שאלה על עתיד מקצועי.

שאלה על עתיד מקצועי.

אנסח אותה באופן מעט בוטה ולא מהוקצע: כיצד אפשר להשתכר משכורות יפות אם אני לא עובד במשרד פרטי גדול? אני מניח שזה עדיין בתחום המגזר הפרטי. האם כיועץ משפטי לאיזו חברה? והאם לשם כך אני צריך להתמחות במשרד גדול?

Ariel aka Rel

New member
איך לעשות מלא מלא כסף בחיים:

לא יודע מה ציפית למצוןא כאן, אבל סביר להניח שגם אם הייתי יודע לא הייתי מגלה לך :p
אתה לא "צריך" כלום, ואין נוסחה אחת להתעשרות. יש המון דרכים שונות והיצירתיות חוגגת. לא מזמן הייתה כתבה באינטרנט על עו"ד שהתעשרו בישראל, ורוב רובם לא התעשרו מהמקצוע אלא מיצירתיות שלהם במגוון תחומים של יזמות וחדשנות.
אם לא תמצא את הכתב בעזרת דוד גוגל שלח לי פרטית ואשתדל למצוא עבורך.

Myrath

New member
מסכים עם אריאל

אני לא מכיר הרבה סטונדטים ומתמחים וערכי דין עוד יותר לא... אבל ראיתי המון יצורים בעולם הקריירה. חלק התחילו בגדול ולא מצאו את עצמם וחלק להיפך. לא חושב שניתן לתת נוסחא בעניין הזה, אבל אין לי ניסיון כלל בתחום הקריירה אז קח את זה בחשבון...

למען האמת שאלתי שאלה די פשוטה

והבחור שענה לי החליט קצת להתחכם. לא שאלתי האם אפשר להתעשר מעריכת דין, שאלתי אם יש אפשרות לעשות משכורות יפות גם אם אתה לא עובד במשרד גדול. הדגש של השאלה היה על האם אפשר לעשות משכורות דומות לאלה שעושים במשרדים הפרטיים הגדולים באיזושהי עמדה אחרת חוץ מאשר להיות עו"ד בהם.

Myrath

New member
הבנתי אבל

אני כמוהו, הבנתי שאתה יוצא מתוך נקודת הנחה שברור שאפשר להתפרס שם יפה, אלא שאתה שואל על ה*סיכויים* להתפרנס יפה מבלי להיות בגדולים. אני חושב שגם התשובה שלי וגם שלו כוונו לאותה פרשנות של שאלתך.

למעלה