שאלה על מושגים

WarLord

New member
לא שזה ממש עקרוני

ולא שאני אוהב את בזק בינלאומי אבל: א. החבילה הבסיסת שלהם זולה (27 דולר מול 50 דולר אצל המתחרים). ב. הקצב של 400Kbyte שדיברתי עליו קודם הושג דרכם (הורדה משרת בחו"ל) אבל כאמור זה ממש לא משנה לי, אני רק מביא אינפורמציה

@זהר@

New member
אצלכם הכל נהדר כנראה

אצלי זה לא היה ככה. כל יום בשעה מסויימת היה מת הקשר. בתמיכה שלהם טענו שזה בזק. אחרי שהיה מתחדש הקשר, המהירות היתה איטית כמו של מודם, בתמיכה שלהם טענו שזה בזק. מענין שמהרגע שעברתי מהם, המהירות עלתה פלאים ויותר לא היו לי ניתוקים. אז שילמתי 10 דולר יותר? לא ביג דיל.

ambroza

New member
?

אז אם אני מבינה נכון למרות שיפור המהירות זה לא שווה במחירים המוצעים . למשהו יש מושג מה קורה עם הרשיון של האינטרנט בכבלים ואם זה כול החברות או רק תבל (להזכיר ערוצי זהב עובדת על תשתית של בזק)?

omsystem

New member
תשובה

1000 ביט רושמים Kbit על מנת להבדיל וחוץ מזה תמיד יש את ההקשר ההגיוני אם בחוזה מדובר על קצב הורדה או על מהירות גלישה או על נפח של אתר ברוור מבחינה הגיונית (וגם לפי המחיר) שלא מדובר בביט אלא בבייט

רן כהן2

New member
אז זהו, שלא...

קודם כל לפי מה שהבנתי כל זמן שמדובר ברוחב פס או מושגי העברה בתיקשורת בדר"כ מדברים בביטים ולא בבייטים דבר שני שמתי לב שבתוכנת ה ftp שלי התוכנה רושמת kbps שזה אומר קילו ביטים בשנייה (אני בטוח שזה ביטים לפי זמן ההורדה) וזה אומר שקילו ביטים אפשר לרשום ככה: kb אז מה הרמאות אתם שואלים? שהם אומרים בייטים, אני שאלתי את מי שענתה לי והיא חזרה על זה 5 פעמים, לדעתי החברות עושות דבר חכם, הם נותנים לכל אחד שמצליח לבצע חשבון כסף עבור זה, השרות לקוחות הזה משחק אותה ראש קטן והחברות מעלימות עין... נב: התקשרתי כמה פעמים וכל פעם ששיחקתי את עצמי בתור אחד שלא יודע כלום הם ניסו לעבוד עלי וברגע שלא הם בדר"כ אמרו לי את האמת, בעיקרון קשה לתפוס אותם ולהגיד שהם מרמים כי רשום להם kbps.

למעלה