שאלה על סיום טיפול

שרונסקי

New member
ומנסיון שלי אני רוצה להגיד דווקא, ש

זה נראה כאילו אי אפשר בלי טיפול, כשנמצאים בזה, אבל לי, לפחות, בפעמים שהייתי בטיפול (הרבה יותר מפעם) , ברגע שהפסקתי את הטיפול, הסתדרתי יופי בלי, והתלות נעלמה מאליה, בעוד שכשהייתי בזה, לא ראיתי את עצמי מסתדרת בלי הטיפול. אז גם זו נקודה לחשוב עליה

שרונסקי

New member
ומנסיון שלי אני רוצה להגיד דווקא, ש

זה נראה כאילו אי אפשר בלי טיפול, כשנמצאים בזה, אבל לי, לפחות, בפעמים שהייתי בטיפול (הרבה יותר מפעם) , ברגע שהפסקתי את הטיפול, הסתדרתי יופי בלי, והתלות נעלמה מאליה, בעוד שכשהייתי בזה, לא ראיתי את עצמי מסתדרת בלי הטיפול. אז גם זו נקודה לחשוב עליה

בוקר טוב

תחשבי על זה ככה.. שאת מקבלת מפתח למקום אחר , אחרי טיפול מפחיד לפתוח דלת חדשה, לא יודעים מה יש מאחוריה יש סקרנות.. יש דברים חדשים לקחת אוויר עמוק ולנסות, הכי טוב כי לא ניתן להשאר לעולם מאחורי דלתות שמחכות רק לנו

אצלי הטיפול נגמר כך:

אצלי הטיפול נגמר כך, ואשמח אם תגידי לי מה דעתכם: הייתי אצלה כמה מפגשים. יום אחד חטפתי כאבי בטן חזקים ויצאתי מהעבודה שעתיים אחרי שהגעתי. בדרך התקשרתי אליה לומר לה שאני לא מרגישה טוב ואני בדרך לרופא על כאבים עזים. ומה היא אמרה? "אני מזכירה לך שביטול פגישה פחות מ 24 שעות מחייבת אותך לשלם את סכום הפגישה". והייתי בשוק איך אדם שאמור לטפל בך ולהיות ער לכאבים שלך הופך כל כך אטום דווקא ברגע כזה. אני מבינה את הנהלים ...אבל זה היה יותר מדי בשבילי. עזבתי אותה ישר.

באמת נשמע גועל נפש ../images/Emo5.gif

כאשר לי קרו מקרים כאלה, והיה לי לא נעים לבטל בהתראה כזאת קצרה, הפסיכולוג שלי היה אומר "זה force major" (כוח עליון). "מה יש לך? כשתרגישי טוב תתקשרי אליי". ולא היה מוכן לקבל תשלום בשום אופן. במקרה של יחס כמו שאת קיבלת, גם אנ הייתי חוטפת שוק. אם הקשר איתה קודם היה טוב, הייתי קובעת רק עוד פגישה אחת נוספת על מנת לוודא שלא הייתה איזו אי הבנה. אם היא הייתה ממשיכה לעמוד על כך שאת צריכה לשלם, גם אני הייתי עוזבת. ובכעס.

תודה

אני שמחה שכתבת לי עליזה, כי אנשים אחרים שסיפרתי להם אמרו שכך זה מקובל. את הראשונה שמתרעמת. תודה

שרונסקי

New member
צדקת לחלוטין שעזבת את הטיפול

גם בעיני זה לא מקובל. ואגב, פעם התחלתי טיפול אצל מישהי , במרחק קילומטרים רבים ממני, במפגש השני היתה אי הבנה, אני הגעתי ביום שישי במקום ביום חמישי. לדעתה אני טעיתי ולדעתי היא טעתה. בכל מקרה, גם היא רצתה תשלום וגם אני קמתי ועזבתי באותו רגע. לא מקובל לחלוטין, משני צדדי המתרס

עוד ציטוט: "דרך ארץ קדמה לתורה"

קודם תהיה בן אדם- אחר כך נראה איך אתה בתור פסיכולוג. וזה כבר ציטוט מהמקורות.

יהיה בסדר, עליזה!

זה לא השם שלי. זה ציטוט מסרט! סרט על ברוך שפינוזה שחי... בחולון. אני תמיד שוכחת את שם הסרט. משהו כמו "אושר בלי סוף".

איזה ייבוש ../images/Emo178.gif

כנראה שהיא פשוט חשבה שאת מנסה להתחמק מזה אז חשבה שאם תציג קשיחות ותזכיר לך את העניין הטכני הזה בסופו של דבר את תגיעי. גם לי היו סצנות דומות איתה כשזה ממש לא היה קשור אליה. זה היה כ"כ מעצבן

אולי...אבל איבדה אותי בכל מקרה |פטי

מעניין שהיא מעולם לא התקשרה אחר כך לבדוק למה לא קבעתי עוד פגישה. כי לא סיפרתי לה למה עזבתי...פשוט לא חזרתי לשם.

למעלה