שאלה על ניקוי עין הרע

lil2tash

New member
משעשעים

נכנסתי לפה כדי ללמוד קצת על סיאנס וממש הצחיק אותי לראות שאנשים פונים לכאן בשל אמונות תפלות. תודה, תודה שאתם מתייחסים לכך בהומור. kps-עשית לי את החמש דקות האחרונות: )

העלית נקודה מעניינת

מה מבדיל, בעצם, בין אמונה תפלה ובין אמונה לא תפלה? מה גורם לך לחשוב כי "עין הרע" היא יותר אמונה תפלה מאשר למשל, סיאנס? או אולי מאגיה בכלל? או כל תחום המיסטיקה הרחב? איפה את מציבה את הגבולות שבין "אמונה תפלה" לבין משהו ש"אינו אמונה תפלה"? למשל, יש אנשים שיגידו שכל נושא הפורום - ובעצם, כל נושאי הקטגוריה שבה נמצא הפורום, הם אמונה תפלה. יש כאלו שיגידו שכל מה שאינו יהדות הוא בגדר אמונה תפלה, וכך הלאה. נקודה למחשבה.

היועץ מ

New member
בנוסף לדבריך

האדם זקוק, מכח אמונתו, להוכחות שהרוע קיים. והוא אכן קיים, ולא רק בעולם המיסטיקה (יהודית או לא). האדם - שחציו טוב וחציו רע (כי זהו טבענו...) נהנה לפעמים להתגרות באחרים, ולפגוע (בכוונה או שלא) באמצעים אנרגטים שונים ומשונים, למשל בעזרת הלשון (קללה) או בעזרים אחרים. סיאנס הוא דבר אסור, ע"פ כל הדתות (בעיקר היהדות, היא אם כל הדתות המונותאיסטיות). הוכחה אלוהית היא כאשר שאול הלך להעלות באוב את שמואל, ולכן אלוהים, באופן ישיר העניש אותו על הטרדת, המת בעונש שבניו יאבדו את המלוכה ויריבו בינהם. או במילים אחרות - קללה תורשתית ישירה מאלוהים.

ToryMaster

New member
אני שונאת הכללות

ואתה משתמש בהן באופן מאוד פזרני, סלח לי אם נדמה שאני נטפלת דווקא אלייך, זה לא ככה. לא כל הדתות אוסרות סיאנס, אולי שלושת הדתות המונותאיסטיות (מילה ארוכה מדי
) הגדולות אוסרות על זה, אבל מבחינה מספרית, יש הרבה יותר דתות שלא אוסרות על זה. סתם נקודה קטנה וחשובה, שרצוי שתזכור. אאל"ט

הרוע קיים באדם.

ולחפש מקורות חיצוניים כדי להאשימם ברוע זו בריחה מאחריות. אבל לא זה, ולא מה שכתבת, קשורים לנושא לדיון שאותו אני העליתי.

Kps

New member
הירידה הפשוטה מהרצינות לפשטות

ילדותית... נראה לי...

היועץ מ

New member
קללת לילית

אינני יודע מי אמר לך לרשום את השם הפוך ולשים בנעל, אך זו הזמנה (חד משמעית) לקללה הישר מלילית

בייביUE

New member
למה הזמנת קללה?

נתנה לנו לעשות את זה מישהי שמתעסקת בתחום הכישוף והיא מדיום מאוד מוכרת ורצינית שעוסקת בין השאר באיתור נעדרים... הייתי שמחה לקבל הסבר כי קצת הפחדת אותי.

היועץ מ

New member
הסבר

בראשית אינני יודע ואינני רוצה לדעת מי היא אותה מדיום, עם כל הכבוד לה. אני כמטפל, ששמי הולך לפני ברבים, בכל מהלך שנות חיי ולימודי הרבים (ביהדות, בנצרות ובאיסלם) יכול להעיד שכתוב במפורש שכתיבת שם הפוך והנחתו בתוך נעל, הינו ככתוב במקראות (למשל -מקורות הרב חידא, אצל הבעש"ט, וכן בספר הזהר, מצד היהדות; אצל מוחמד אספור מורד, הנחשב שליח ישיר של פאטימה, ביתו של מוחמד, מצד האיסלם; ובכתבי הותיקן, מצד הנצרות) "הזמנה לנזק בלתי הפיך לאדם שעשו לו זאת". ניתן לטהר ולתן מעשה זה בעזרת תקיעות בשופר ל"ו פעמים, והקזת דם מחמש אצבעות שונות. אך יש לדעת מאילו אצבעות צריך להקיז את הדם.
קטנה לעתיד - בידקו טוב טוב מה אתם עושים לפני שאתם עושים זאת.

Kps

New member
לא קללה עליו, קללה על מי שהוא רשם

על הדף... לא?

Kps

New member
לא!

הקללה על מי שהוא רשם את שמו, אבל זה שהוא משתמש בסוג כישוף כזה זה יחזור אליו פי 3. והעניין העיקרי הוא שאין לי מושג בכישוף...

למעלה