שאלה על מיסחור

רגע! יש הבדל!

אני לא "הופכת" את המוזיקה לממוסחרת, אני "הופכת" אותו לממוסחר! העניין שונה מאוד קשה לי למצוא מוזיקה ממוסחרת, אם את זה תוכל להסביר לי, אני אודה לך (= ובכל מקרה, ככה אני רואה את הדברים. למה לפרסם את עצמך מעבר למוזיקה? אתה לא בטוחה במוזיקה שלך? אתה חושב שהמראה שלך והכסף שלך ישפיע על הציבור לאהוב את המוזיקה שלך? זו בעיה רצינית!

מושיק20

New member
ממש אין הבדל../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

את זאת שיוצרת את ההבדל. למה את מכניסה בכלל דברים להגדרות
ומה הקשר "אתה לא בטוח במוזיקה שלך
" למה שזמרים יתעסקו אך ורק במוזיקה ולא יקבלו הצעות כספיות שיכולות לסדר להם את ההווה והעתיד הכלכלי, מה שיאפשר להם לעבוד בראש שקט על המוזיקה שלהם
מה רע בלהתפרנס גם מקפיין חד פעמי
מציעים להם סכומי עתק על כמה צילומים אז מה רע

Miko G

New member
נכון- אין קשר לדעתי בין הדברים../images/Emo70.gif

הפרנסה שלהם זה צד אחד, והמוזיקה זה צד אחר. אני מאוד אוהב את שריל ואלאניס ולדעתי זה אם הן ילכו על צעד של הובלת מותגים/קמפיינים כדי להכניס עוד כסף לחשבון הבנק שלהם, דבר זה ממש לא גורע מהמוזיקה שלהם (אולי אצל אלאניס כן). זו דעתי.

Miko G

New member
אז זכותי לעבוד גם מהצד../images/Emo3.gif

זה שהבנאדם זמר, זה אומר שהוא צריך להתפרנס אך ורק ממוזיקה
מי קבע
אם הוא קיבל הצעת פרסום, למה שלא ילך עליה
לדעתי מי שזמר טוב, לא משנה כמה כסף הוא ירוויח או לא, המוזיקה שלו תמשיך להיות טובה. כי מדובר בכישרון לפני הכל.

EnchantedS

New member
אין לי מושג איך נשמעים השירים של

שריל קרואו, אבל "נורא" זה עיניין של טעם... זכותו לאהוב את זה. והוא לא אמר רק בשביל הכסף בלי להינות,הוא אמר קודם כל המוזיקה, וזה בצד... (חח סתם אם לא הבנת)

fire witch

New member
אני כתבתי את זה ואתה לא ממש הבנת...

הכוונה שלי בהודעה ההיא הייתה למפיקים שלוקחים בחורה ועוטפים בעטיפה נוצצת כדי שתמכור - היא לא כותבת , לא מלחינה , לא מנגנת ובכל זאת מוכרים אותה לנוער כ"אמנית" (ע"ע פרס best female artistבפרסי הMTV) אין לי שום בעיה עם זה שאלניס מפרסמת את גאפ - שיבושם לה , היא בסך הכל מראה את הקשר בין מוזיקה לאורח חיים (וכן , גם לבוש נכנס לקטגוריה של אורח חיים ) יש לי בעיה עם לקחת סתם מישהי/ו מהרחוב שאין לו מי יודע מה קשר למוזיקה ולהפוך אותו למוצר צריכה צבעוני וכיפי שלא מפיץ את המוזיקה שהוא עושה אלא מפיץ מוצרי לוואי שמכניסים לו ולמפיקים הרבה כסף מיינסטרים זה אחלה - אם זה לא היה נוח לאוזניים של אנשים זה לא היה מיינסטרים ! אני נהנית לשמוע את אלניס ושריל קרואו בדיוק כמו שאני נהנית מאמנים לא מאד מוכרים . אבל כשמנסים לדחוף לי פלסטיק מבריק כיצירת אומנות ... זה כבר פחות מוצא חן בעיני

Miko G

New member
זאת גם אמונתי

כל עוד לא דוחפים לי את בריטני ושאר בובות הפלסטיק של MTV- סבבה, גם אני לא אוהב את מוצרי האינסטנט האלה. אבל אם זמרים יצירתיים שכותבים, מנגנים ועושים מוזיקה טובה, מחליטים לפרסם את עצמם למותג מסויים, זה גם כבר החלטה שלהם ולדעתי זו זכותם המלאה להתפרנס מהצד. כמובן, כל עוד זה לא פוגע במוזיקה שלהם.

yotamn9

New member
אמממ

אני לא יודע מה אחרים כתבו, כי לא היה לי כוח לקרוא את הכל
אבל אני חושב שכל הקטע של מיסחור מסתכם כמו בתגובה הראשונה: זה כשלהקה לא עושה מוזיקה בגלל איזה רגש מסויים שיש להם למוזיקה, ולא בגלל שהם אוהבים לעשות את המוזיקה הזאת, אלא עושים מוזיקה למען מטרה אחת ויחידה שהיא להרוויח כסף.

למעלה