הבנת הנקרא - שני חלקים? כן.
T tlaiper New member 26/3/07 #39 היא נראה לי התכוונה אם בפרק אחד מילולי יכולים להיות 2 פרקים של הבנת הנקרא..עם פחות שאלות על כל פרק לא אם יכולים בכללי בבחינה להיות רק 2 פרקים ולא 3..
היא נראה לי התכוונה אם בפרק אחד מילולי יכולים להיות 2 פרקים של הבנת הנקרא..עם פחות שאלות על כל פרק לא אם יכולים בכללי בבחינה להיות רק 2 פרקים ולא 3..
ק קלטנברונר New member 26/3/07 #43 הבנתי אותה. היה לי את זה שנה שעברה, לא זוכרת אם היה לי בכמותי או מילולי פיילוט, באחד מהם לא היה לי פיילוטים בכלל. אם זה המילולי, אז בפרק יכול להיות שני חלקים של הבנת הנקרא..
הבנתי אותה. היה לי את זה שנה שעברה, לא זוכרת אם היה לי בכמותי או מילולי פיילוט, באחד מהם לא היה לי פיילוטים בכלל. אם זה המילולי, אז בפרק יכול להיות שני חלקים של הבנת הנקרא..
R RYaniv New member 26/3/07 #48 לפי מילוןלחמן זה "ארץ- אדמה-עולם-חיי- אדם". בנשימה אחת. אי אפשר להתווכח עם זה.
פ פסיכומטור מיואש New member 27/3/07 #54 אבל תסכים איתי שמדינה היא עולם כמו שארץ היא לא אדמה.. בואנה מאוד מוזר כל זה.
R RYaniv New member 26/3/07 #53 בקר זה גם מי שלוחץ על הפקדים יענו זה מין תפקיד שכזה. כמו בקר מערכת. או בקר בצלחת.