שאלה עקרונית

לחבך

New member
חצי אמת זה שקר

ואם אני בור תוכיח את זה זה לא חכמה לכתוב אתה בור בינתיים אני כותב דברים של הסטוריה וכדו´ ומראה לך קישורים והוכחות ואתה רק יודע לנבוח אתה בור אתה בור

עמלק

New member
הקישורים שהבאת מראים שאתה לא

יודע לקרוא או לא מבין מה אתה קורא. הקישורים שאני הבאתי מראים שאתה גם לא מבין דבר בדמוקרטיה.

לחבך

New member
התגובות שלך למה שאמרתי מוכיחות כמה

אתה עמלק ושחבל לדבר איתך כי אתה פשוט מרמה את עצמך כדי שלא תצטרך אולי לשנות דיעה ביחס לחרדים דת ואולי עוד ח"ו לחזור בתשובה

עמלק

New member
עמלק היו השבט האתאיסטי הראשון

על פי הפירוש הדתי ! ג-א-ו-נ-י-ם !

לחבך

New member
עמלק היה העם הראשון שהאמין באלוקים

ואעפ"כ מרד בו והוא סמל לרשעות צרופה שאין לה תקנה. אם אתה מזדהה עם זה שיבושם לך.

עמלק

New member
"...ולא ירא אלוהים"

בכל האתרים הדתיים שאני בדקתי - הפירוש הדתי הוא שהם לא האמינו בשום כח עליון והאמינו כי הכל יד המקרה. רוצה קישורים ?

לחבך

New member
התורה היא עמוקה ולא לומדים אותה

באינטרנט. ומה שאמרתי לך הוא פירוש יותר עמוק של הדברים.

לחבך

New member
הנה מאמר בנושא

וכן עיין בפסיקתא רבתי פרק י"ג לצערי לא הצלחתי להדביק את זה יצא לי קשקושים ויש לי את זה רק על דיסק שנקרא תק´ תורני ששופר משווקים 03-6777779 אם אתה רוצה כמעט בחינם סה"כ 100 ש"ח

לחבך

New member
לנוחיותך ולנוחיות כל חברי הפורום

צירפתי פה קובץ וקשור שעונים תשובה האמת שגם לא סמכתי עליך

ירית לעצמך ברגל ../images/Emo151.gif

אפילו מהמידע שהבאת ברור מיהו יואל משה סלומון ומיהם ילדיו. יהודים חרדים אך אין שום קשר לחרדים של היום. היום היו קוראים להם כופר ומשומד. אלה היו אנשים שלמדו לימודי חול (בלשונך) עבדו והיו מעורים בעולם המודרני. לא בורים מסתגרים שאינם עובדים (ע"פ נתוני הלמ"ס 80% מהגברים בציבור החרדי אינם עובדים)

"עם חרב באבנט"

אתה יודע מה זה אומר? שאחד כמוהו אם היה חי היום היה הולך ומתגייס והיה נחשב בעצם לדתי לאומי ולא לחרדי. אם היה רשום שכל החברה הלכו עם חרב באבנט ורק מויישלה לא סחב נשק כי "תורתו אומנותו" הכל היה נראה אחרת...

לחבך

New member
יואל משה סלומון היה מתבייש בצאצא

שלו שלא שומר מצוות. דרך אגב אני חרדי ועובד.

לחבך

New member
לך תראה כמה חנויות יש בבני ברק

וכמעט כולם של חרדים שעובדים. וזה רק חנויות שזה בולט.

אתה שם לב שאתה לא מדבר לעניין

ממש לא מעניין אותי כמה חנויות יש בבני ברק. מעניין אותי מספרים בדוקים. המספרים הרשמיים מספרים על 80% מהגברים החרדים שלא עובדים. אני גם ראיתי בחורה שהרימה משקולת של 80 קילו ואני לא מסיק מזה שכל הבחורות מרימות כאלה משקלים.

לחבך

New member
אבל פה הראתי לך כמות גדולה של אנשים

שעובדים במקצוע מסוים אני לא יכול להראות לך משרדים כי זה לא בולט אבל מהחנויות תלמד שיש גם משרדים ועבודות אחרות כי זה לא יתכן שכולם עובדים רק בחנויות

לחבך

New member
כן אדוני המדען. תסגור את העיניים

ואל תאמין למה שאתה רואה בעיניך אלא למה ששוטפים את מוחך העיקר שתוכל לשנוא אותי ושיהיה לך מה לקטר. אני רק לא מבין מאיפה כל אמביציית השנאה הזו. אתם פשוט מסמנים את המטרה ואח"כ ממציאים טענות ולא ניתן לבלבל אתכם עם עובדות. מסתמך לי על התקשורת זה מוסד לסילוף ולשנאת חרדים הגדול במדינה אולי תקרא גם את הסקר כמה אנשים מאמינים לתקשורת ?

עמלק

New member
איזה כמות ואיזה בטיח

אתה פשוט מבלבל את המוח. לא הראת שום כמות, אמרת שנראה לך שיש הרבה בעלי חנויות חרדים בבני ברק. אתה פשוט מדהים אותי בהתנהגות הילדותית הזו שלך.... "אתם פשוט מסמנים את המטרה ואח"כ ממציאים טענות ולא ניתן לבלבל אתכם עם עובדות" === איזה עובדות ? ? ? אתה פשוט בדיחה, אין לך עובדות יש לך תחושה סובייקטיבית של כמה אנשים עובדים יש...

למעלה