יהודים. גויים אני לא מעוניין לגייר בניגוד לנצרות ולאסלאם. יהודים אני רוצה שיחזרו בתשובה. חזרה בתשובה פירושו לחזור ולשוב לעצמך למציאות הטהורה שבך לטוהר ולנשמה שבך שהיא הדבר העצום ביותר בבריאה כולה. אין מה שישוה לה. שבמקום שאדם יתבהם (יהפוך להיות בהמה) בתאוותיו הוא ישתחרר מהן וישלוט עליהן וכך יהיה אדון לעצמו ולא עבד נרצע לתאותיו. לגבי חוק שמירת שבת: לפחות הפרהסיה של מדינה יהודית צריכה להיות יהודית לפחות במינימום (הרי הכבישים עדיין מלאים בשבת וכל בתי העינוגים) וזה מחזיר אותנו לנושא שבו פתחנו את הדיון זכותנו על הארץ. לגבי חתונה יהודית : ברגע שיהיו פה חתונות שלא על פי ההלכה נהפוך לשני עמים באופן בלתי הפיך. כיון שמיד אנחנו נתבדל מכם אפילו אם תחזרו בתשובה כיון שרבים ממכם יהפכו להיות לממזרים עפ"י ההלכה וממזר אין לו תקנה לעולם. ומה שיקרה שאנחנו נמשיך להיות עם ישראל ואתם תהפכו להיות מהר מאוד גויים לכל דבר. אנחנו לא רוצים שזה מה שיקרה (וגם בן גוריון הבין את זה ולכן החוק הוא כזה). הרב אמנון יצחק לא שונא אותך וכל ההחזרה בתשובה זה מדאגה לך אח יקר, כן למרות הכל אתה אח יקר, כי תראה לאן אתה הולך.
חילוני שמצהיר שהוא אתאיסט ובאים לשנות את דתו = מיסיונריות. אני לא צריך את "הטהרה" שלך ושל דרעי, ולא רוצה בה. בנוגע לחתונה - אני לא רוצה להיות עם אחד איתך כשאתה מכריח אותי לעשות דברים כאלו, בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות עם אחד איתי אם אני הייתי מכריח אותך להתחתן בחתונה קתולית... אמנון יצחק רוצה שאני אשרף כמו זבוב במנורת הלוגן, כשמשתינים עלי אנ יודע את זה ולא תצליח לשכנע אותי שזה הגשם....
בניגוד לכל השקרים שהלעיטו אותו בהם כנגד הדת. ירצה יקבל לא ירצה לא יקבל. לפחות שיהיה לו צ´אנס. אתה אולי לא רוצה אבל הרבה אחרים רוצים ועובדה שמהרצאה אחת של הרב אמנון יצחק הם כבר תופסים ששיקרו אותם וחוזרים בתשובה. זה כוחה של אמת. מה אתה מפחד מדיבורים? אם אתה לא רוצה להיות עם אחד איתי אין בכיה יש מספיק גויים בעולם לך תתבולל למה להרוס את העם היהודי מבפנים דבר ששמרנו עליו מאז שאנחנו עם. רק שתבין שהדברים הללו הם לא דבר שהדתיים מכריחים את החילונים למעלה מ-80 אחוז מהעם (אלה ששומרים כיפור) רוצים בזה אחרת שום דבר לא היה עוצר את זה בדיוק כשם שאינכם מסוגלים לגייס את החרדים בכפיה. אם אמנון יצחק היה רוצה שתשרף כמו זבוב הוא לא היה מדבר איתך ומנסה להחזיר אותך בתשובה אלא מחכה שזה יקרה ואז צוחק עליך. לכן הוא מנסה להציל אותך מהגורל שעלול לקרות לך כל זה מתוך אהבת ישראל. יכול להיות שאתה לא מסכים אבל תבין אחי שהשנאה נמצאת רק בצד שלכם כי אתם לא מכירים אותנו באמת אם היינו שונאים לא היו בעלי תשובה הם היו נרתעים מיד. אחי, אל תהיה פרנואיד
במשך שנים החרדים מפחידים את החילונים, שאם הם לא יתחתנו חתונה יהודית אז בניהם יהיו ממזרים ולא יוכלו להינשא לשומרי מסורת לדורותיהם. העניין הוא שהילדים אינם נחשבים ממזרים על-פי ההלכה. כאשר יהודי ויהודיה שלא נישאו מביאים ילד, הוא כמובן לא ממזר, כי ילד ממזר הוא ילד שנולד לאישה נשואה ממי שאינו בעלה (או מגילוי עריות). לכן אין בעייה עם יהודים חילונים שמחליטים פשוט לוותר על החתונה הדתית. כל עוד אין אלטרנטיבות חוקיות במדינה, העדפנו אני ואשתי לוותר גם על הרישום כנשואים מטעם המדינה. ותתפלאו אבל יש לנו רק רווחים מזה. לפרטים נוספים אני מזמין אתכם לאתר החתונה שלנו
ישנו מושג קידושי ביאה כלו´ שפעולת הנישואין מתבצעת ע"י קיום יחסי מין אם עושים זאת מתוך כוונת נישואין ובמקרה שלך גם אם תטען שלא לכך התכוונת מעשיך מוכיחים זאת. על כן נישואיך הם נישואין לא למהדרין אבל בדיעבד. גירושין אזרחיים אינם כלום מבחינה הלכתית כך שאם אשתך ואתה תתגרשו בגירושין אזרחיים לא התגרשתם מבחינה הלכתית ואם היא תשכב עם גבר אחר הילד ממזר ולא יעזור כלום אף בר דעת לא יתחתן איתו כיון שהוא פוסל את זרעו עד סוף כל הדורות. לא חבל ללכת רחוק כל כך ? מסכן הילד ובטענות יש לו לבוא רק להוריו איך בקלות דעת שכזו דפקו אותו לכל החיים עוד לפני שהתחיל אותם.