כ"כ בולט

עמלק

New member
ממש לא ככה בודקים כמה עובדים וכמה

לא.... וזה מסביר מדוע אתה מדבר שטויות בנושא.

לחבך

New member
ככה אתה יכול לבדוק דברים בעצמך ולא

להיות מולעט בכל מה שכל אחד שוטף לך את המוח

עמלק

New member
בשביל לבדוק בעצמך

תצטרך ללכת רחוב רחוב עסק עסק ולספור... כמו שאני אלך לעשות סקר מנדטים בכניסה לסניף של מפלגה.... מאוד אמין !

ברור שלא יעבדו

אתה יודע שהם התחייבו עלכך לשלטונות? הכריחו אותם לחתום על מסמך בעת לומדם בישיבה כי לא יעבדו ...

zoharj

New member
תגיד אוהב, איפה משיגים כזה?

גם אני רוצה לחתום על מסמך כזה, שירשה לי לא להתגייס ולא לעבוד. איפה משיגים אחד כזה? אני גם אצלם לחבר´ה. אני גם מבין שלמסמך הזה יש נספחים. באחד מהם כתוב שאני זכאי להיות עני. בשני כתוב פשוט שאני זכאי. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

zoharj

New member
תודה על ההזמנה

אבל הלימודים בישיבה נראים לי משעממים, והחבר´ה לא משהו. כאלה דמגוגים ושמתפלפלים ללא צורך. ורק בנים? לא תודה. אני מעדיף מוסד בו יש סטודנטיות עם מחשופים ומכנסיים צמודים, דיסקוטק ומשהו טוב לשתות. משהו שיותר מתאים לחילוייני אפיקוירס כמוני. משהו IN, IF YOU KNOW WHAT I MEAN ---------------

zoharj

New member
אוי נו, קצת הומור ירוד

(ירוד = מתחת לחגורה) עוד לא הזיק לאף אחד... למה החרדים כ"כ רציניים? ובכלל, "חרדים" – ממה הם "חרדים"? ממה יש לפחד? TAKE IT EASY ------

למעלה